Şimdi Ara

Turkcell’in hızı dünyanın zirvesinde (sektörel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

metni:
    Turkcell’in üstün mobil şebekesi dünya çapında örnek gösterilmeye devam ediyor. Küresel Mobil Tedarikçiler Birliği’nin (GSA) hazırladığı rapora göre; Turkcell dünyadaki en yüksek hızı veren üç operatör arasına girdi ve 4.5 G hızında Avrupa’nın en iyi operatörü oldu.
    Türkiye’nin Turkcell’i, Küresel Mobil Tedarikçiler Birliği’nin (GSA) Ağustos 2021’de yayınladığı son Küresel Durum Raporu’nda Avrupa’nın en hızlı 4.5G şebekesine sahip operatörü oldu. Dünyanın en hızlı LTE şebekelerine sahip operatörlerinin sıralandığı rapora göre Turkcell LTE şebekesinde sunduğu 1.6 Gbps hız ile dünyanın en hızlı üç operatöründen biri olurken Avrupa’da ise liderliği elde etti.Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan şunları söyledi:“Müşterilerimize en iyi hizmeti sunma odağından vazgeçmeden aralıksız çalışmaya ve yatırım yapmaya devam ediyoruz. Geniş spektrumumuz ve doğru planlanmış modern altyapımız sayesinde tüm dünyada örnek gösterilen bir mobil iletişim şebekesine sahip olmaktan gurur duyuyoruz. Gelişmiş yeteneklerle donattığımız esnek şebekemiz, müşterimizin ihtiyaçlarına en uygun teknolojiyi sağlayarak eşsiz bir deneyim sunuyor. Bugün Turkcell’in üstün 4.5G şebekesinde sunduğu 1.6 Gbps’lik hız dünya çapında birçok operatörün 5G şebekelerinde sunduğu hızdan daha fazla. Bunu dünya çapında mobil iletişimin devlerinin üyesi olduğu Küresel Mobil Tedarikçiler Birliği’nin yayınladığı bağımsız rapor da bir kez daha teyit etmiş oldu. Türkiye’nin dört bir yanında her müşterimize en iyi iletişim ayrıcalığını yaşatmak için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”Küresel Mobil Tedarikçiler Birliği’nin yayınladığı rapora göre dünya genelinde 151 ülkede toplam 336 operatör, gigabit hızlar sunabilen gelişmiş LTE şebekelerini devreye aldı. Şebekesinde bu gelişmiş teknolojilerin hepsini birden kullanmakta olan Turkcell ise sunduğu 1.6 Gbps’lik hız ile dünya sıralamasında ilk üç opetatörden biri olarak yer alıyor.

Turkcell’in hızı dünyanın zirvesinde (sektörel)turkcell’in hızı dünyanın zirvesinde
    Turkcell’in hızı dünyanın zirvesinde
    https://medya.turkcell.com.tr/bulletins/turkcellin-hizi-dunyanin-zirvesinde/

• Paramız para etmediğinden kimse düzgün İnternet paketleri alıp rahat rahat kullanamıyor. Şebeke boş olunca da hızlar iyi oluyor. SuperBox çağını da biliyoruz. :D

O 1.6 Gbps istasyonlar da kaç tanesi acaba...

• VoLTE olmadan görüşme yapamıyorum elektrikler kesikse evde ne mobil veri var nede sesli iletişim ve turkcell bunu kabul edip baz istasyonunda sorun var diyor. İlerki dönemlerde çözeceklermiş (2 Yıldır problem var)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoloji41

VoLTE olmadan görüşme yapamıyorum elektrikler kesikse evde ne mobil veri var nede sesli iletişim ve turkcell bunu kabul edip baz istasyonunda sorun var diyor. İlerki dönemlerde çözeceklermiş (2 Yıldır problem var)

şu baz istasyonlarına 2 tane güneş enerjisi panel 1 tane ups koyamıyorlar mı ?

elektrikler kesilince korumaya alıyor baz istasyonları sinyal gücünü kısıyor sanırım

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Hayır volte kullanıyorum ya modem kapanınca konuşamıyorum baz istasyonun elektriği değil :)

• e_capkan kullanıcısına yanıt

Baz istasyonlarında artık 4G ile bir sürü farklı frekanstan yayınlar var, hepsinin radyosu anteni vs. ayrı ki eskiye göre daha fazla güç tüketiyor bunlar. Eskiden akülerle istasyonun herhangi bir kesintide kapandığını hatırlamıyorum. Şimdi birkaç saat sonra kapanıyor istasyonlar.

• teknoloji41 kullanıcısına yanıt

Siz volte değilde Wo wifi üzerinden konuşuyor olmayasın ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heryerde fiber döşüyorlar altyapısını güçlendiriyorlar.
    Birdaha çok büyük bir conflic olmazsa başka operatöre gitmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 20 Eylül 2021; 21:10:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haber herhalde insanlar ile dalga gecmek amacli yapilmis. Bu yaz Turkıye'ye geldim, Bodrum da Turkcell hızı max 10-20Mbps oldu.

Turkcell superbox da sınırsız hız paketlerınde max 300GB üzerinde paket sunamıyor. Bu sebeple 20Mbps sınırsız download paketini seçtim, 20Mbps hızı bile veremediler.

Evde ölçtüğüm hız 3Mbps çıktı, müsteri hizmetlerini aradım 'bu hız normal bız 2Mbps hıza kadar normal görüyoruz' dediler.

Turkcell hangi dünyanın zirvesinde merak ettim, tüm majör ülkeler 5G teknolojisine geçti bizimkiler 4G hızı bile veremiyorlar ve bir de utanmadan böyle haberler yapıyorlar, hiç olmazsa susun.

Bu arada ben Suudi de yaşıyorum bir yıldan fazla zamandır 5G kullanıyorum, evde ve telefonda.

• göz boyamalarına kanmış aldanmışsınız kalite ayağına sorunlu alt yapısı kaldıramadığı için yasal sınır olan 2 Mbps ye senin hızını otomatik düşürüyor gece de musluğu açıyor .

• asukrumercan A kullanıcısına yanıt
    Superbox hizmeti olmadan 2mbps veren Telekom var benim bölgede

fiyatlar Turkcell'i geçmiş

kullanılabilecek yönü yok daha

• Bu Bodrum benim her sene en az 1 ayımı geçirdiğim Bodrum ise ben 40 mbps den aşağı hız görmedim Turkcell de. Bodrumun da gitmediğim ve hız testi yapmadığım yeri de azdır. Bu da Akyarlarda yaptığım hız testi.

Bu da Gümüşlük

Turkcell

Bu da aynı yerde galaksinin uçan kaçan ışık hızını aşan internet hızıyla Telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 21 Eylül 2021; 13:33:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.