Arkadaşlar Dün hiçbir sebep yokken tabletin WiFi görmemeye başladı. WiFi On-Of bazen aktif oluyor bazense aktif olmuyor. Aktif olduğunda WiFi On konuma getirdiğimde çevredeki ağları arıyor fakat dakikalar geçmesine rağmen hiçbir WiFi noktası bulamıyor. Cihazı bir kez Fabrika ayarlarına döndürdüm fakat değişen birşey olmadı. Bu konuda bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlar benimle paylaşırlarsa çok memnun olurum.
Cihaz bende var yeni aldim bir kere mali kötülemeyin hırsiz samsungdan daha güçlü pile sahip amperle bitmiyo pil olaygı pili 7.4volt yani laptop piliyle neredeyse ayni samsunglarda 3.7 volt şarj aletinin output power 19 volt bi baglayin bakayim samsunga ne kadar dayancak o guce siz gavur mallarini övün bilip bilmeden cihazla kesintisiz tam 6 saat need for speed most wanted oynadim cihaz isinmadi bile siz devam edin bu kafayla
Şarj cihazı piyasada bulunmuyor.
Satan bayi şarj aletini temin edemiyor. Turkcell sorumlu ben değilim diyor. Servisler telefona cevap vermiyor... Kısacası muhatap yok.
Tavsiyesi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Şarj cihazı piyasada bulunmuyor.
Satan bayi şarj aletini temin edemiyor. Turkcell sorumlu ben değilim diyor. Servisler telefona cevap vermiyor... Kısacası muhatap yok.
Tavsiyesi olan var mı?
Cihazın yetkili servisi Genpa.www.genpa.com.tr adresindeki iletişim bölümünden talebinizi iletin. Size konu hakkında dönüş yapacaklardır.
Tegra 3, 545 gram ağırlık, 3100 mah pil 1000 Tl
Gerçekten satacaklarını düşünüyorlar mı merak ettim
yav pili kötü değil 7-8saat kullanıyorum ben bu aleti kamera çok net hızı hepsine kafa tutacak hızda en ağır oyunlar dahil hepsini denedim kasma yok ayrıca pilin mAh düşük olabilür ama 3.7 volt değil 7.4 v bu yüzdende diğer tabletlerin dayandığı kadar bu alette dayanıyor her özelliği gerçekten iyi siz nederseniz deyin
Çıkmaz olaydı bu tablet, şarj kablosu arızalandı yenisini 1 ay aradım, arattırdım bulamadım.Megersem Türkiyede yokmuş, yurt dışına sipariş verdiler 2.5 aydır bekliyorum.Bu tableti bu paraya satıyorsan nasıl ihtiyaç olan aparatlarınıda getirtmezsiniz.Tabii bizler tableti alırken bu konuları bilmiyorduk. ha bu arada 3 aydır tableti kullanamıyorum.
Üstat şarj aletini bulabildin mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme