Şimdi Ara

TURKCELL in IPHONE 3G tarifesini öğrendim!!!!!!! ***UNOFFICIAL*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
11.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yıl sonuna kadar 3G ihalesi yapılacak en geç bir yıl içinde 3G hatlar piyasada olucak. Yani bir yıl Edge kullanacaksınız, geri kalan bir yılda Edge'li iphone'nuzla başbaşa kalacaksınız. 3G çıkınca kimse Edgenin yüzüne bakmayacak. Türkcell uyanık bir taşla iki kuş vuracak.
  • Arkadaşlar bence satıcının söylediği bu sözlere inanmayalım.
    Eğer doğru isede Turkcell yanlış bir fiyatlandırma yapmış,
    bu şartlar altında bu forumdaki birçok potensiyel müşteri turkcell'den iphone alamaz.

Niye?
    99 + 40 liralık konuşma =130 = 180 yada 200YTL'lik aylık fatura. Çoğu insan ödeyemez.

Ayrıca sınırsız interneti kim ne yapsın 3G yokken? Saatlerce telefonun başında sayfa yüklenmesinimi bekliycez? Ortalama bir kişi hadi 10 ytl'lik internet kullansa ,
    24x90 = 2160 YTL'ye telefonu almış olur.(24 taksite) Yani insaf diyorum.

İtalya'da vergiler dahil 499 ve 569 Euro.

Yani, umarım bu rakamlar doğru değildir.
  • İtalya'dan sözleşmesiz iphone alıcaz diyelim bir sınır var mı ? En fazla 2 tane alabilirsin falan diye yani.yoksa istediğimiz kadar alabiliyor muyuz ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: reiis

herkes icin gecerli olmaz bu tarife ama turkcelinde oyle bir hata yapacgini hic sanmiyorum oyle sinirsiz internet ancak sinirsiz hayal dunyasinda olur

Herhalde Turkcell in Blackberry Bold tarifesinden haberin yok. turkcell, bold için sınırsız internet paketi + telefon için 18 aylık anlaşma yaptırıyor 99 ytl aylık olarak

Bunu yapan turkcell iphone için ne yapar sizce??????????????????? 24 aylık sözleşme ile sınırsız internet paketi + telefon ayda 99 ytl iphone tarifesi olur.

Bazı arkadaşlar öyle hesap yapıyorlar ki şaşırıyorum, sizce turkcell iphone u blackberry bold dan daha ucuza satar mı??? Öyle olacağını düşünen arkadaşlar asıl hayal görenler...
  • Bana da mantıklı geldi tarife FİYATI. Ama bekleyelim görelim. Ne kaldı şurada.

Ama bence peşin ücret alsa ne bilim 400TL gibi üstünü taksit şeklinde yapsa daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 22 Eylül 2008; 15:55:44 >
  • 100lıra faturam gelıcek 90 de bunu eklıcem her ay 190 ytl ve mebla yükseldikçe vergilerde yüksek olcak...

onu geçtim hadi 2160 ytl gelıo kı bence çok fazla kontürlü kullanıcı ne yapacak????
  • Cuma günü bu forumda neler olacak çok merak ediyorum, ya korkunç bi hayal kırıklığı yaşanacak ya da mühtiş bir sevinç. Umarım bizi yurtdışından almaya mecbur etmez bu iki firma.
  • her halükarda bekleyeceğim ortalık sakinleşsin ,

toz duman kalktığında bindiğimiz at mıdır yoksa eşşek mi anlarız
  • lol bence az bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dv6059

Ben almakta acele etmeyeceğim. 2-3 ay bekleyeceğim. Piyasa otursun, kaymak tabaka alsın. Ben sonra alırım

2 ayın sonunda fiyatın %30 düşeceğine bahse girerim :)
  • Turkcell sanki sınırsız stok getiricekmiş gibi konuşuyorsunuz.Fiyatını bilemem bu fiyattanda gelebilir daha aşağısındanda ama iphone geldimi alan zaten alıcak sonra stok durumları ortaya çıkıcak.Diğer müşterilerede malesef stok bitti hikayesi anlatılıcak ve konu kapanıcak.Sonuçta Turkcell'de iphone'u getirmiş olacak bundan sonraki telefonlar için zemini hazırlamış olacak.Şuanda Amerika'da bile güç bela bulunup alınabilen bir telefonu Turkcell'in kaç adet getiriceğini sanıyorsunuz...
  • ooo zor iş fazla satamaz o paraya bye turkcell
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaDCoD

quote:

