Şimdi Ara

TURKCELL in IPHONE 3G tarifesini öğrendim!!!!!!! ***UNOFFICIAL*** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
10.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu arkadaşlar 1500 liraya 16 gb iphone alınmaz bence.
    o paraya yeni bi notebook alırım
    çok uçarlarsa satamazlar..
  • ya simdi bu alet tr de kontratsiz satilacakmi..? satilmayacaksa, turkcell voda bizi yolarak kaymagini yiyecek tabi,,

simdi kontratsiz amerikada 700 ise burde 1200 1400 kafadan..

amerikada kontratli ne kadar?

2yil kontrat 75 ten
    300 +(24x75) = 2100$

att de durum buysa, turkcellden daha fiyakali bi rakam bekliyorum..
  • Arkadaşlar
    iPhone 3G kesinlikle 1000 ytl ye satmayacaklar, 1100 e de veremezler, hayal kurmayın.
    Turkcel bir telefonu peşin 1800-2000 ytlden de satamaz, 8800 sirocco gold mu satıyo? O tarz telefona para veren gösteriş meraklıları asla iPhone'a o parayı vermez (kullanamazlar çünkü)
    Blackberry bold kampanyada 99 x 18 ay evet, ancak telefon size 900 ytl ye geliyor. Normalde 1250 filan. 99 ytl tüm vergiler dahil, içerisinde 39 + ÖTV değerinde (49 ytl filan) sınırsız BIS internet servisi, sınırsız gprs data (sadece blackberry üzerinden yiyo) veriyor. Zaten blackberry alanlar bu BIS i öyle yada böyle ödüyor, yoksa kontörle filan internete bile giremiyorsunuz!
    iPhone'da sınırsız data verirse ki bu İMKANSIZ bence, çünkü ipini sapını koparan paso youtube dan video izler, hatta download yapar. O zaman 99 ytl aylık sabit ücret mantıklı olur. 50sini internet için desek, 50x24 = 1200 ytl üstelik 24 ay taksitle.

• Acaba Voda napacak?? hem turkcell den müşteri kapmak hemde piyasaya hızlı bir giriş yapmak için kesinlikle turkcellden çok daha iyi bir fiyatla kampanya yapacaktır tahminimce. Düşünsenize kaç kişi bu tlfnu bekliyor ki bilmeyen kişiler gördükçe almak istiycek, böyle bir pazarı ikiside kaçırmak istemiyor.
    Zaten son güne kadar tarife veya fiyat açıklamamalarının nedenide bu bence.
    Bakın önce turkcell fiyat açıklayacak sonra voda (turkcell in açıkladığı fiyata göre) her iddasına varım..
  • Bence ikiside hemen hemen aynı fiyatlarda çıkaracaklar...sadece tarifelerde 3-5 değişiklik olur. Durmak yok Türk'ü enayi yerine koyup soymaya devam.
  • Arkadaşlar,

Geçen hafta Vodafone'un üstdüzey sayılabilecek bir yetkilisine ne kadardan satacaksınız diye sorduğumda fiyatın hala belli olmadığını, pazarlama vs. departmanlarının hala çalışmakta olduğunu, özellikle kontratlı satmak istedikleri için kontratsız fiyatının mümkün olduğunca yüksek tutulacağını ve kesin olmamakla birlikte Vodafone içerisinde 1000 dolar civarında rakamların konuşulduğunu söyledi.

Yani, 1000 ytl'nin altında fiyat bekleyenler varsa büyük ihtimalle hayal kırıklığına uğrayacak. Ayrıca, hem Turkcell hem de Vodafone önce diğer tarafın fiyat açıklamasını beklediği için ön kayıt yapmış olsak da perşembeden önce fiyatları öğrenemeyeceğiz gibi görünüyor.

Saygılar,

Not: Belirttiğim gibi bu bilgi bir Vodafone yetkilisinden alınmıştır. Fiyatı kesin olarak kendisi de şu anda bilmiyor ancak yine de bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.

• Allah aşkına 16 gb ipod touch ın 990 ytl ye satıldığı ülkede 16 gb 3g iphoneun 1100-1200 e mi satılacağını düşünüyorsunuz....Çok garip....
  • Bende turkcell'de çalışan bi arkadaştan fiyat aralığı duydum bence hayallerinizi erteleyin arkadaşlar doğru olduğuna inanmak istemiyorum ama çok yüksek fiyat o yüzdende söylemek dahi istemiyorum çünkü ben inanamadım...
  • sorun surdakı arkadaslar herkez bır sehır evsanesınek kapılmıs gıdıyor oncelıkle sunu anlamak lazım ıphon u satmıcaklar satacaklar ama ole sattıları fıyat tılfnun fıyatı degıl bır yada ıkı senelık anlasmanın bedelı olacak yanı ılk basta ıphone a verecegınız para cok fazla bır ucret olmayacaktır benım fıkırlerımı gore 300 ıle 500 arasında bır fıyata tlf verıp gerı kalan fıyatıda ıste sozlesme ıle cıkaracaklar

yaptıkları sozlesme her ay belırlı bır saat konusma sınrısız ınternet yada lımıtlı bır sevıyede ve aylık 100 ole 150 ytl arasında olursa . sole bır sorun daha var forumda arkadaslardan bırı ıste tlf calındı kırıldı vs oldu napacaz ode babam ode kontrat bıtne kadar en azından kontratlı tlf alıpta calınan yada kırılıpta tamırı vs garantı dısında olun kısılere aynı kontrattan tlf tekrar vermelerı olayı olmazsa bu olay cok sacma olacak ztn kısa sure ıcersınde ıphone yenılenecegını goz onune getırırsek bır sene gıbı bır sure ıcersınde bu kontratı da yapmak ne kadar anlamlı bılemıyorum.... ve sunuda goz onune alalım artık numara tasınabılırlıgı cıktı ve kasım 5 yada 9 dan sonra artık kullanabılecez ve turkcell bıle su anda buyuk kampanyalar yapıp tlf gorusmelerını ucuzlattıysa bu tasınabılırlık devreye gırecegı zaman olacakları dusunun bır konusmalar nasıl ucuzlayacak... ve bunu bılen vodafone ve turkcell tam bu olaydan 2 ay once iphone u pıyasaya suruyor aa ne tesaduf ınsanlara 2 senelık kontrat yapıp sonra ucuzlayan tlf konusmaları bedellerı yanında kontrat yapan ınsanlar cok buyuk kazık yemıste olacak

bız bu kadar kendımızı kaptırarak apple turkcell ve vodafone a pazar payı acarak onların ekmeklerıne yag suruyoruzz arkadaslar bende bu konda bıraz daha duyarlı olmak gerekıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

Allah aşkına 16 gb ipod touch ın 990 ytl ye satıldığı ülkede 16 gb 3g iphoneun 1100-1200 e mi satılacağını düşünüyorsunuz....Çok garip....

İsta-nbul Bilişimde 16 gb iPod Touch 708 ytl, 32gb iPod Touch 895 ytl..Hem de yeni nesil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 23 Eylül 2008; 11:55:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Allah aşkına 16 gb ipod touch ın 990 ytl ye satıldığı ülkede 16 gb 3g iphoneun 1100-1200 e mi satılacağını düşünüyorsunuz....Çok garip....

İsta-nbul Bilişimde 16 gb iPod Touch 708 ytl, 32gb iPod Touch 895 ytl..Hem de yeni nesil

İlk çıktığı zamana göre söyledim sonuçta iphone şimdi 2000 e çıksa 3-4 ay sonra 1800 e düşer misal..
  • quote:

quote:

Onalrı Turkcell Satsaydı o fiyatları görürdün :) Arkadaşalr iyimserliğinizi anlıyorum ama bence çok şaıracaksınız fiyatlar çok faiş oalcak talep çok ben almaam diyenler size soyleyeyim oyle insanalr vardırki sırf iphonem var demek için bile 2 bin ytl olsa yine alacaklardır o yüzden fiyatlar çok kötü olacak

• quote:

quote:

quote:

İlk çıktığı zamana göre söyledim sonuçta iphone şimdi 2000 e çıksa 3-4 ay sonra 1800 e düşer misal..

iPhone'daki fiyat düşüşleri Apple odaklı oluyor..Şu ana kadar da iPhone'un tanıtılmasının üzerinden 2 ay geçmesine rağmen fiyatları dünyanın her yerinde çıkış fiyatlarıyla aynı...Uzun bir sürede böyle devam eder..

iPhone'u Turkcell ve Vodafone sadece satacak..Aynı Apple'ın bir bayisi gibi..

