Şimdi Ara

Türkcell'in zammı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Babamın faturasını incelerken ekim ayı içerisinde ALO paketlere zam yaptığını gördüm. 25.5 lira öderken 28 lira olmuş. Total'de ödediği tutar 35 lirayı buluyor. Ben eski bir Türkcell kontör hattı çalışanıyım. Haliyle faturalı tarifeler ile pek bir bilgim yok. Kendisi 12 13 yıllık Türkcell kullanıcısı. Daha önceki mesajlarımdan avea düşmanı olduğumu biliyorsunuz. Avea'dan vodafone'a geçtim ben. Babam genelde Türkcell içi konuşuyor. Bundan dolayı operatör değiştirmesini önermiyorum. Hangi tarife uygun olur ?

Edit: Bu arada babam kamu emeklisi. 45 lira fazla olduğu için tercih etmiyor onu. 30 lirayı aşmasın istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izuner -- 26 Kasım 2009; 22:57:50 >

• turkcell de tarifelerde pek bi güzellik yok. şu an alo 120+120 28 tl en uygunu.

avantajları kullanacak:

+ 2 gün bedava kampanyasıyla günboyu turkcell içi bedava (ayda 64 saat limitli)
    + e-fatura ile pazar günü turkcell içi bedava
    + otomatik ödeme talimatı ile turkcell içi cumartesi bedava
    + 1 yıl turkcellde kalma sözüyle heryöne 120 dakika (cayma bedeli 300TRL)
    + arankazan
    + diğercep paketihttp://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/faturali/faturalilaradigercep
    + günlük ve haftasonu paketlerihttp://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/faturali/gunlukvehaftasonupaketi
    + evturkcell ile 6 liraya 400 dakika sabit hat arama
    + bi numaram ile 5 liraya 2 ay * 5000 dakika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4638581F3 -- 27 Kasım 2009; 10:44:00 >

• bu zamlar ne zaman geldi ya

480 dk ev ve turkcell paketi bile 56 olmuş..

yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

bu zamlar ne zaman geldi ya

480 dk ev ve turkcell paketi bile 56 olmuş..

yuh

kontörlere zam geldiği ara..
  • kontratlı paketler bitti mi ya, 1 saattir arıyorum hiç bir şey bulamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

kontratlı paketler bitti mi ya, 1 saattir arıyorum hiç bir şey bulamadım?

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/turkcellliolmak/TurkcellliOlmakistiyorum/caymabedellikontratlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

turkcell de tarifelerde pek bi güzellik yok. şu an alo 120+120 28 tl en uygunu.

avantajları kullanacak:

+ arankazan
    + diğercep paketihttp://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/faturali/faturalilaradigercep
    + günlük ve haftasonu paketlerihttp://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/faturali/gunlukvehaftasonupaketi

1. 2 gün kampanyası 11 lira . bunu tercih etmiyor
    2. İnternetle alakası olmadığı için faturayı görmek istiyor.
    3. Kredi kartı kullanmasına rağmen otomatik ödeme konusunda çok hassas. gidip yatırmak istiyor :)
    4. Cayma bedelli kontratları inceleyeceğim. bu güzel olabilir.
    5. Arayanlarda Türkcell olduğundan arankazan etkili olacağını sanmıyorum
    6. Zaten diğer cepler ile görüşmüyor pek. görüşse bile çok para istemişler orda.
    7. Bu paketleri incelemedim.
    8. Ev numaralarını aramayı tercih etmiyor.
    9. Tek aradığı numara yok..

Bu demek oluyorki bir çok alternatif sunulmasına rağmen Türkcell isteneni veremiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: izuner

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

turkcell de tarifelerde pek bi güzellik yok. şu an alo 120+120 28 tl en uygunu.

avantajları kullanacak:

+ arankazan

1. 2 gün kampanyası 11 lira . bunu tercih etmiyor
    2. İnternetle alakası olmadığı için faturayı görmek istiyor.
    3. Kredi kartı kullanmasına rağmen otomatik ödeme konusunda çok hassas. gidip yatırmak istiyor :)
    4. Cayma bedelli kontratları inceleyeceğim. bu güzel olabilir.
    5. Arayanlarda Türkcell olduğundan arankazan etkili olacağını sanmıyorum
    6. Zaten diğer cepler ile görüşmüyor pek. görüşse bile çok para istemişler orda.
    7. Bu paketleri incelemedim.
    8. Ev numaralarını aramayı tercih etmiyor.
    9. Tek aradığı numara yok..

