Şimdi Ara

Turkcell ' İn Faturalı Abonelerine Sunduğu Kazık Sms Paketi ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
5.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paradox1026

quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

aslında her konuda daima faturalıya avantaj sağlanması gerek. çünkü faturalı bir nevi kolunu kaptırmış, tam olarak teslim olmuş ve ne fatura gelse ödemeye razı olmuş durumda.

bir de bu işle yetkili biriyle iletişime geçilmek istendiği ve baştan savma yanıt istenmediği belirtilmeli sanırım.

Hakiki söylediklerine harfiyen katılıyorum bir destekte senden bekliyoruz
    Az önce şikayetvar.com a yazdım kusura bakmayın Blogspot adresi için vaktim olmuyor

uygun zamanda mail atabilirim paradox1026. şu an daha etkili bir çözüm var aklımda, aşağıda açıklıycam.

quote:

Orijinalden alıntı: xug

Farklı bir şey olarakta benimde aklımdan bir şey geçmiyor değil . Mesela 50-100 kişi kadar bir çoğunluk olsak - daha fazla olursa ne ala - Turkcell ' in yetkili birisinden randevu talep edip gerekirse Süreyya Ciliv ile temasa geçmeye çalışıp İstanbul - Tepebaşında bulunan Turkcell Plazayada gidebiliriz, bu hareketin sonuç alma ihtmalinin biraz daha yüksek olduğunun kanısındayım .

50-100 kişi olmadan bile, yapılabilecek bişi var aklımda. Yetkili birine ulaşılır ve faturasızdaki paketlerin aynıları faturalıya da eklenmezse, turkcell plazaya gazetecilere de haber verilerek siyah protesto çelengi bıraklacağı ve turkcell sim kartların orada kırılıp yerlere atılacağı söylenebilir.

böyle bir şey gerçekleşirse gazetelerde hatta tv haberlerinde bile yer alma olasılığı büyük olduğu için riski göze almak istemezler sanırım. 5-10-20 kişiyle bile yapılabilir üstelik bu. mesela bir pazar öğleden sonra öğrenciler için de çalışanlar için de uygun olur. istanbulda olanlar için tabii.

böyle yapılacağını maillerle çokça kişinin belirtmesi de işe yarar. sadece istanbulda olan biri ya da birilerinin organize etmesi gerekir. beklenenden çok daha fazla destek de görebilir, facede, twitterde falan paylaşılırsa. diyelim mart ayının son pazar günü olan 27 mart pazar günü saat 15:00 uygun olabilir bu protesto için. (o zamana kadar da her yerde duyurusu yapılıp çoklu katılım sağlanmaya çalışılır. ve istanbulda yaşayan faturalıların katılım sözü vermeleri istenir, lafta kalmasın diye.)

20-30 maili görmezden gelmek ve savuşturmak kolay ama bu gayet prestij sarsıcı olacağı için oldukça dürtükleyici olur.

• HakikiVisco ; Bu önerin gayet yerinde ben bu kampanyaya katılırım, gerekirse hatlarımızı plaza önünde vodafon bayiden birini ayarlayarak, Turkcell yetkililerinden tatmin edici bir cevap alamayıp, isteklerimiz yerine getirilmezse hatları kırıp plaza önündede toplu olarak vodafone yada avea ya geçebiliriz . Turkcell den talebimiz sadece sms konusunda değil mobil internet konusundada olmalı diye düşünüyorum . Bu konu hakkında diğer arkadaşlarında görüş belirtmesi lazım, ona görede organize olmak gerekiyor diye düşünüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xug -- 19 Şubat 2011; 16:11:53 >
  • aynı konuyu ben açmıştım geçen sene sırf mesaj yüzünden hattımı kontürlüye çevirdim şimdide vodafone a katıldım mutluyum huzurluyum.
  • gazetecilerin bunu dikkate alacaklarını sanmam ama yapılabilirliği yüksek bir proje geçenlerde haber yapılması için haberturk köşe yazarına mail atmıştım farklı bir konuyla alakalı beni dikkate aldı ve haber yapmıştı ismimi ve ikamet ettiğim şehri değiştirerek
    Gazetede yada haber sitelerine mail atsak ben yararlı olabilir diye düşünüyorum
    Ne diyorsunuz?
  • paradox1026 ; Güzel bir başlangıç yapmışsın, Doğan Medya ' ya bu konuyu açarsak, büyük ihtimal bu kampanyamızı haber yapar ve gazetelerinde yer verirler diye düşünüyorum, çünkü Turkcell ile Doğan Medya nın Mustafa filmi yüzünden arası bir hayli açık, bununda biz bu kampanya destekçilerinin yararına olacağının kanaatindeyim . Doğan Medya ile bağlantısı olan yada hızlı iletişime geçebilecek birisi varmıdır ?
  • Bana da Turkcell' den klasik cevap geldi. Görüşleriniz bizim için değerli falan filan.
  • quote:

paradox1026 ; Güzel bir başlangıç yapmışsın, Doğan Medya ' ya bu konuyu açarsak, büyük ihtimal bu kampanyamızı haber yapar ve gazetelerinde yer verirler diye düşünüyorum, çünkü Turkcell ile Doğan Medya nın Mustafa filmi yüzünden arası bir hayli açık, bununda biz bu kampanya destekçilerinin yararına olacağının kanaatindeyim . Doğan Medya ile bağlantısı olan yada hızlı iletişime geçebilecek birisi varmıdır ?

sozturk@hurriyet.com.tr Hürriyet internet haberleri sorumlusu Selim Öztürk mail geçebilirsin xug
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafasezer54@gmail

beni aradılar memnuniyet testti için dedim memnunum ama sms konusunda değilim. adam az kaldı dövecekti iş yerinde olduğum için (sensin deyince kavga çıkmmazmış) bende sensin dedim kapadım.

Tam olarak ne dedi ki onların müşteriye karşı kötü yada kaba bir söz söz söylemesi mümkün değil, sizde tavrınızı net olarak gösterseydiniz ama sanırım durum müsait değilmiş .

kaba değil tabiki ama yok bizim smslerimiz hemen gidiyor yok size cayma belliyi bir tek biz veriyoruz bunu hiç biri vermiyor kaldı ki onlarında kampanyaları geçici vb. bir sürü şey tabiki bende cevap verdim ama istediğim gibi veremedim çünkü işyerinde tel yasak.. okadar dedim 12-1 arasında arayın 11:45 de arıyorlar 13 de arıyorlar en son tam istediğim vakitte aradılar oda cumaya denk geldi :)

bende mesajı gönderdim facede gruba katıldım destek için sayfayı arkadaşlarımla paylaştım birde her müşteri hizmetlerini aradığımda işimi bitirdikten sonra şikayetimi bildiriyorum.. varsa yapabileceğimiz bir şey varsa yaparız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasezer54@gmail -- 20 Şubat 2011; 11:57:53 >

• Bir türlü zaman tutmamış :) Biraz ironik bir durum olmuş, genelde ben bu şikayetlerden ötürü müşteri hizmetleri ile konuşurken çokta kızıyorum ve sertde konuşuyorum pek tepki vermiyorlar, ayrıca sms in hızlı gitmesi v.s çok boş şeyler gitse kaç sn hızlı gidecek ki . . . Bu tür söylemler hakkında onlar ısrar ederse bende kampanyalarının çok çağ dışı olduğunu ısrarla savunurum, fazlada söyleyecek bir şeyleri kalmıyor, çünkü ortada diğer operatörlerin somut örnekleri var . Sadece laf canbazlığı ile kendilerinin ilgili kampanyada iyi olmadığı yerde iyi olduklarını göstermeye çalışıyorlar . Turkcell e sözsizde den mail attığımda 11 den sonra arayın diye not geçiyorum hepde 11-12 arası arıyorlar, sende bir talihsizlik olabilir :)

Bu konudaki desteğin için sağolasın eksik olma, benimde mail atalı 2 gün oldu ama hala dönüş yapmadılar nede aradılar, gelecek cevabı beklemekteyim . Şuan facebook ta azınlık durumundayız fakat azınlığız diyede bu kampanyadan vaçgeçmeyi düşünmüyoruz, en azından ben düşünmüyorum yapabileceklerimizi yapıp gerisini zamana bırakacağız, yinede bu durum böyle devam ederse benim için Vodafone dan uygun hat yok, faturalı gencine gençsem her yöne 500 dk + her yöne 5000 sms 25 TL, akıllı telefon kullandığım içinde mobil internette alarım 8 TL de onu saysak toplamda 33 TL oluyor, şuanki duruma göre gayette uygun olarak görüyorum .

