|
Turkcell'in Ramazan'a özel Salla Kazan kampanyası başladı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Verdiği beleş dakika BİP te geçerli🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kampanyayı seviyorum. En azından birine yollayabilmen güzel, keşke her zaman böyle olsa. Hatta ve hatta kendi normal kotanı cüzi bir ücret karşılığında birilerine yollayabilsen bomba olur. Turkcell'i pek kullanmadığım için kotalar çoğu zaman kalıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden haftalık 1 gb verirdi şimdi 6 saatlik 12 saatlik veriyor çoğu zaman gb da çıkmıyor.
-
bip ten arıyorsun normalden bi farkı yokki
-
Bip kullanmak istemiyorsam😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 yıl önce köyümüzde tt un mobil interneti yoktu ama bu yıl 3g ile 15-17 mbit internet alabiliyorum, annemide kontörden telekom un faturalısına geçirdim ohh turkcell gibi kazık markadan kurtardım kendimi...
-
bip uygulamasını indir, ararken ordan ara. benim dakikalar bitiyordu bilmiyordum bip i. sevgilimle konuşamamıştım. bip indirip ordan aradım, baktım bir fark yok. durmadanda bip e hediye dakka geliyor.
-
boş beleş bir kampanya. hediyeler güzel değil. millete 1000 smsmi hediye edecez. millet firmamı 1000 sms Mabatınamı sokacak
Hocam Turkcell Biz yaparsan bir yada iki GB gönderilebiliyordu.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Hangi pakete geçirdin ve ücreti ne kadar acaba.
-
belki faturasız kullanıyordur o zaman gönderilmiyor
Fark etmiyor ben gönderdim oldu. Pazartesinden beri var bu kampanya ama Youtube Instagram Bip Sms v.s. çıktı. Banada dk lazım çıkmadı şansıma.
-
İnternet hediye etmek isteyen olur mu ?
yanlışınız var türkcell biz faturalı hatlara oluyor. türkcell sana torpil geçdiyse onu bilemem.
3 saatlik internet geldi ağzımı bozmayacağım. -
O konu farklı arkadaşa kalan neti aktarabilmesi açısından yazdım. Salla kazanla ilgisi yok yani. Salla kazan kampanyasında Faturasızda olabiliyor diye yazdım.
https://forum.donanimhaber.com/turkcell-biz-kampanyasi--144528129
-
quote:
Orijinalden alıntı: muratotoO konu farklı arkadaşa kalan neti aktarabilmesi açısından yazdım. Salla kazanla ilgisi yok yani. Salla kazan kampanyasında Faturasızda olabiliyor diye yazdım.
https://forum.donanimhaber.com/turkcell-biz-kampanyasi--144528129
anlaşıldı. keşke türkcell biz faturasıda gönderilseydi.
çok kıyak olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: tonodias
3 saatlik internet geldi ağzımı bozmayacağım.Büyük hizmet
-
Turkcell gibisi yok.
Yıllardır Platinum paket kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Verdiği beleş dakika BİP te geçerli🤣
|
Bip kullanmak istemiyorsam😃
|
Benzer içerikler
- vpn instagram
- fake fotoğraf sorgulama
- mırıldanarak şarkı bulma
- repost nasıl yapılır
- silo 2. sezon kaç bölüm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X