Şimdi Ara

TURKCELL in IPHONE 3G tarifesini öğrendim!!!!!!! ***UNOFFICIAL*** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
11.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kkforum

quote:

Orjinalden alıntı: thujonn

Bir şeyi 40 defa sölersen gerçek olurmuş.Fiyatı en fazla 1080 ytl olcak

Fiyatı en fazla 1080 ytl oalcak

3-Fiyatı en fazla 1080 ytl olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

quote:

Orjinalden alıntı: kkforum

quote:

Bir şeyi 40 defa sölersen gerçek olurmuş.Fiyatı en fazla 1080 ytl olcak

Fiyatı en fazla 1080 ytl oalcak

3-Fiyatı en fazla 1080 ytl olacak

1079.99 VARMI İNDİREN

• quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

Allah aşkına 16 gb ipod touch ın 990 ytl ye satıldığı ülkede 16 gb 3g iphoneun 1100-1200 e mi satılacağını düşünüyorsunuz....Çok garip....

mukemmel bi cevap.. dedigin cok dogru..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertcenk

Haaa tabi bir de şu var..
    iphone alırsın ebayden..
    kutunun üzerine kitapdır,kıldır,tüydür yazdırırsın,satıcı ile anlaşıp...
    o zaman tıpış tıpış gelir kapına kadar iphone,postacı vasıtasıyla....
    eee tecrube konuşsun biraz müsade edinn

Tecrübe mi?

Bu dediklerini yap o alet geçsin gumrukten. Sana beleşe iphone vereceigm.

Artık x-RAY cihazlarından gecıor unuttun sanırım.

sen onun üstüne hediye yazdır kıldır tuydur yazdır turkce not yazdır 100 dolardan aşagı yazdır.

o ürünü genede ptt de x rayden gecicek ve telefon oldugu anlalşlcak ancak şöyle bi olay var.

gumrukte herif malın tekyse iphone u ipod die kakalayabılıorsun ancak cakarsa annda geri gönderr

• ARKADAŞLAR BUGÜN ÖĞLEN ADANA-ÇAKMAK CADDESİNDEKİ TURKCELL EXTRA YA SORDUM SÖZLEŞMESİZ FİYATI 875 YTL KESİN DEDİ. SÖZLEŞMELİ FİYATI DA BELLİ DEĞİLMİŞ AMA O DA ÇOK UYGUN OLACAKMIŞ. 27 SİNDE KESİN SATIŞA BAŞLİCAĞINI SÖYLEDİ....
  • İlk yazılan fiyat sa yanı 2000 küsür ytl civarı samsung omnia bence daha iyi alınacak bir telefon....Tabi bende iphone var 3g de almak istiyorum.Ama 2000 ytl abartı olur almasamda ölmeme sanırım samsungun tek eksiği elma logosunun olmaması gerisi bir telefonda olması gerekenden fazlası var.Ama inşallah en son söylenen fiyatlar gibidir.İnsan elmaya alıştımı başkasınıda pek beğenmiyor.2000 ytl de açıkça beni enayi durumuna sokar kendimle şüphe ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganays

ARKADAŞLAR BUGÜN ÖĞLEN ADANA-ÇAKMAK CADDESİNDEKİ TURKCELL EXTRA YA SORDUM SÖZLEŞMESİZ FİYATI 875 YTL KESİN DEDİ. SÖZLEŞMELİ FİYATI DA BELLİ DEĞİLMİŞ AMA O DA ÇOK UYGUN OLACAKMIŞ. 27 SİNDE KESİN SATIŞA BAŞLİCAĞINI SÖYLEDİ....

hiç ihtimal yok... AMA İNŞALLAH...
  • 800 ytl olması için italyadan ucuz olması gerekir ama, artık bilemiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

quote:

Orjinalden alıntı: clubberh

arkadaşlar geçenlerde bi gazetede okumuştum avrupa ve amerikadada faturalı hatlarla alırsanız 2000 Ytl altında satılan yer yok

Hangi gazete yazmissa abartmis.

Ben bi bucuk ay once,T-mobile dan 16gb ligini, 50 euro pesin,+ 24 x her ay 30 euro karsiligi, 300 dakika bedava ve sinirsiz 3g data baglantisi ile aldim.

Tarifeyi asmadigim surece 24 ay boyunca cebimden cikacak toplam para,770 euro.

770 avro koy ÖTV + KDV + TELEKOMİKASYON VERGİSİ NE OLUYOR PAŞAM HİÇMİ MATEMATİĞİNİZ YOK BİDE BUNU YTL YE ÇEVİR BAKALIM BURADA DA EN DÜŞÜK BU OLUR ..

eee 299 usd ye bekleyenlere kapak oldu okadar dedik olmaz die şimdi görecez uyanıkları yok çok yüksek gelecek nasılsa turkcelden alırım 299 usd ye .

HAHAHAHAHA 299 usd LIN BAKALIM KAÇA ALACAKSINIZ ..

• iyimser tahminle 1600-1800 YTl arası bir fiyatı olur 8 GB ın
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganays

ARKADAŞLAR BUGÜN ÖĞLEN ADANA-ÇAKMAK CADDESİNDEKİ TURKCELL EXTRA YA SORDUM SÖZLEŞMESİZ FİYATI 875 YTL KESİN DEDİ. SÖZLEŞMELİ FİYATI DA BELLİ DEĞİLMİŞ AMA O DA ÇOK UYGUN OLACAKMIŞ. 27 SİNDE KESİN SATIŞA BAŞLİCAĞINI SÖYLEDİ....

hehe yav muşteri hizmetlerinde çalışan amcamoğlu var Turkcell extrada görev yapan eş dostum var onalra bile fiyat verilmezken nasıl oluyorda kesin konuşabiliyorlar hayret doğrusu herneyse 2 gün kaldı bekleyip göreceğiz :)
  • Herhalde 1080 ytl konusunda yanlıs anlasılmısım " bir şeyi 40 kez söylersen gerçek olurmuş,fiyatı en fazla 1080 ytl olacak" anlamayan bir daha okusun belki ince espriyi görür ;)

700 euro konusuna gelince,bu suan için benim duydugum en net bilgi.Rekabet kurulu kararlarından dolayı,herhangibir fiyat açıklamak yasak,bu yuzden fiyatı satış günü açıklanıyor.bukadar gizlenmesinin tek sebebi bu.Ama dediğim gibi 8Gb 600 euro 16Gb 740 euro yükseklerde konusulan fiyatlar.Tabi ki bekleyip görcez,umarım yanılmam,hatta umarım daha düşük olur o ihtimalde hala mevcut,zaten bunların hiçbirinin resmi kaynagı yazılı olmadıgına göre pek tartışılcak bir konu diil ;) önemli olan sitede herkesin alım gücüne göre fiyat olabilmesi dileğimiz ;)
  • Rekabet kurulu ile alakalı bir mevzu değil. Turkcell ile Vodafone birbirlerinden bir hamle bekliyor bekleye dursunlar , fiyat o nedenle açıklanmıyor.Fiyatı tuzlu olucak sebebi apple ürünlerinden kıytırık ipod touch bile 900 küsür fiyatla satılırken iphone 1080 den verirlermi ?Yanlışsam yanlışsın diyin . akıl mantık yürütelim steve'in umrunda bile değiliz.Kanada'lıların yaptıgı gibi binlerce imza da toplayamayız sesimizi duyuralım.Rogers'a yapılan baskılardan sonra Apple firması söz verdiği stoğun büyük bir kısmını diğer ülkelere yönlendirmişti mesela apple ürünlerinin Türkiye fiyatlarını baz alarak hesap yapın görüceksiniz.
  • Evet ipod touchlarda artık okadar pahalı satılamayacak bence.

Fiyat tahminlarim:
    1199YTL 8GB
    1299YTL 19GB
  • 1300 YTL'yi geçerse Samsung Omnia i900 alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 24 Eylül 2008; 7:52:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

1300 YTL'yi geçerse Samsung Omnia i900 alıyorum.

bence alma berbat bir telefon omnia.görüntü kalitesi,uygulamaları,oyunları rezalet.iphone ile yakından uzaktan alakası yok.
  • omnia alınacak telefon değil bencede
    ufacık, incecik ekranında dokunmatik klavye ile yazı yazmak çok zor olur
    stylus kalem için yuvasıda yok, onuda hep taşıyamazsınız yanınızda!
  • bu telefonu hepsiburada.com falan da satar bence sonucta blackberry satıyor.12 taksit olayı olur o zman ben öle almayı düşünüyorum.peşin para vermek koyar adama
  • quote:

Herhalde 1080 ytl konusunda yanlıs anlasılmısım " bir şeyi 40 kez söylersen gerçek olurmuş,fiyatı en fazla 1080 ytl olacak" anlamayan bir daha okusun belki ince espriyi görür ;)

700 euro konusuna gelince,bu suan için benim duydugum en net bilgi.Rekabet kurulu kararlarından dolayı,herhangibir fiyat açıklamak yasak,bu yuzden fiyatı satış günü açıklanıyor.bukadar gizlenmesinin tek sebebi bu.Ama dediğim gibi 8Gb 600 euro 16Gb 740 euro yükseklerde konusulan fiyatlar.Tabi ki bekleyip görcez,umarım yanılmam,hatta umarım daha düşük olur o ihtimalde hala mevcut,zaten bunların hiçbirinin resmi kaynagı yazılı olmadıgına göre pek tartışılcak bir konu diil ;) önemli olan sitede herkesin alım gücüne göre fiyat olabilmesi dileğimiz ;)

bende 3.cü defa sayıyla belirttimki yanlıslık yapmıyalım ama gerisi gelmedi
    37 defa daha soylense satıs fiyatını 1080 ytl yapmıstık

bi arkadas turkcell bayisi 875 ytl oalcak demiş pek inandırıcı gelmiyo
    ülkede izdiham olur yabancılar bile burdan alırlar yani dünya tersine döner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 24 Eylül 2008; 10:49:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dynner

quote:

Orjinalden alıntı: mertcenk

Haaa tabi bir de şu var..
    iphone alırsın ebayden..
    kutunun üzerine kitapdır,kıldır,tüydür yazdırırsın,satıcı ile anlaşıp...
    o zaman tıpış tıpış gelir kapına kadar iphone,postacı vasıtasıyla....
    eee tecrube konuşsun biraz müsade edinn

Tecrübe mi?

Bu dediklerini yap o alet geçsin gumrukten. Sana beleşe iphone vereceigm.

Artık x-RAY cihazlarından gecıor unuttun sanırım.

sen onun üstüne hediye yazdır kıldır tuydur yazdır turkce not yazdır 100 dolardan aşagı yazdır.

o ürünü genede ptt de x rayden gecicek ve telefon oldugu anlalşlcak ancak şöyle bi olay var.

gumrukte herif malın tekyse iphone u ipod die kakalayabılıorsun ancak cakarsa annda geri gönderr

x-Ray cihazını geçelim adamlar gelen kargoları açma yetkisine sahipler... Benim başıma geldi amerikadan aldığım flash aparatının kutusunu bile açmışlardı, sonra tekrardan ptt bantıyla kapatmışlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAXTERRA -- 24 Eylül 2008; 10:54:21 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.