Facebook Sayfamız : Buradan Ulaşabilirsiniz .

• Paradox1026 ; gazeteden cevap geldi mi, konu hakkinda bilgi verebilir misin ?
  • SMS'in hızlı gitmesi derken, Avea'da kıza hadi çık diye SMS atıp, buz gibi dışarıda 15 dakika bekledikten sonra iletildi raporunu yeni almak; bir de kızın süslenme püslenme davasıyla 15 dakika da ondan bekleyerek donmayı kastediyorlar sanırım. Hakları var. :) Ama onlara bahane değil, Vodafone'a geçeriz. :D
  • Sis651 aslinda en mantiklisi Vodafone a gecmek gibi gozukuyor .

Bu arada Facebooktan dun bir uyari geldi ve sayfamizin kapatildiginin haberini verdiler . Gerekce ise soyle :

Merhaba,

We have removed or disabled access to the following content that you have posted on Facebook because we received a notice from a third party that the content infringes or otherwise violates their rights:

[Page: 254706627]

We strongly encourage you to review the content you have posted to Facebook to make sure that you have not posted any other infringing content, as it is our policy to terminate the accounts of repeat infringers when appropriate.

For more information about intellectual property, please visit our Help Center athttp://www.facebook.com/#!/help/?page=439.

Facebook Ekibi

Yorumu size birakiyorum . . .

• quote:

Sis651 aslinda en mantiklisi Vodafone a gecmek gibi gozukuyor .

Bu arada Facebooktan dun bir uyari geldi ve sayfamizin kapatildiginin haberini verdiler . Gerekce ise soyle :

Merhaba,

We have removed or disabled access to the following content that you have posted on Facebook because we received a notice from a third party that the content infringes or otherwise violates their rights:

We strongly encourage you to review the content you have posted to Facebook to make sure that you have not posted any other infringing content, as it is our policy to terminate the accounts of repeat infringers when appropriate.

For more information about intellectual property, please visit our Help Center athttp://www.facebook.com/#!/help/?page=439.

Facebook Ekibi

Şikayetvar probleminiz çözüme yönelik olmadığından onaylanamaz diye mail atmış gazetelerden ses yok

• quote:

Sis651 aslinda en mantiklisi Vodafone a gecmek gibi gozukuyor .

Merhaba,

Facebook Ekibi

Turkcell in sosyal medya gücü

• Turkcell in bu iste parmagi olabilir, sanirim kampanyanin buyumesinden endise ediyorlar, Facebook un kapatma gerekcesi ise gercegi yansitmiyor .

Sikayetvar.com da bu is icin kapaliysa BTK ya sikayet.edebiliriz, son olarakta Turkcell Plazaya siyah celenk birakabiliriz . Bir kac gazeye bende mail aticam belki olumlu donus olabilir . Anlasilan Turkcell sosyal medyada bu konuyla ilgili tedbir almisa benziyor . . .
  • Sayın Sezer,

Değerli görüşlerinizi bizimle paylaşarak sizlere daha kaliteli hizmet verme isteğimize ve çabamıza katkıda bulunduğunuz için çok teşekkür ederiz.

Yapmış olduğumuz tüm kampanyalarda amacımız müşterilerimize avantajlar sunabilmektir.

Sizin beklentilerinizi göz önünde tutarak sürekli kampanya ve tarifelerimizde güncellemeler yapıyoruz.

Her kampanyamız ise belirli kurgular ile sunuluyor. Kampanyayı inceleyen ve kurgularını onaylayan müşterilerimiz yararlanabilmek için başvuru yapıyor. Bu konuda bizi anlayacağınıza inanıyor ve ilginiz için tekrar teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla,
    Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Ezgi COŞKUN
  • turkcell sms vermeme konusunda kararlı galiba
  • adamlar ülkede devrim yapiyo biz bi sms paketini degistiremiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

adamlar ülkede devrim yapiyo biz bi sms paketini degistiremiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

adamlar ülkede devrim yapiyo biz bi sms paketini degistiremiyoruz

Ustune ustluk, mubarek gibi sosyal medyada da buyumememiz icin ellerinden geleni yapiyorlar, bu politika neden anlayabilmis degilim, bu gibi yanlis politikalari yuzunden, benim icin yavas yavas Vodafone ' a gecis icin canlar caliyor . . .
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.