Şimdi Ara

Turkcell ' İn Faturalı Abonelerine Sunduğu Kazık Sms Paketi ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
5.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkcellin fatural abonelerine sunduğu fahiş fiyatlı sms paketleri olabilir. Hem daha ciddi olacağını düşünüyorum. Kazık biraz lakayt olmuş gibi
  • Dediğin üzere ismi değiştirdim . Katkın için teşekkürler . . .

Facebook Sayfamız : http://www.facebook.com/pages/Turkcell-in-Faturali-Abonelerine-Sundugu-Fahis-Fiyatli-Sms-Paketleri/176173835760622
  • Bu sms paketi yüzünden hattımı vodafone a taşıyacağım. Babamın boş zamanını bulabilirsem turkcell faturalı hattımı önce üzerime alacağım sonra vodafone geçeceğim 1 dakika düşünmeden. Turkcell reklam ajanslarına daha fazla para harcasın diye bu kadar yüksek fiyat ödeyemem kusura bakmasınlar.

Bu arada mesaj çekebilmek için bi tane de vodafone hat taşıyorum. Teşekkürler Turkcell :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayanozer -- 16 Şubat 2011; 21:45:56 >
  • herkes sikayetvar.com'da bu mesajı kopyalayıp ayrı ayrı şikayet açarsa bence bir kıpırdanma olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: askerasker

herkes sikayetvar.com'da bu mesajı kopyalayıp ayrı ayrı şikayet açarsa bence bir kıpırdanma olabilir.

kesinlikle bunu yapmalıyız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026

quote:

Orijinalden alıntı: askerasker

herkes sikayetvar.com'da bu mesajı kopyalayıp ayrı ayrı şikayet açarsa bence bir kıpırdanma olabilir.

kesinlikle bunu yapmalıyız..

hatta 3-4 arkadaşımızada açtırabilirsek iyi olur.

düşünsenize bir anda aynı şikayetten 1000'tane olduğunu.elbet dikkat çeker

hatta cevap yazmak yerine fiyatı düşürürler cevap yerine :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 16 Şubat 2011; 22:31:40 >
  • Askerasker ; Bu fikir daya once ortaya atildi, bu konuda sana katiliyorum ayrica kesinliklede bir kac arkadasimizida bizimle birlikte hareket etmeye davet edelim/etmeliyiz, biraz daha uyelerin konunun farkinda olmasini ve kampanyamiza destek olmalarini bekleyelim, sesimiz gur cikarsa elbet bir duzenleme yaparlar diye dusunuyorum . Arkadaslarimizi ve yakin cevremizide bu kampanyaya katilmaya davet edelim derim .

Facebook Sayfamız :http://www.facebook.com/pages/Turkcell-in-Faturali-Abonelerine-Sundugu-Fahis-Fiyatli-Sms-Paketleri/176173835760622

• facebook kullanmıyorum. daha ciddi bir şekilde toparlanmaya gidilirse hoş olabilir.

blogspot adresi açılması daha güzel bir fikirdi. hem blog yazarak yeni haberleri ve türkcell'in kazık kampanyalarını duyururduk hemde yorum kısmıyla geridönüş alırdık.
  • Paradox1026 nickli arkadas blogspotta site acabilirim diye soylemisti, eger acabilirse bu teklifte hayata gecebilir, mumkun oldugu kadar cok kisiye bu kampanyayi ulastirmaliyiz .

Facebook Sayfamız :http://www.facebook.com/pages/Turkcell-in-Faturali-Abonelerine-Sundugu-Fahis-Fiyatli-Sms-Paketleri/176173835760622
  • quote:

Orijinalden alıntı: xug

Paradox1026 nickli arkadas blogspotta site acabilirim diye soylemisti, eger acabilirse bu teklifte hayata gecebilir, mumkun oldugu kadar cok kisiye bu kampanyayi ulastirmaliyiz .

