Şimdi Ara

Turkcell'in tablet modeli Maxi IQ, 14 Şubat'ta satışa sunuluyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ips ekran üstelik bir de çözünürlük fena değil. o pil bu donanıma kesinlikle yetmez. 2 saat civarı pil bitecektir. 3g'yi de açtın mı pili sömürür direk.

edit : youtube incelemesinde yorumlarda şöyle bir yazı var. Batarya 3150MAh (6-8 saat video oynatma). Eğer min 6 saat video oynatıyor ise gayet iyi bence. Demek ki her şey mah değil. Bende de cube mini u30gt var. 3000 mah var ama vide oynatımı 3-4 saat arası bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 13 Şubat 2013; 15:50:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

inceleme geldi...DH den de bekliyoruz

Emek vermiş sağolsun.10 dkk boyunca hiç susmadan konuşmuş ama

-Ne internete girip web performansını göstermiş
    -Ne oyun açıp oyun performansını göstermiş
    -Ne kamera performansını göstermiş (8 mp nasılmış merak ettim)
    -Ne de pilinin kaç saat gittiğini söylemiş

Cihaz hakkında hiçbi bilgi sahibi olamadan video bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 13 Şubat 2013; 15:46:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

quote:

Aynen benim de dikkatimi çekti. Pil performansı vs anlatır diye beklerken video bitti. Durmadan Turkcell applarından bahsetti. Bir emek vermiş sağolsun ama inceleme tablet incelemesi değil Turkcell app incelemesi olmuş.

• quote:

quote:

videonun altına yorum atın..iyi olmamış ,şunları bunları anlatmamıssınız diye... bu arada haklısın.. çok önemli kısımlar es geçmiş...belki cihaz yeni olduğundan ön inceleme olarak video hazırlamıstır.ilerde daha uzun ve detaylı inceleyebilirler.. siz yinede eleştiri mesajınızı atın bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 13 Şubat 2013; 16:45:49 >

• örnek video bulundu

bu arada yorumlardan biirnde dğienmiş birisi..en ucuz 1400 tl oluyormus tablet fiyatı...o fiyata gider ipad alırım demiş..gercekden haklıda...benim de aklıma bu gelmişti.. yani o kadar para verip turkceel tablet alcağım ha..bir de 250 mb internet veriyormus...aman ne cok...
  • quote:

bu arada yorumlardan biirnde dğienmiş birisi..en ucuz 1400 tl oluyormus tablet fiyatı...o fiyata gider ipad alırım demiş..gercekden haklıda...benim de aklıma bu gelmişti.. yani o kadar para verip turkceel tablet alcağım ha..bir de 250 mb internet veriyormus...aman ne cok...

Aynen öyle. +- 1000 TL'ye apple ürünü ipad almak varken bu tableti hiç düşünür müydüm bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarGoS

şaka galiba :D batarya ya bak :D fiyata bak :D tamam nerde kamera el sallayalım !

Kamera arkada 8 mp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

videonun altına yorum atın..iyi olmamış ,şunları bunları anlatmamıssınız diye... bu arada haklısın.. çok önemli kısımlar es geçmiş...belki cihaz yeni olduğundan ön inceleme olarak video hazırlamıstır.ilerde daha uzun ve detaylı inceleyebilirler.. siz yinede eleştiri mesajınızı atın bence..

Teknoblog sitesine girerseniz cihazla çekilen örnek fotoğraf ve videoları görebilirsiniz.
    Link :http://www.teknoblog.com/mobil/turkcell-maxi-iq-inceleme.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• benimde 1 sorumn olacak netten ikariam diye oyun oynuyorum
    sim karttan paket akıp giriyorum
    şimdi table alayım diyorum
    söyledim oyunu rahatça kasmadan
    filim izliyip kulacağım tablet tavsiyeniz nedir max 400 tl kadar
    tşk ederim

• 999 tlye çin malı tablet miss miss. hele o 3000 mah batArya ile of of. turkcell işini biliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

tr.generalmobile.com/pr/tr/e4tab/e4tab.htm

Allah için bi bakın ikiside aynı ürün sözde 1 yıllık bir araştrmanın ürünüymüş bu

o araştırma en ucuza nerden ürün bulur ve en fazla kaç paradan göçürtürüz için yapılıyor. ha birkaç tanede sistemi yavaşlatan silinmeyen uygulamaları sisteme entegre edip nasıl milleti uyuz ederiz için yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

bu fiyata degmez.

adamlar zamanlamayı güzel yapmışlar
  • Pil olmamis

• fiyat çok,maksimum 750-800 verilir bu alete,belki o bile fazladır

• quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Concord alirim daha iyi o da 1000 tl.

süper espiri verseler çöpe atıcam concorda 1000tl çekiyorlar adamlar baktı milletimiz saf bide biz kaktıralım diyorlar
  • quote:

örnek video bulundu

şarjı ile kotası senkronize olsun diye öyle yapmışlardır. 250mb kota ve 3150mah batarya ikisi de max 2 saatlik kullanım sağlar

• Cihaz kampanyalarina lafim yok her turlu kazigi yiyoruz ama paket secenekleri ve fiyatlandirma konusunda turkiyede ki operatorler son derece uygun ve secenekler mevcut.

Sinirsiz konusma , 5000 sms , 1 gb internet pakedi ne kadar yurtdisinda haberiniz var mi ? Yoksa iskembeden sallamayin.

Sinirsiz konusma , sinirsiz mesaj ve 2g hizinda internete 64 dolar oduyodum aylik hesap edin.

• Bu fiyata biraz zor satar.ipad varken note varken nexus varken bu fiyata bu tablet.zor.

• abi kesin alcam ben bunu peşin fiyatına kıredi kartınada taksit yapıyorsa bu iş 3 aya kalmaz bitdi demektir

• kesinlikle alınmaz milleti enayi zannediyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.