Şimdi Ara

TURKCELL in IPHONE 3G tarifesini öğrendim!!!!!!! ***UNOFFICIAL*** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
10.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • shady postumda herhangi bir fiyat belirtmedim,
    ayrıca neden böyle tenkit eder gibi, alaycı bir üslupla bana yüklendiğini de anlamadım,
    forum adı üstünde bilgi paylaşma platformu, ben de edindiğim bilgiyi paylaşayım dedim
    evet arkadaşım turkcell genel merkezinde çalışıyor. Ama genel müdür yardımcısı falan değil
    istersen sana çalıştığı bölüme kadar söyleyebilirim, ama ark. zor durumda kalsın istemem,
    vodafone da çalışan arkadaşım da vardı vip accountlara bakan satışta ama 6 ay önce işten ayrıldı,
    turkcell de voda da büyük firmalar ve çok çalışanı var, yani böyle duyumlar olması çok garip değil.
    Zaten beni çok enterese eden bir durumda yok, biri 2g biride ptesi günü elime italyadan ulaşan 3g olmak üzere 2 tane iphone um var, ben sadece ve sadece paylaşım olması maksadıyla yazdım edindiğim bilgiyi
    paylaşayım dedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: grcim

shady postumda herhangi bir fiyat belirtmedim,
    ayrıca neden böyle tenkit eder gibi, alaycı bir üslupla bana yüklendiğini de anlamadım,
    forum adı üstünde bilgi paylaşma platformu, ben de edindiğim bilgiyi paylaşayım dedim
    evet arkadaşım turkcell genel merkezinde çalışıyor. Ama genel müdür yardımcısı falan değil
    istersen sana çalıştığı bölüme kadar söyleyebilirim, ama ark. zor durumda kalsın istemem,
    vodafone da çalışan arkadaşım da vardı vip accountlara bakan satışta ama 6 ay önce işten ayrıldı,
    turkcell de voda da büyük firmalar ve çok çalışanı var, yani böyle duyumlar olması çok garip değil.
    Zaten beni çok enterese eden bir durumda yok, biri 2g biride ptesi günü elime italyadan ulaşan 3g olmak üzere 2 tane iphone um var, ben sadece ve sadece paylaşım olması maksadıyla yazdım edindiğim bilgiyi
    paylaşayım dedim.

Zaten tepkim sadece sana değil hocam.Sorun her kulaktan dolma bilgiyi foruma yazıp şehir efsaneleri yaratılması..Forum burası paylaşım yapılacak elbette ancak iş çığrında çıkmış durumda artık..Her duyan yazıyor.Hangisine inanacağız ? Birinin kaynağı Turkcell Extra çalışanı diğerinin kaynağı Genel Merkez'deki kuzeni bir diğerinin de Vodafone'daki çalışanı..

• neyse dostum boşver cuma gününü beklemeye devam , bana gelen 3g yi zaten açıklanacak fiyatlara göre satıcam bir açıklansın. daha aktive bile etmedim.

quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Orjinalden alıntı: grcim

shady postumda herhangi bir fiyat belirtmedim,
    paylaşayım dedim.

Zaten tepkim sadece sana değil hocam.Sorun her kulaktan dolma bilgiyi foruma yazıp şehir efsaneleri yaratılması..Forum burası paylaşım yapılacak elbette ancak iş çığrında çıkmış durumda artık..Her duyan yazıyor.Hangisine inanacağız ? Birinin kaynağı Turkcell Extra çalışanı diğerinin kaynağı Genel Merkez'deki kuzeni bir diğerinin de Vodafone'daki çalışanı..

• 3 gün sonra tüm şeihr efsaneleri bitecek. biraz sabır
  • Bir şeyi 40 defa sölersen gerçek olurmuş.Fiyatı en fazla 1080 ytl olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsyagtu

arkadaşlar öncelikle fiyatlar resmi olarak belirlenmiş değil o fiyatı söyleyen satıcı biraz çok bilmişlikte yapmış olabilir.
    Ancak şöyle bir durum varki daha 1 ay önce turkcellden ayda 99 ytl 18 ay kontratla bir yakınıma blackberry bold aldık yani buda 18 x 99ytl= 1782 ytl ediyor. Eh iphone un satış fiyatının bundan yüksek olacağı kesin onu için 99 x 24 ay benimde gelmesini beklediğim tarife...