Orjinalden alıntı: trailblazer

quote:

Orjinalden alıntı: BaDCoD

quote:

Orjinalden alıntı: ferhatugur

çüş bee...ulan bu türkcell hayatımızı sömürdü be bunca sene...zaten şu numara taşıma çıksın anında geçiyorum başka operatöre ve hayatta o paraya iphone almam...riske girerim 500-600 liraya ebayden alırım daha iyi -gerçi aldım ztn bitane -

ebaydan alıpta TR sokman imkansız gibi TR telefon girişi yasak gümrükten direk geri yollanıyor ayrıca ebaydakilerde min 700 dolar bilgi vereyim dedim :)

Not: Turkcell Extrada Çalışan Eş Dostum Var Global Bilgi de (Turkcell) Teknoloji Danışmanlığı Yapan Eş Dostum Var Fiyat Belli değil Diyorlar Haber vereyim Dedim

Ebayden alıp TR ye sokmak imkansız değil ayrıca geri de yollanmiyor simdiye kadar defalarca telefon getirttim vergisini odedikten sonra telefon degil baz istasyonu bile getirtebilirsin yanlış bilgi vermeyelim.

Dediğine sen inanıyormusun peki imei uygulaması ne oluyor kardeş defalarca getirtiğin tlf fake imei attın gümrük kanunun oku bak bakalım yasak mı değilmi bilmeden bilgi veren sizlersiniz biraz araştırıp oyle yazın kardşeim defalarca tlf sokman imkansız çünkü gümrüğe geldiği gibi vergi beklenmeden geri gönderiliyor kvk telpa greyim diyorsan orasını bilemem :)

bana yalan söylüyorsun diyosun o zaman sana göre her gelen telefon geri gönderiliyor : ) bu işi 4 senedir yapıyorum kaçak yolla vergiden yırtan da var yasal yolla vergi ödiyen de var onu da geçtim çoğu telefoncu bu işi zaten yapıyor turkiyeye daha iphone girmezken bir çok kişinin elinde iphone geziyordu bunların hepsinin yurtdışından gelen yolcu beraberi sonucumu geldiğini düşünüyorsun? bir cok forumda okuyorum adam 6 kutu iphone getirtmiş 5 ini açtırırken bir tanesini açtıramamış falan...

yurtdışından cep telefonları türkiyeye giremez yani yasaklı ürün diyorsun
    malesef söylediğini yalanlamak durumundayım
    http://www.analizgumruk.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=70&Itemid=54

bu linkten yasaklı gümrük ürünlerinin ne olduğunu görebilirsin( göründüğü gibi içinde cep telefonu yok )
    şimdiye kadar bir çok kez cep telefonu getirirsin sorun olur .. boyle konusursun ama oyle olsa bile bu şekilde imkansıza yakin gibi bir tabir kullanmadan önce bilen ve benim gibi bu işi yapan birine danışırsan iyi olur

• bana yalan söylüyorsun diyosun o zaman sana göre her gelen telefon geri gönderiliyor : ) bu işi 4 senedir yapıyorum kaçak yolla vergiden yırtan da var yasal yolla vergi ödiyen de var onu da geçtim çoğu telefoncu bu işi zaten yapıyor turkiyeye daha iphone girmezken bir çok kişinin elinde iphone geziyordu bunların hepsinin yurtdışından gelen yolcu beraberi sonucumu geldiğini düşünüyorsun? bir cok forumda okuyorum adam 6 kutu iphone getirtmiş 5 ini açtırırken bir tanesini açtıramamış falan...

