Şimdi Ara

Turkcell'in gereksiz pahalılığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla arkadaş 25 yaş altıyız da kurtarıyoruz. Sözleşmem 2018 şubatta bitiyor. Gnç paketleri varsa yine bir sözleşme yapar bir yıl daha yırtarız uçuk fiyatlardan sonrasında 25 e girmiş olacağımdan dolayı 70 TL ve üzeri fatura ödemeye alıştırmak gerek kendimizi. Bulunduğum konumda en iyi çeken operatör turkcell, yıllardır vodafone kullandım bir türlü telefon görüşmesi yapamıyordum, TT zaten allaha amanet şehir dışına çıkınca yolda kalsan orda sabahlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 23 Eylül 2017; 0:17:9 >
  • ucuz tarife istiyorsan bimcell alıcaksın kardeşim boş yapmaya gerek yok pahalı diye adamlar işinin hakkını veriyolar çekmediği yer neredeyse yok fiyatini hakediyor sonuna kadar
  • brnefe2015 kullanıcısına yanıt
    sadece arama ıcı ngereklıyse 2gdwe durum ne hocam deneyın bakalım
  • Valla yalan yok pahalı lakin ve uygun paketler yok.Lakin dakikam yetmediğinden bugün paso whatsapp üzeri konuşma yaptım onda bile acayip net geliyor ses.10-20 lira fazla veririm ama turkcell kullanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pahali ama kalite tartismasiz

2g 3g ve 4g de en yuksek paketlere sahip firma hemen hemen her yerde cekiyor...

gnc paketleri de uygun aslinda...

salla kazanda yeri gelio hediyeleri super

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnefe2015 kullanıcısına yanıt
    Turk telekom paketiniz hangi paket acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balbasur kullanıcısına yanıt
    fırsat 8gb tarifesi olarak görünüyor. 1,5 yıl önce geçmiştim. (faturalı 12 ay taahhütlü)
    şu an 35-40 lira gibi bir şey söylerler size büyük ihtimal.
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    ''boş yapmaya gerek yok'' gibi sözlerle hayatında hiç görmediğin insanlarla sanal alemde konuşurken daha dikkatli olmanı tavsiye ederim içinden ne çıkacağını bilemezsin.

Benim konuyu açma amacım ilk mesajda gayet açık (27 liraya 500 dk olayına falan tepki gösterdim) çekmediğine vs laf etmedik hatta olumlu yönde yorumumu da belirttim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.