Yarın akşam saatlerinde Blogspot uzantılı siteyi hazırlayabilirim.. Kabataslak beğenilmeyen noktalar olursa bilgilendirilme yapmanız yeterli olacaktır.isim hakkında tavsiyelerinizi beklerim.
    yarın akşam görüşmek üzere

• Zannediyorum kisa bir isim olsa daha hos olur, ama " Turkcell Faturali Abonelere Her Yone 5bin Sms 9TL " gibi bir isim olabilir, tabi baska guzel orjinal isimlerde gelebilir . Alternatifleri degerlendiririz .

• bence facebook grubuda ise yarar. Enazından kaç kişi olduğumuz belli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool_eagle

bence facebook grubuda ise yarar. Enazından kaç kişi olduğumuz belli olur

Facebookta grup actik fakat fazla bir kisiye ulasamadik, ilerleyen gunlerde birbirimizinde destegi ile hitap ettigimiz kitleyi insallah genisletiriz . Tabi blogspot olarakta bir uygulamanin hayata gecirilmesi fena olmaz diye dusunuyorum . Mumkun oldugunca cok kisiye ulasirsak o derece kampanyamizda etki olur .

• kendine göre hesabı var bence o işte t.cellin.
  • Ben düne kadar turkcell in 29 tl lik her yöne 500 dk'lık paketini kullanıyordum. 16 şubat 2011 tarihi itibari ile turkcell' kurumsal paketine geçiş yaptım. ancak bize bu paketi yapan müşteri temsilcisi aynen şu cümleleri kullanarak verdi. '' 29 tl ye her yöne 1300 dakika konusmak istermisiniz dedi bizde tabii dedik ve bizim işyerimize ait olan 2 numarayı bu pakete bu cümleleri kullanarak gecirdi,'' bu olayın aslını turkcell kurumsal müşteri temsilcisini aradığımızda öğrendik. bu 1300 dakikanın içinde kendi aramızda 500 dakika yani kurumsal hatlarımız arasında 500 dakika+ sabit hatlara yani ev ve iş telefonlarına 500 dakika+diğer operatörlere 300 dakika şeklindeymiş (bu 300 dakikanın içinde turkcel in bireysel abonelerini aradığımızda bile diğer operatör olarak işlem görülecekmiş) yani bize söylediği her yöne 1300 dakikanın açılımı bu arkadaşlar. yani bu müşteri temsilcisi bunları bize anlatmadan sadece her yöne 1300 dakika diyerek bir kelime oyunu yaptığını düşündü heralde. ben ise bizi dolandırdığını düşünüyorum. ayrıca 29 tl değilde 35 tl oldugunuda oldugunu müşteri temsilcisini aradığımızda öğrendik. benim kullandığım paket en basta da söylediğim gibi çok güzel bir paketmiş , ben bu paketi şimdi 500 dakikadan den 300 dakikaya indirdim üstelik 5 tl de fazladan veriyorum. beni bu tuzaga düşüren bu kişi kocaelinde arge iletişim teknolojilerinde çalışan mesut güngör adlı sahıstır.

• Merhaba;

Bende sizlerle aynı derdi paylaşıyorum. Benimde 2 hattım var. Turkcell sms paketleri pahalı olduğu için Avea aldım ve hem sms hem de interneti onunla kullanıyorum. Sms ile ilgili gelen, çook ekonomik mesajlar ise tam bir komedi
  • ben bugün mail attım konuyla ilgili bakalım ne cevap verecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool_eagle

ben bugün mail attım konuyla ilgili bakalım ne cevap verecekler.

bende mail attım az önce
  • BEn SMS kullanmıyorum ve ihtiyacım da yok ama destek olma amacı ile Turkcell Söz Sizde, Öneriler kısmından mail yazdım. Turkcell'de pek işe yaramıyor ama tehdit dahi ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha
    BEn SMS kullanmıyorum ve ihtiyacım da yok ama destek olma amacı ile Turkcell Söz Sizde, Öneriler kısmından mail yazdım. Turkcell'de pek işe yaramıyor ama tehdit dahi ettim

allah razı olsun :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.