Şimdi Ara

Turkcell'in gereksiz pahalılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babama 25 TL yükledim, üç beş yüz konuşması biraz da sms olsun yeter bir paket bulayım diye açtım internet sitelerini bakıyorum 30-35 liranın altına paket yok.
    Müşteri hizmetlerini aradım 10 dakka bekleyerek ondan da hayır çıkmadı 27 TL'ye 500 dk verelim diyor, şaka mısınız ulan TürkTelekom'da 10 gb, 1000 sms, 1000 dk kullanıyorum 29 liraya. Aradaki uçuruma bak.
    Dağda bayırda çekmesi eyvallah da bu pahalılıktan da bahsetmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnefe2015 -- 18 Eylül 2017; 2:38:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir konuyu aydınlatalım. Turkcell gereksiz ya da keyfi olarak pahalı değil. Rekabet kanunu gereği en fazla abonesi olan kuruluş en yüksek fiyatları vermek zorunda. peki ne alaka dersen? şöyle örnekleyelim. bir an için Turkcell'in fiyatlarını rakip firmalar ile aynı ya da altında yaptığını düşünelim. o zaman diğer firmaları kullanan kalır mı? tekel olmaz mı otomatik olarak. işte bu yüzden fiyat belirlerken kafasına göre belirleyemiyor. Rekabet Kurumu onayından da geçiyor.
  • Malesef öyle. Eger rahatsız etmiyorsa bahsettiğiniz konular tt malesef şuan en iyi. Vodafone kalitesiz pahalı. Turkcell gereksiz pahalı..

• Avea bölgenizde iyiyse tercih edin.

hem ucuz,hem bol her bütçeye uygun içeriğe sahip paketleri var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir konuyu aydınlatalım. Turkcell gereksiz ya da keyfi olarak pahalı değil. Rekabet kanunu gereği en fazla abonesi olan kuruluş en yüksek fiyatları vermek zorunda. peki ne alaka dersen? şöyle örnekleyelim. bir an için Turkcell'in fiyatlarını rakip firmalar ile aynı ya da altında yaptığını düşünelim. o zaman diğer firmaları kullanan kalır mı? tekel olmaz mı otomatik olarak. işte bu yüzden fiyat belirlerken kafasına göre belirleyemiyor. Rekabet Kurumu onayından da geçiyor.
  • Hatti tasiyin hic ugrasmayin. Ardindan yuklediginiz lirayi tasidiktan sonra talep edin yatirirlar hesabiniza. Turk telekomda turuncu ve festival paketlerine bir bakin cok uyguna iyi dakika sureleri ve sms ler mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: stubburn

bir konuyu aydınlatalım. Turkcell gereksiz ya da keyfi olarak pahalı değil. Rekabet kanunu gereği en fazla abonesi olan kuruluş en yüksek fiyatları vermek zorunda. peki ne alaka dersen? şöyle örnekleyelim. bir an için Turkcell'in fiyatlarını rakip firmalar ile aynı ya da altında yaptığını düşünelim. o zaman diğer firmaları kullanan kalır mı? tekel olmaz mı otomatik olarak. işte bu yüzden fiyat belirlerken kafasına göre belirleyemiyor. Rekabet Kurumu onayından da geçiyor.

Eve t durum öyle ama haddinden fazla fark var. Bu kadar ucurum olmamalı.
  • Birisi 40 liraya 10 gb veriyor diğeri 4 gb. Çok fark var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pahalı evet ama Turkcell servisleriyle,kampanyalarıyla bunu telafi ediyor işi bilene.

• SyLaR046 kullanıcısına yanıt
    işyeri -1. kat olduğundan sadece TURKCELL çekiyor yoksa Türk Telekom'a geçmemenin hiçbir sebebi yok. Her seferinde aynı saçmalığı yaşıyoruz, şu müşteri hizmetleri çıldırmak için yeterli zaten. Neyse bunların hareketleri eleştirmeyle bitmez el mahkum kullanacağız n'apalım işte.
    Not: Bu arada sonuç olarak 25 tl'ye 1.000dk, 1.000sms, 1gb int. paketini alabildik. Sadece 1 ay geçerliymiş ve yenilenmeyecekmiş.
  • YolumBilgelik Y kullanıcısına yanıt
    Aylik 500 dakikayi 27 liraya satip ne kampanya yada servis veriyor mesela. Telefonu sadece aylik 300 dakika gorusme icin kullanan birine tavsiyeniz nedir isi bilen olarak merak ettim?