Bu demek oluyorki bir çok alternatif sunulmasına rağmen Türkcell isteneni veremiyor.

bedava 2 gün:http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/faturali/haftadaikigunbedava

sizin baktığınız 11 tl ücreti olan:
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/faturali/faturalilaraikigunbedava

• yoğun olduğumdan dolayı ilgilenemedim. şu an güncel faturasına baktım 10 lira civarı. bu saçmalık. 40 50 civarı ödeme yapıcak. bahsettiğiniz iki avantaj var : haftada iki gün ve cayma bedelli kontratlar. gece 12:00 den sonra mesaj çekicekmişim. kıvrandırcak illa yani :)
    burda tek cazip olan e faturaya geçip pazar günleri bedava konuşmak.
    ayın 20sinde fatura kesimi yapılacak. kendisi 12-13 senelik turkcell kullanıcısı. biraz önce araştırma yaptım. vodafone cep kamu 30 lira olan çok uygun gibi geldi bana. etrafında hiç bir vodafone yok ama heryöne 600 dk bedavası var.
  • quote:

yoğun olduğumdan dolayı ilgilenemedim. şu an güncel faturasına baktım 10 lira civarı. bu saçmalık. 40 50 civarı ödeme yapıcak. bahsettiğiniz iki avantaj var : haftada iki gün ve cayma bedelli kontratlar. gece 12:00 den sonra mesaj çekicekmişim. kıvrandırcak illa yani :)
    burda tek cazip olan e faturaya geçip pazar günleri bedava konuşmak.
    ayın 20sinde fatura kesimi yapılacak. kendisi 12-13 senelik turkcell kullanıcısı. biraz önce araştırma yaptım. vodafone cep kamu 30 lira olan çok uygun gibi geldi bana. etrafında hiç bir vodafone yok ama heryöne 600 dk bedavası var.

gecenin 12sinde kasmaya gerek yok, vodafone kamuya taşıyın numarayı...
  • bende o şekilde düşünüyorum ama , babamın bütün çevresi Türkcell ya 535 yada 532 . onlar bile eski yani :) peki bu kamu 30 a geçince her yöne 600dk saniye bazlımı ?
  • Tarifede görüşmeler 6 sn'de bir ücretlendirilmektedir. yazıyor.
    limiti aşınca dakikası 30 kr.

alopaket120 kullanırken 35 tl ödüyor. şimdi 30 tl ödeyecek, hem de daha çok konuşma süresi olacak.

arkadaşlarına vodafonun avantajlarını anlatacak, onlar da vodafone kamuya geçecek
  • e-fatura ile pazar günü turkcell içi bedava bu 1 ay sanırım doğrumudur?
    otomatik ödeme talimatı ile turkcell içi cumartesi bedava buda 1 ay sanıyorum.
    1 ay sonunda bedavalar bitince otomatik ödeme talimatını iptal ettirildiğinde herhangi bir yaptırım uygulanıyormu veya ücret kesiliyor mu ?
  • @fusem : dakika bazlı olması kötüymüş yahu. ay sonu gelsin bakalım ne kadar gelecek ona göre yönlendirme yapacağım.
    ama nerde bu türkcellciler nerde avantajları :)
    pazar günleri bedava olayınıda ne kadar süreli olduğunu bilmiyoırum
  • quote:

@fusem : dakika bazlı olması kötüymüş yahu. ay sonu gelsin bakalım ne kadar gelecek ona göre yönlendirme yapacağım.

turkcell en kıyak tarifelerine abone alımını durdurdu. geç kaldın kardeşim. yeni yılı bekle derim belki bir güzellik yaparlar ama sanmıyorum. vodafone kamuya taşıman daha avantajlı gözüküyor.
    aynı şeyi dayıma tavsiye ettim ama o da kabul etmedi, bizbizeden birfiyat tarifesine geçmiş ama o da hiç ekonomik değil. alışmış turkcell e 15 yıldır 100lerce lira fatura ödemeye vazgeçemiyor, en sonunda turkcell kamu 750 dakika 49 liralık tarifeye geçti

otomatik ödeme talimatlı cumartesi ve e-fatura aboneliğiyle pazar günü 1 ay geçerli, geçici çözümler...

• quote:

@fusem : dakika bazlı olması kötüymüş yahu. ay sonu gelsin bakalım ne kadar gelecek ona göre yönlendirme yapacağım.

25 yaş altı tanıdık birileri varsa, hattı gençpaketli gençtarifeye geçirebilirsiniz.

gençpaketin 120 dakika her yöne + cayma bedelliden de 120 dakika heryöne alınca faturayı 15-16 liraya kadar indirebilirsiniz.
  • kamu 150 alip cayma bedelli yapip 17.5 tl ye 270 dk heryon
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

kamu 150 alip cayma bedelli yapip 17.5 tl ye 270 dk heryon

kamu 150 için diğer operatörden numara taşıma yapılması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.