http://www.analizgumruk.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=70&Itemid=54

bu linkten yasaklı gümrük ürünlerinin ne olduğunu görebilirsin( göründüğü gibi içinde cep telefonu yok )
    şimdiye kadar bir çok kez cep telefonu getirirsin sorun olur .. boyle konusursun ama oyle olsa bile bu şekilde imkansıza yakin gibi bir tabir kullanmadan önce bilen ve benim gibi bu işi yapan birine danışırsan iyi olur

kardşe kendinle çelişme imei kaydını nasıl çözüyorsun anlatırmısın bana yurt dışından giren senin yönteminle tüm telefonalr kaçatır unutma ikincisi dediğin kadar kolay olsaydı eğer herkes getirirdi ebaydan ürün getiren biri oalrak neyin yasak neyin resmi olduğunuda çok iyi biliyorum cep telfonunun vergisini ödeyip alamazsın anlaşıldığı gibi geri göderiliri bunun akisini ispatlada görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kebuterx -- 22 Eylül 2008; 18:43:48 >

• Sözleşmeli satışlar en erken 3 ay sonra başlıcak.öle bir tarife yok şuan.Cihazlar sözleşmesiz satılcak.
  • arkadaşım bence başlığı değiştirmelisin.her gelen resmi bir kaynak olduğunu zannediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_e_s_i_r_e -- 22 Eylül 2008; 18:02:19 >
  • su anda yazacagimkulaltan dolma olup spekulasyondan oteye gecmiyor.

Turkcell tarifelerinden birisi

400 ytl pesinat
    18 ay platin uyelik ayrica duydugum kadari ile interneypaketi de olacak
  • Orjinalden alıntı: BaDCoD

bana yalan söylüyorsun diyosun o zaman sana göre her gelen telefon geri gönderiliyor : ) bu işi 4 senedir yapıyorum kaçak yolla vergiden yırtan da var yasal yolla vergi ödiyen de var onu da geçtim çoğu telefoncu bu işi zaten yapıyor turkiyeye daha iphone girmezken bir çok kişinin elinde iphone geziyordu bunların hepsinin yurtdışından gelen yolcu beraberi sonucumu geldiğini düşünüyorsun? bir cok forumda okuyorum adam 6 kutu iphone getirtmiş 5 ini açtırırken bir tanesini açtıramamış falan...

kardşe kendinle çelişme imei kaydını nasıl çözüyorsun anlatırmısın bana yurt dışından giren senin yönteminle tüm telefonalr kaçatır unutma ikincisi dediğin kadar kolay olsaydı eğer herkes getirirdi ebaydan ürün getiren biri oalrak neyin yasak neyin resmi olduğunuda çok iyi biliyorum cep telfonunun vergisini ödeyip alamazsın anlaşıldığı gibi geri göderiliri bunun akisini ispatlada görelim

birncisi konumuz emai kaydini nasi cozmek degil yurtdisindan telefonun getirtilip getirtilemiyecegi ama nasıl kaydettirmeyi orenmek istersen yakın zamanda yurtdışı giriş çıkış vizeli pasaportun veya yokse baskasından bulup bu şekilde yaptırırsın yaptırtamazsan gene telefonu alırsın ama kullanamazsın (gördüğün gibi hem bu sekilde ve de hem de diğer türlü ne kaçak ne de illegal bir yöntem)
    ikincisi dedigin gibi kolay olsaydi herkes getirtirdi demişsin evet bilen herkes getirtiyor zaten! bana burdan saydırmak yerine bir kez daha söylüyorum ARAŞTIR
    ispatlama konusunda daha once aldığım cep telefonu feedbacklerini gonderebilirim
    ama beni bu sekilde yormadan önce sana tekrar ARAŞTIR diyorum . Ve bir diğer ricam lütfen bilmediğin konularda bilgi veme ben burada seninle tartışmak icin değil,başkalarının senin yanlış iddalarına inanmaması için yazıyorum.

• Ben anlamadım. Birisi sözleşmeli satılcak diyor, diğeri sözleşmesiz.
    Bu işin aslını bilen var mı. Yoksa kimse bişey bilmiyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: clubberh

arkadaşlar geçenlerde bi gazetede okumuştum avrupa ve amerikadada faturalı hatlarla alırsanız 2000 Ytl altında satılan yer yok

Hangi gazete yazmissa abartmis.

Ben bi bucuk ay once,T-mobile dan 16gb ligini, 50 euro pesin,+ 24 x her ay 30 euro karsiligi, 300 dakika bedava ve sinirsiz 3g data baglantisi ile aldim.

Tarifeyi asmadigim surece 24 ay boyunca cebimden cikacak toplam para,770 euro.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.