Blackberry tamamı ile internete ihitiyac duyanlar icin tasarlı bi cihaz ve turkcell bunu internet paketi ile beraber vermesi normal.sahsım bu sartlarla kullanıyor cihazı.Ancak Iphone multimedya bi cihaz ve telefon.Wifi side olduguna göre özellkle internet paketli satısı yada sölye söliiym sadece internet paketli satısa sunması bence çok saçma.Bu multimedya ve hemen hemen her kullanıcıya hitap edebilcek cihaz oldugundan konusma paketi ile beraber satılacagını dusunuyorum.Mantıklı olanıda bu zaten yoksa güzelim Türkiye pazarını iyi degerlendiremezler...Evet arkadasın dedigi gibi aynı zamanda bu uzay mekigi falanda degil.Bu fiyatı çıkaran bir turkcell varsa abaküsü bıraksın hesap yaparken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 23 Eylül 2008; 16:54:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: thujonn

Bir şeyi 40 defa sölersen gerçek olurmuş.Fiyatı en fazla 1080 ytl olcak

Keşke öyle sözleşmesiz alabileceğimiz bi fiyat olsa bunlar sözleşmesiz zor verirler bence
  • Sözleşmesiz vercekler merak etme:).Ewet Arkadaşlar kuzenimin bir kaç tane turkcell abone merkezi var.Bugun magazasına iphone girişi yapıldı ve depoda kilitli olarak duruyor.Actırmıyorlar kutuyu.Son kesinleşmiş fiyat butun iyi niyet hayallerimize ragmen şu şekilde 8 Gb 600 Euro 16 Gb 740 euro.Artık kesin gibi duruyor.Sözleşmesiz satılcak. Ne acı iphone magazada ama ben bile alamıyorum içinden
  • quote:

Sözleşmesiz vercekler merak etme:).Ewet Arkadaşlar kuzenimin bir kaç tane turkcell abone merkezi var.Bugun magazasına iphone girişi yapıldı ve depoda kilitli olarak duruyor.Actırmıyorlar kutuyu.Son kesinleşmiş fiyat butun iyi niyet hayallerimize ragmen şu şekilde 8 Gb 600 Euro 16 Gb 740 euro.Artık kesin gibi duruyor.Sözleşmesiz satılcak. Ne acı iphone magazada ama ben bile alamıyorum içinden

aslında fiyat azıcık pahalı olmuş eğer bu doğruysa ama ilk satılanlardan sonra fiyat tahminen düşer

• Ewet ben de aynı şeyi düşünüyorum.Umarım öyle olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

quote:

Sözleşmesiz vercekler merak etme:).Ewet Arkadaşlar kuzenimin bir kaç tane turkcell abone merkezi var.Bugun magazasına iphone girişi yapıldı ve depoda kilitli olarak duruyor.Actırmıyorlar kutuyu.Son kesinleşmiş fiyat butun iyi niyet hayallerimize ragmen şu şekilde 8 Gb 600 Euro 16 Gb 740 euro.Artık kesin gibi duruyor.Sözleşmesiz satılcak. Ne acı iphone magazada ama ben bile alamıyorum içinden

aslında fiyat azıcık pahalı olmuş eğer bu doğruysa ama ilk satılanlardan sonra fiyat tahminen düşer

Dünyanın hangi ülkesinde fiyat düştü ?

• quote:

Orjinalden alıntı: BaDCoD

bana yalan söylüyorsun diyosun o zaman sana göre her gelen telefon geri gönderiliyor : ) bu işi 4 senedir yapıyorum kaçak yolla vergiden yırtan da var yasal yolla vergi ödiyen de var onu da geçtim çoğu telefoncu bu işi zaten yapıyor turkiyeye daha iphone girmezken bir çok kişinin elinde iphone geziyordu bunların hepsinin yurtdışından gelen yolcu beraberi sonucumu geldiğini düşünüyorsun? bir cok forumda okuyorum adam 6 kutu iphone getirtmiş 5 ini açtırırken bir tanesini açtıramamış falan...