• TT hattım var. Dün TT müşteri hizmetlerine bağlanmak içine eziyet çektim . Bağlandım şu sıkıntım var dedim beyfendi sizi başka arkadaşa aktarıyorum dedi tamam dedim sonra o kişiye anlattım . O da beyfendi sizi aktarcam bir arkadaş a dedi yine tamam dedim . Arada ki fon müzik dehşet güzel "fiberliyooooor" bekliyorum ki bağlanayım. Pat telefon kapandı . Sonra birdaha aradım ulaşamadım. "Fiberliyooooor" diye müzik dinledim sıkıldım kapattım. Giden dk lar bana girdi o ayrı.

Vodafone abim de var. Para yüklüyor paket olması bekliyoruz ara da giden vergiydi şuydu buydu arada paketin olmadığını bilirim . Yanımda uygulamasına bakıyorum eksiye düşüyor . Özet yazıp yolluyoruz düzgün geliyor. Şuan abimin interneti çekmiyor . Benden bağlanıyor bazen.

Turkcell e gelince aşırı pahalı. Ara ara gelen kampanyalarla uygun paketler gelebiliyor . Mesela ben şuan gnç 29tl lik paket kullanıyorum. Servisler kısmına gelince TV plus + 5gb kotasıyla yetersiz kalıyor hiç yoktan iyidir arada izliyorum :-) , bip , dergilik , ve en güzeli Fizy internet kotandan yemiyor. Çok güzel bir veli nimet :-) benim bu ay kullandığım internet 36 GB . Normal de benim paketim de 2 GB var. Bayram hediyesi olarak 15gb verdi . Salla kazan ile şunla bunla internet yağıyor resmen yetiyor mu bana hayır ama yapacak bişey yok :-) uzun lafın kısası benim 3 GSM operatöründe yaşadığım bunlar .

Çekim kalitesi konusuna gelince bugün abimin Vodafone hattı çekmiyor . Benim de 3g çekmiyordu 4g açayım dedim bir baktım çekiyor . Şaşırdım doğrusu 3g çekmiyorken 4g çekiyor .

Ek: unutmuşum yukarıda ki bir arkadaşa cevap olarak bugüne kadar 1,5 senedir Turkcell faturalı kullanıyorum her an müşteri hizmetlerine bağlanıyorum. Genel olarak bip üzerinden yazışıyorum. Bazen de hesabımdan yada gnç uygulaması üzerinden . Çok az arıyorum . Genel olarak bu uygulamalar üzerinden hemen ulaşıp bilgi ve gerekli durumlarda çözüm alıyorum.

Ara ara yaşadığım sıkıntılar ve sistemsel olan hataları da mail olarak atıyorum geri dönüşte alıyorum. Önerilerimi de sunuyorum aynı zamanda

Uzun lafın kısası sizlere söylemek istediğim tüketici olarak iyi analiz edin kullanımlarınıza ve bütçenize , çevrenizdeki çekim kalitesine göre bir GSM operatörünü seçin. Sonuç olarak bu firmalar babamızın değil :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmixs -- 19 Eylül 2017; 3:39:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Aylik 500 dakikayi 27 liraya satip ne kampanya yada servis veriyor mesela. Telefonu sadece aylik 300 dakika gorusme icin kullanan birine tavsiyeniz nedir isi bilen olarak merak ettim?

Ben Turkcell ile konuşma için hiç para vermiyorum mesela. Her cuma hesabım salla kazandan haftalık-aylık her yöne 500 dk (bip uygulaması ile) çıkan hediyeler yetiyor.

• YolumBilgelik Y kullanıcısına yanıt
    :)

• quote:

Turkcell pahalı falan kazık diyorlar ama hediyesi konusunda eli bol salla kazandan her hafta sürpriz hediye internet dakika vs veriyor. Her ay bipte grup kurup msj atınca 1 gb veriyor. Her ay bipten 5 gün boyunca hergün 10 msj atınca 1 gb veriyor. Bip uygulamasında kim 1 gb ister var 15 soruyu doğru cevaplarsan her hafta 1 gb kazanabiliyosun .Özel günleride es geçmiyor kurban bayramına özel bipten 50 mesaj atınca 13 gb verdi ramazanda ise aynı sekilde bipten 50 msj atınca 16 gb vermişti bunları yükleme koşulu şartı şurtu olmadan veriyor altını çizeyim. Pakete para vermeye gerek bile kalmıyor aylardır tl yüklemiyorum 3 aydan beri salla kazan aylık 500 dk heryöne bip dakikası veriyor bip uygulaması üzerinden heryöne arama yapıyorum bi nevi kendi numaramla internet üzerinden ücretsiz arama yapıyorum ama karşıya normal arama olarak gidiyor. Turkcell tv+ var uygulama üzerinde geçerli her ay 5 gb veriyor normalde ilk ay ücretsiz ama aylardır bedava alıyorum oda çok işime yarıyor canlı yayınları durdurup kaldıgın yerden izleyebileyebiyosun 24 saate kadar geriye sarabiliyosun. Fizy var oda ücretsiz ilk ay bedava bunun dışında salla kazandan fizy üyeligide çıkabiliyor ayrıca gnc turkcell olanlara 2 ay üyelik bedava fizy spotify tarzında online müzik dinleme uygulaması üstelik paketten yemiyor. Daha ne olsun?

