Şimdi Ara

Turkcell internet'in yerini 3G'mi aldı ? Aylık 100MB'lık 3G ile Turkcell internet 100MB farkı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , eskiden 100 MB'lık cepten internet paketi kullanıyordum . Şimdi 3G hızında 100MB internet paketi kullanmak istiyorum . Ancak bunun başvurusu nasıl yapılır ? Diyelim paket tanımlandı Turkcell internet'i mi seçip siteleri gezicem yoksa Turkcell WAP'ı mı _ ? Bu konuda tecrübesi olan biri yardımcı olabilir mi ?

• Wapta kalsa sorun olmaz herşekilde 3g ile
    paketini kullanabilirsin ek birşey yapmana gerek yok
    ama 3Gye kayıt olmuşsundur herhalde.
  • 3G'ye kayıt oldum da internet hızımda bi değişiklik yok =) e71 kullanıyorum sol üst köşede 3G böyle bir işaret çıkıyo . bilmiyorum valla turkcell'in sitesinde de bi bilgi yok bu konuda
    ==
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro7

3G'ye kayıt oldum da internet hızımda bi değişiklik yok =) e71 kullanıyorum sol üst köşede 3G böyle bir işaret çıkıyo . bilmiyorum valla turkcell'in sitesinde de bi bilgi yok bu konuda
    ==

bende e 66 var baya farketti hız
  • quote:

3G'ye kayıt oldum da internet hızımda bi değişiklik yok =) e71 kullanıyorum sol üst köşede 3G böyle bir işaret çıkıyo . bilmiyorum valla turkcell'in sitesinde de bi bilgi yok bu konuda
    ==

aynı durum bende de söz konusu.telefonum n96,100 mb internet paketim var turkcell wap üzerinden bağlanıyorum ama internet hızı eskisi gibi?kablosuz ağ üzerinden bağlandığımda internet çok daha hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toni-1903 -- 2 Ağustos 2009; 18:54:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

quote:

==

bende e 66 var baya farketti hız

aynen,bende de e 71 var...ve 3g de hiç bir hız farkı göremedim...
  • Ben 100MB'lık paketimi 3G üzerinden kullanıyorum. Bağlantı olarak internet seçili ve 3G hızına çıkabiliyorum.
  • 28 temmuzda 100mb lik paket almistim. tel sony ericsson w950. 3g geldigi halde hızım aynı. hepimizin sorunu ortak. umarım bi
    care buluruz :S

EDIT: 3g aktif gözüktügü halde hız aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 2 Ağustos 2009; 21:56:54 >
  • Sayın XXXX

0536xxxxxxx numaralı hattınızda mevcut paketinizden yararlanabilirsiniz ancak daha hızlı veri alış verişi olduğu için daha kısa sürede 100MB' lık kotanız dolar ve paket aşımı olabilir. Mevcut paketinizden 3G hızında yararlanabilmeniz için abonelik işlemlerinden ve kapsama alanından başka cihaz üzerinde de şebeke modunun UMTS yada çift mod seçilmesi gerekir.

3G' ye geçince internet paketlerinizi 3G hızıyla kullanabilirsiniz.
    Saygılarımızla,

TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Çözüm Merkezi

Kısaca diyorki 100 Mb'lik sizi kasmaz en azından 1 Gb'lik
  • Benim farketti. Edge ile 26kb ile indirirken 3G modunda 46kb ile indiriyor. n80 için maksimum zaten bu hız. E71 400kb ile indirmesi lazım aslında. Yerine göre değişiyordur belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emyasan

Sayın XXXX

0536xxxxxxx numaralı hattınızda mevcut paketinizden yararlanabilirsiniz ancak daha hızlı veri alış verişi olduğu için daha kısa sürede 100MB' lık kotanız dolar ve paket aşımı olabilir. Mevcut paketinizden 3G hızında yararlanabilmeniz için abonelik işlemlerinden ve kapsama alanından başka cihaz üzerinde de şebeke modunun UMTS yada çift mod seçilmesi gerekir.

3G' ye geçince internet paketlerinizi 3G hızıyla kullanabilirsiniz.
    Saygılarımızla,

TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Çözüm Merkezi

Kısaca diyorki 100 Mb'lik sizi kasmaz en azından 1 Gb'lik

Bence bu oturmadı halen. 3G'ye geçtik ok . UMTS yada çift mod'da yaptık . Turkcell internet'i de seçtik WAP'ı da ama hız da bi numara yok nasıl olacak bu iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro7 -- 3 Ağustos 2009; 3:00:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.