Kardeş uzun zamandır ebayden alışveriş yaparım.
    2007 öncesinde yurt dışından kişisel cep telefonu ithalatı yapılabiliyordu.
    paketin içini posta gümrüğünde açıp,telefon olduğunu görürlerse,Gümrük vergisini, KDV sini, Damga vergisini krallar gibi alıp (telefonun yarı parasına denk geliyordu aldıkları toplam vergi maleseff...) telefonu posta gümrüğünden çekeliyordun ve gümrük vergi alındısı ile her yerde resmi kayıt işlemini tamamlayabiliyordun...

ANCAKKKK.. 2007 yılında çıkan genelge ile kişisel ithalat kapsamında cep telefonu getirtmek gümrük mevzuatınca YASAKLANDI...
    yani sana gelen paketin içinden telefon ve türevleri çıkarsa,gümrük aynen geri gönderiyor..

bu anlattıklarımı hem TEORİDE hem de PRATİKTE yaşama ve deneyimleme şansım oldu..
    o sebeple bence diğer arkadaşla tartışmayı hiç daha fazla tırmandırma,sen yalan söylüyosun yok öbürü diye..
    bu konuda bilgini tekrar güncellemeni tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcenk -- 23 Eylül 2008; 17:54:38 >

• Haaa tabi bir de şu var..
    iphone alırsın ebayden..
    kutunun üzerine kitapdır,kıldır,tüydür yazdırırsın,satıcı ile anlaşıp...
    o zaman tıpış tıpış gelir kapına kadar iphone,postacı vasıtasıyla....
    eee tecrube konuşsun biraz müsade edinn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcenk -- 23 Eylül 2008; 17:53:33 >
  • quote:

Bir şeyi 40 defa sölersen gerçek olurmuş.Fiyatı en fazla 1080 ytl olcak

Fiyatı en fazla 1080 ytl oalcak
  • quote:

Arkadaşım kutuları açmadan fotoğraf çeksen biz de görsek, inansak süper olur yawww....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 23 Eylül 2008; 17:59:44 >

• quote:

döviz patlak vermeden alsak şu cihazları artık euronun doların ne olacağı belli değil bu memlekette
  • Eğer sözleşmesiz ve simlocksuz satılacaksa neden sadece Turkcell ve Vodafone getiriyor? Bana mantıksız geldi.
    Sözleşmesiz 600 euro + KDV ye iPhone satabileceklerine inanmıyorum
  • arkadaşın dediği 600€ sadece okadar + kdv falan yok... ve eğer 600€ olucaksa gayet güzel fiyat ancak 600 € + kdv ise ozamanda benim beklediğim fiyat olucak, sorun yok
    hadi son 3 gün artık...alıcaz alıcaaaaaz takmayın kafaya bu kadar
  • Fiyat vodafone için sözleşmeli 1500 YTL civarı olacak .
  • Ya arkadaşlar 99ytl'ye normal diyorsunuz, gerekçesini de internet olarak gösteriyorsunuz da; bu telefonu internet için mi alıyoruz biz. Yani bu güne kadar internete giren telefonum var, yıllardır toplasan yarım saatten fazla internete girmedim.(Süreyle ölçülmüyo gerçi ama oradan çıkar ne demek istediğim.) Yani şimdi ben iPhone aldım diye internete girmeye mecbur muyum. Bi internet paketidir gidiyor. İlle de internet paketi almak zorunda mıyım yaw. İstemiyorum kardeşim=) Gün gelir de internete girmek için yanıp tutuşursam o zaman normal faturama yansısın madem. Oda etrafta WiFi falan yoksa... Zaten WiFi ağı da giderek büyüyor. Her yerde WiFi portları var. Sokağa çıksan 10 tane access point buluyo aletler. Şimdi biz Türk Telekom'dan dolayı zaten dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz. Bi de iPhone zevkimizi de mi iç edicek bu internet muhabbeti. Valla bu kadar kaliteli müzik çaları olan, WiFi'si olan, gerçekten GEREKTİĞİNDE internete bağlanmak üzere 3G özelliği olan, ekranı bu kadar kaliteli olan, bi sürü yenilikçi özelliği ve zevkli oyunları olan, bu kadar güzel bi telefon daha çıkarsa onu alıcam bea...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.