• asabi kullanıcısına yanıt
    Söyledikleriniz doğru ama benim soruma yanıt değil. Turkcell bir çok paketi kaldırdı, şu an yeni bir tarife almak isteseniz, en ucuzu 29 lira. Kampanyaları takip edip çok avantajlı şeyler yakalamak mümkün. Ama sadece ayda 200 dakika konuşacak biri için, şu anki paketler aşırı pahalı. Konuyu açan arkadaşın sıkıntısı da bu zaten.

Yoksa ben aylık 16 lira ödüyorum. Turkcell yönüne sınırsız görüşme, her yöne 250 dakika, 3 gb internet hediye. Bu paket dışında salla kazan vs. vs. den gelen internet, konuşmanın haddi hesabı yok. Mesela en son kurban bayramı bip kampanyasından 13 gb internet aldım. Taahütüm önümüzdeki ay bitiyor, ve bakıyorum şu an en ucuz paket 29 lira ve resmen içi boş. Yeni ne kapabilirim onu düşünüyorum :)
  • quote:

Söyledikleriniz doğru ama benim soruma yanıt değil. Turkcell bir çok paketi kaldırdı, şu an yeni bir tarife almak isteseniz, en ucuzu 29 lira. Kampanyaları takip edip çok avantajlı şeyler yakalamak mümkün. Ama sadece ayda 200 dakika konuşacak biri için, şu anki paketler aşırı pahalı. Konuyu açan arkadaşın sıkıntısı da bu zaten.

Yoksa ben aylık 16 lira ödüyorum. Turkcell yönüne sınırsız görüşme, her yöne 250 dakika, 3 gb internet hediye. Bu paket dışında salla kazan vs. vs. den gelen internet, konuşmanın haddi hesabı yok. Mesela en son kurban bayramı bip kampanyasından 13 gb internet aldım. Taahütüm önümüzdeki ay bitiyor, ve bakıyorum şu an en ucuz paket 29 lira ve resmen içi boş. Yeni ne kapabilirim onu düşünüyorum :)

Söylemek istediğim hediye bolluğundan paket almaya gerek kalmıyor bile 5 aydır yükleme yapmıyorum hediyeler konuşma ve internet ihtiyacımı fazlası ile karşılıyor :)

Faturasız hatta geçin en iyisi ucuz paketler var;

Faturasız aylık her yöne 500 dk 1000 sms ve 2 gb 19 tl. SUPERAVANTAJ yaz 2222’ye gönder.

Faturasız aylık her yöne 50 dk 50 mb 5 tl. HY50DK yaz 2222’ye gönder. (birden fazla alınabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi -- 19 Eylül 2017; 15:5:45 >

• asabi kullanıcısına yanıt
    1 yildir 16 liraya sinirsiz kullandim. Buna alismisken yuksek fatura zoruma gider :) olmadi faturasiza gecerim.

• brnefe2015 kullanıcısına yanıt
    Sizi cok iyi anliyorum bende bu aynisini yasadim annemin hatti icin. En sonunda hatti faturasiza tasiyip ardindna turk telekomda tasidim. Eger faturasizdan fturaliya gecis yapabilirseniz uygun bir paket yapabilirler. Bir bakin turkcell sitesine. Ben inceledigimden alttaki linkteki paketi buldum fakat kabul etmediler. Gelecek ay icin talepte bulunabilirsiniz. Eger 300 dk yeterli olabilir derseniz.

https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri/faturali-300dk-plus-paket

• SyLaR046 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. bir ay sonra muhtemelen yine paket arayışına gireceğim için bunu öğrenmek iyi oldu, faturalıya geçip bu paketi 15 tl'ye kullanmak mantıklı görünüyor evet.
  • türkcell faturalı hattım var sadece dergilik uygulaması için bile değer beni rahat aylık 40-50 lira masraftan kurtarıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.