@BaDCoD ben iyimser bir rakam beklemiyorum zaten...8gb için 1000-1250 arası 16gb içinde 1300-1450 arası bir fiyat bekliyorum....Zaten bu fiyatlardan daha fazlasını koyarlarsa istedikleri satışı yapamazlar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

iPhone'daki fiyat düşüşleri Apple odaklı oluyor..Şu ana kadar da iPhone'un tanıtılmasının üzerinden 2 ay geçmesine rağmen fiyatları dünyanın her yerinde çıkış fiyatlarıyla aynı...Uzun bir sürede böyle devam eder..

iPhone'u Turkcell ve Vodafone sadece satacak..Aynı Apple'ın bir bayisi gibi..

@BaDCoD ben iyimser bir rakam beklemiyorum zaten...8gb için 1000-1250 arası 16gb içinde 1300-1450 arası bir fiyat bekliyorum....Zaten bu fiyatlardan daha fazlasını koyarlarsa istedikleri satışı yapamazlar...

Bence bu fiyatların üstünde bir rakam olur gibi ama işte beklemek lazım

• Apple'ın Türkiye'deki resmi mağazalarından biri olan Troy'daki çalışan 26sında bütün Apple Store'larda bir aksilik olmazsa iPhone 3G bulunacağını söyledi...

Yani olay Apple IMC-Vodafone-Turkcell ortaklığında gerçekleşecek.Hatta garantiyi Bilkom bile verebilir bu durumda.Bakalım neler olacak..
  • bende 1500 den fazla beklemiyorum hem 2 yıl sözlesme yapıp baglayacak seni hemde yanında gprs internet vermeyecek..

bence şu numara tasınma hıkayesi cıkacagı için fazla pahalı yapamazlar .

Turkcellde yalnız değil vodofane da var işin içinde bi rekabet olacaktır hemen atlamamak lazım..

tam şehir efsanesi oldu yahu
  • Allah aşkına olacak şeymi ya milleti, eşşek mi sanıyo bunlar. hem teli satacaklar hem tarifeyi akıllarınca. Ne ya bu Iphone, uzay mekiğimi. Biçok özelliği n95,n96 yada innova hatta n82 ve n78 den geride duran bi telefon ama olaya bak.Kendini sömürtmek isteyen arkadaşlar anca alır bu teli ben değil.
  • arkadaşlar şimdi bir arkaşımdan aldığım bilgiyi aktarayım size;
    kontratsız satışlar yılbaşından sonra yapılcakmış bu birincisi,
    iki farklı kontrat olacakmış bedava konuşma + data planı yani internet ve
    sadece internet olan 2 farklı paket ten bahsetti bana
    fakat fiyat belirtilmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grcim

arkadaşlar şimdi bir arkaşımdan aldığım bilgiyi aktarayım size;
    kontratsız satışlar yılbaşından sonra yapılcakmış bu birincisi,
    iki farklı kontrat olacakmış bedava konuşma + data planı yani internet ve
    sadece internet olan 2 farklı paket ten bahsetti bana
    fakat fiyat belirtilmedi.

Arkadaşın Süreyya Ciliv'in falan yardımcısımıdır ?

Valla forumdakilerinde ne çok Turkcell-Vodafone'da çalışanı varmış yahu..Herkes bir fiyat söylüyor ama herkes farklı söylüyor....

Ekleme:Kontratsız satmasınlar sözleşme içeriğini beğenmezsem giderim babalar gibi Troy'dan Artı'dan alırım

• masallah fıyat bayagı ucuk olcak gıbı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.