Şimdi Ara

TURKCELL''in WAP ve GPRS Tarifelerine Çok Dikkat Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

N70 me'ye "turbo msn 1.0" yükledim ve bağlandım ( interneti seçip ) hattım turkcell bağlantı ücreti 2 kontur, sonra her 60kb veriye 1 kontur alıyor bunda bi sıkıntı yok ama

Benim yaptıgımı siz yapmayın WEB e girerken bağlantı ayarı WAP bağlantıda kaldığı için baya bir kontur gitti 740 mb lık bir uygulama indirdim anında 80 kontur uçtu. Müsteri temsilcisini arayıp baya bi kalayladım

İnternette kelime oyunu yapıyorlar %90 lara varan indirimler var diye hem internette hemde wap ta diye ama sakın aldanmayın, WAP ta tarife farklı ve pahalı

Wap la bağlanınca internete 20mb a 2 kontur alıyor bilginize...

Sakın siz ayarları wap olarak ayarlamayın insan baya bir pişman oluyor 2 sn de konturlar uçunca :-))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falconbir -- 11 Ekim 2007; 13:55:49 >

• 740 mb ne indirdin 80 kontör bedava sayılır 740 mb için
  • ben wap'a en ucuz aycell hattımla bağlanıyordum zamanında 1 mb 10 kontör'dü
  • quote:

Orjinalden alıntı: sero77

740 mb ne indirdin 80 kontör bedava sayılır 740 mb için

Nokia nın sayfsında hazır olan bir uygulaması yanlışlıkla tıkladıkkkk............

quote:

Orjinalden alıntı: sero77

ben wap'a en ucuz aycell hattımla bağlanıyordum zamanında 1 mb 10 kontör'dü

Ona kalırsa önceden fotograf makinesini telefona yapıştırman gerekiyordu telefonda resim ceke bilmen için

Teknoloji gelişti ve artık herşey ucuzladı... 10 sene önce telefonlar 300.000.000 - 400.000.000 milyonken bir servetti şimdi gene 300-400 ytl ama 10 sene öncesinin teleonu deyil

• bu turkcellin internet ücreti nedir ilk girişinde alıyor mu 2 kontur? ben 1 kontur alıyor diye biliyorum
  • turkcell'in sadece wap ve gprs ücretlendirmesine değil herşeyine dikkat etmek lazım. sonra sudan çıkmış balığa dnömemek lazım. 3 tane hattım vardı. üçünü de attım gitti. bir daha hiç ama hiç ihtiyacım olmadı. turkcell'e

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.