Şimdi Ara

Turkcell ' İn Faturalı Abonelerine Sunduğu Kazık Sms Paketi ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
5.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xug

quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

adamlar ülkede devrim yapiyo biz bi sms paketini degistiremiyoruz

Ustune ustluk, mubarek gibi sosyal medyada da buyumememiz icin ellerinden geleni yapiyorlar, bu politika neden anlayabilmis degilim, bu gibi yanlis politikalari yuzunden, benim icin yavas yavas Vodafone ' a gecis icin canlar caliyor . . .

yavaş değil hemen geçmelisin.;) bende haziranı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026

quote:

adamlar ülkede devrim yapiyo biz bi sms paketini degistiremiyoruz

haklısın valla

• istediğimiz olmazsa turkcellden toplu kaçış yapalım :D
  • Kampanya bitsin yaklaşık 300 tl bakiye ile beraber topuk :)
  • quote:

Sis651 aslinda en mantiklisi Vodafone a gecmek gibi gozukuyor .

Bu arada Facebooktan dun bir uyari geldi ve sayfamizin kapatildiginin haberini verdiler . Gerekce ise soyle :

Merhaba,

We have removed or disabled access to the following content that you have posted on Facebook because we received a notice from a third party that the content infringes or otherwise violates their rights:

[Page: 254706627]

We strongly encourage you to review the content you have posted to Facebook to make sure that you have not posted any other infringing content, as it is our policy to terminate the accounts of repeat infringers when appropriate.

For more information about intellectual property, please visit our Help Center athttp://www.facebook.com/#!/help/?page=439.

Facebook Ekibi

Yorumu size birakiyorum . . .

Aslinda bu sayfa icinde hic Türksel ibaresi gecmeden de acilabilir, o zmn facebook da kapatamaz

• quote:

quote:

Sis651 aslinda en mantiklisi Vodafone a gecmek gibi gozukuyor .

Bu arada Facebooktan dun bir uyari geldi ve sayfamizin kapatildiginin haberini verdiler . Gerekce ise soyle :

Merhaba,

We have removed or disabled access to the following content that you have posted on Facebook because we received a notice from a third party that the content infringes or otherwise violates their rights:

[Page: 254706627]

We strongly encourage you to review the content you have posted to Facebook to make sure that you have not posted any other infringing content, as it is our policy to terminate the accounts of repeat infringers when appropriate.

For more information about intellectual property, please visit our Help Center athttp://www.facebook.com/#!/help/?page=439.

Facebook Ekibi

Yorumu size birakiyorum . . .

Aslinda bu sayfa icinde hic Türksel ibaresi gecmeden de acilabilir, o zmn facebook da kapatamaz

mantıklı ;=)

• quote:

.

Peki nasıl bir sayfa açılmasını önerirsiniz, ayrıca ciddi manada Vodafone a geçmeyi düşünüyorum, en son bir faliyetimizi gerçekleştirelim toplu şekilde mail atalım cevap alamassak Turkcell de kalmayı düşünmüyorum, lakin alternatifler çok makul fiyatlarda var, büyükşehirde oturduğum içinde çekmeme problemide olmuyor .

mustafasezer54@gmail : Herkeze gönderdikleri klasik geri dönüş cevabını sanada göndermişler . . . Benim maili atalı bir hayli oldu ama haladır geri dönüş yapmadılar . . . Cevap gelmesse tekrardan aynı maili atabilirim . . .
  • kaçıp gitmek çözüm değil bir çoğumuz cayma bedelliyle yaşıyoruz. tepkimizi ilginç bir şekilde duyurabilirsek ülkede günün konusu bile olabiliriz sadece biraz fikir alışverişinde bulunmak ve kitlemizi genişletmektir.
  • www.facebook.com/turkcell vewww.youtube.com/turkcell deki gönderilere videolara falan kopyala yapıştır yazalım şikayeti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasezer54@gmail

kaçıp gitmek çözüm değil bir çoğumuz cayma bedelliyle yaşıyoruz. tepkimizi ilginç bir şekilde duyurabilirsek ülkede günün konusu bile olabiliriz sadece biraz fikir alışverişinde bulunmak ve kitlemizi genişletmektir.

mustafasezer54@gmail ; Bu konuda sana katılıyorum biraz fikir üretmek lazım, portföyün genişlemesi lehimize olacaktır kampanyayıda fazla kişiye ulaştırmak bu konuda bizlerinde hedefi olmalıdır . Turkcell in bu duyarsızlığını artık sürdürmemesi lazım, artık faturalı müşterilerinede diğer operatörlerle olduğunu gibi aynı fiyatlarla sms paketlerini bizlere sunması lazım, olması gerekende budur .

quote:

www.facebook.com/turkcell vewww.youtube.com/turkcell deki gönderilere videolara falan kopyala yapıştır yazalım şikayeti...

fusem ; Yapılacak şeylerden ikiside bunlar olmalı diye düşünüyorum, güzel fikir ... Zamanla bunun gibi daha güzel ve daha etkili şeyler gelir diye düşünüyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: körfez64

müjde turkcell faturalı hatlar için 9 tl ye 10000 sms kampanyası başlatıyormuş. 4440532

http://forum.donanimhaber.com/m_35769971/tm.htm

bu arkadaşın dediği doğruysa amacımıza ulaşmış olacaz. emeği geçen herkeze teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasezer54@gmail

quote:

Orijinalden alıntı: körfez64

müjde turkcell faturalı hatlar için 9 tl ye 10000 sms kampanyası başlatıyormuş. 4440532

http://forum.donanimhaber.com/m_35769971/tm.htm

bu arkadaşın dediği doğruysa amacımıza ulaşmış olacaz. emeği geçen herkeze teşekkür ederim...

bence yine yeterli değil enazından 3000olmalı bence

• Arkadaşlar bu 9TL 10 000 sms kampanyası ile ilgili bir kaç saat önce müşteri hizmetleri aradım, 20 dakika kadar görüştük sms paketleri konusunda eleştirilerimi en sert şekilde ilettim ve Vodafone a geçeceğimi söyledim, eleştirim ile ilgili kayıt aldılar, sonrasında 9 TL ye 10 000 sms gibi bir çalışma var mıdır diye sordum şuan için böyle bir çalışma yada kampanya yoktur cevabını aldım . Arkadaş sanırım yanlış aktardı, kaynak belirtseydi iyi olurdu, verdiği bilgi şuan için yanlış bir bilgidir .
  • quote:

Arkadaşlar bu 9TL 10 000 sms kampanyası ile ilgili bir kaç saat önce müşteri hizmetleri aradım, 20 dakika kadar görüştük sms paketleri konusunda eleştirilerimi en sert şekilde ilettim ve Vodafone a geçeceğimi söyledim, eleştirim ile ilgili kayıt aldılar, sonrasında 9 TL ye 10 000 sms gibi bir çalışma var mıdır diye sordum şuan için böyle bir çalışma yada kampanya yoktur cevabını aldım . Arkadaş sanırım yanlış aktardı, kaynak belirtseydi iyi olurdu, verdiği bilgi şuan için yanlış bir bilgidir .

pardon ben 1.000 okumuşum :D
  • güncel
  • bi cacık çıkmayacağı kesinleşti tepkiye etki olmadı
  • ben konuyla ilgili,twitter,söz sizde,MH vs kanalıyla defalarca yazdım,
    2 kez aradılar,çalışmalarımız devam ediyor dediler,
    bişey olduğu da yok,böyle de gider gibi görünüyor
  • Konu durmuş taslak maili atıp da cevap alan var mı? Nolucak biz bu faturalıların halleri?
  • Daha 2 gün önce bu konudan dolayı şikayetim olmuştu müşteri hizmetleri BTK bu fiyatları denetliyor fakat diğer operatörler davalık olma pahasına bu kadar ucuz sms paketi verebiliyor diye bana göre saçmaladı bende hazırkarta neden peki o kadar ucuza 10 TL ye 5 bin sms veriyorsunuz dedim baktım konu değişmeye başladı . Konuyla ilgili talep almakla yetindi . Faturalı Turkcell hattımı hiç kullanmıyorum kampanyalar v.s aylık 10-20 saat arası görüşme yapıyorum faturada gelmiyor madem öyle Turkcell in bedava servislerinden yararlanmak lazım . Vodafone hattımı bu konuda rahatça kullanmaktayım çünkü sms olayında Turkcell faturalı hiç akıl karı değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xug -- 15 Mayıs 2011; 17:25:15 >
  • Bir kaç gün önce yapılan düzenlemeyle birlikte bazı eksiklikler olmasına rağmen sms paketlerinde iyileştirilmeye gidildiğini görüyorum .

Yeni Ekonomik Sms Paketleri
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.