turkcell’in hızı dünyanın zirvesinde Turkcell’in hızı dünyanın zirvesinde https://medya.turkcell.com.tr/bulletins/turkcellin-hizi-dunyanin-zirvesinde/ |
Turkcell’in hızı dünyanın zirvesinde (sektörel)
-
-
Paramız para etmediğinden kimse düzgün İnternet paketleri alıp rahat rahat kullanamıyor. Şebeke boş olunca da hızlar iyi oluyor. SuperBox çağını da biliyoruz. :D
O 1.6 Gbps istasyonlar da kaç tanesi acaba...
-
VoLTE olmadan görüşme yapamıyorum elektrikler kesikse evde ne mobil veri var nede sesli iletişim ve turkcell bunu kabul edip baz istasyonunda sorun var diyor. İlerki dönemlerde çözeceklermiş (2 Yıldır problem var)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: teknoloji41
VoLTE olmadan görüşme yapamıyorum elektrikler kesikse evde ne mobil veri var nede sesli iletişim ve turkcell bunu kabul edip baz istasyonunda sorun var diyor. İlerki dönemlerde çözeceklermiş (2 Yıldır problem var)şu baz istasyonlarına 2 tane güneş enerjisi panel 1 tane ups koyamıyorlar mı ?
elektrikler kesilince korumaya alıyor baz istasyonları sinyal gücünü kısıyor sanırım
-
Hayır volte kullanıyorum ya modem kapanınca konuşamıyorum baz istasyonun elektriği değil :)
Baz istasyonlarında artık 4G ile bir sürü farklı frekanstan yayınlar var, hepsinin radyosu anteni vs. ayrı ki eskiye göre daha fazla güç tüketiyor bunlar. Eskiden akülerle istasyonun herhangi bir kesintide kapandığını hatırlamıyorum. Şimdi birkaç saat sonra kapanıyor istasyonlar.
-
Siz volte değilde Wo wifi üzerinden konuşuyor olmayasın ?
-
Heryerde fiber döşüyorlar altyapısını güçlendiriyorlar.
Birdaha çok büyük bir conflic olmazsa başka operatöre gitmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 20 Eylül 2021; 21:10:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu haber herhalde insanlar ile dalga gecmek amacli yapilmis. Bu yaz Turkıye'ye geldim, Bodrum da Turkcell hızı max 10-20Mbps oldu.
Turkcell superbox da sınırsız hız paketlerınde max 300GB üzerinde paket sunamıyor. Bu sebeple 20Mbps sınırsız download paketini seçtim, 20Mbps hızı bile veremediler.
Evde ölçtüğüm hız 3Mbps çıktı, müsteri hizmetlerini aradım 'bu hız normal bız 2Mbps hıza kadar normal görüyoruz' dediler.
Turkcell hangi dünyanın zirvesinde merak ettim, tüm majör ülkeler 5G teknolojisine geçti bizimkiler 4G hızı bile veremiyorlar ve bir de utanmadan böyle haberler yapıyorlar, hiç olmazsa susun.
Bu arada ben Suudi de yaşıyorum bir yıldan fazla zamandır 5G kullanıyorum, evde ve telefonda.
-
göz boyamalarına kanmış aldanmışsınız kalite ayağına sorunlu alt yapısı kaldıramadığı için yasal sınır olan 2 Mbps ye senin hızını otomatik düşürüyor gece de musluğu açıyor .
-
Superbox hizmeti olmadan 2mbps veren Telekom var benim bölgede
fiyatlar Turkcell'i geçmiş
kullanılabilecek yönü yok daha
Benzer içerikler
- turkcell volte açma
- turkcell mesaj merkezi numarası
- telefonum açık olduğu halde arayanlar ulaşamıyor
- turkcell internet hızlı bitiyor
- turkcell neden çok internet yiyor
- ağda kayıtlı değil ne demek
- e sim nedir
- türk telekom internet çekmiyor
- turkcell abone sayısı
- turkcell akıllı fatura nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X