TurkcellGörselRadyo "TurkcellGörselRadyo" dinleyicilerin FM radyo deneyimine yeni bir boyut katıyor ve içeriğini zenginleştiriyor. "TurkcellGörselRadyo", cep telefonu üzerinden dinlenen FM radyoya paralel olarak GPRS/EDGE üzerinden görsel yayın ve bir etkileşimli ortam uygulaması sağlıyor. TurkcellGörselRadyo'da dinleyiciler izledikleri şarkının ve şarkıcının ismini/resmini görebilir, yayın sırasında sorulan sorulara cevap verebilir, çesitli oylamalara katılabilir, yayın içeriğini (monofonik/polifonik melodi, video, müzik vb.) indirebilirler. Şu an Nokia 3230, 6230i ve 7710 modellerinde menüde bulunan VisualRadio programı tıklandığında gelen mevcut radyo istasyonları arasından TurkcellGörselRadyo yayını yapan radyo seçilerek GPRS/EDGE üzerinden yayın izlenebiliyor. Servisin pazara sunulmasından sonra kısa zaman içinde TurkcellGörselRadyo'yu destekleyen pek çok modelin piyasaya sürülmesi bekleniyor.
bence çoğu servis gibi buda deneme süresi olarak (1ay) boyunca ücretsiz olabilir.
Kontor montor kalmaz walla
valla sıfıra dayarız
bitek powerturkte çalışıyor
kontörü yutar bu serviss
ii de bu servisin adı gorsel radyo deil gorsel radyo rds radyo dinlerken ekranda radyo bilgilerinin yazmasıdır şarkı ismi tel vs.
quote:
Orjinalden alıntı: ogguzko
ii de bu servisin adı gorsel radyo deil gorsel radyo rds radyo dinlerken ekranda radyo bilgilerinin yazmasıdır şarkı ismi tel vs.
BU DEGİL FUARDA İNCELEDİM GÖRSEL RADYO RADYO FRENKANSININ VERDİĞİ HİZMETE BAGLI Bİ OLAY O AN Kİ CALAN SARKININ MP3 NÜ GÖRSEL RADYO SAYESİNDE SATIN ALABİLİR GÖRSEL RADYO SAYESİNDE O ANKİ SANATCININ DUVAR KAGITLARINI SATIN ALABİLİOSUN HAVA DURUMU YOL DURUMU YAGIS DÜZENİ ANA HABER BÜLTENLERİ O AN Kİ FREKANS TIR? OK FUARDA BAYA İNCELEDİM GÜZEL Bİ OLAYA BENZİYOR
Bu kadar enayi değilim kontur velan kalmaz TURKCELL yaptıysa
iyide tutarmı...
Kral tv yi görmüyormusunuz???İşi gücü olmayanların hepsi mesaj atıyo alt yazı geciyo.Ardahan dan yahşigül Diyarbakır dan goncakız bla bla.Bunlara kontor yetiştiren yurdum insanı merak etmeyin,türkcell in bu olayınada fazlasıyla kontor yetistirir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme