Şimdi Ara

Turkcell Internet Paket Fiyatları Çoştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell 8GB Cepten/bilgisayardan internet paketi 69 lira idi simdi oldu 100

Kontratlı 6 GB Bilgisayardan İnternet Paketi vardı, 29 lira, simdi sadece 8GB var 45 lira, o da GB/TL olarak gene daha pahalı.

1 GB Tanışma Paketi, 9TL idi, oldu 12 lira

4 GB İnternet Paketi, 39 lira idi olmus 60 lira

Aylık 2 GB İnternet Paketi 35 den 50 e fırlamıs

Aylık 1 GB paket zam şampiyonu, 19 liradan 40 a %100 zammı yemiş

--

Bunlar benim bildiklerim, arada hala zam yememişler var, ama sanki ufak ufak ya kaldırıyorlar ya zamlıyorlar.

--

30 Haziran: 9 lira olan Platinum ek 2 GB Paylaşımlı İnternet paketi yok oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 30 Haziran 2016; 1:14:22 >

• Hepsi bir paketlere yönlendiriyorlar sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cozuttular iyice

• Şımarıkça..
  • Telekomun internet paket fiyatlari cok yuksekti turkcelle gore. Sanirim telekoma ayak uyduruyorlar.

• Alma arkadaş ben almıyorum isterse 500-tl olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çılgın Turkcell aboneleri coşturuyor.
  • telekomda avantajlı paketler var, faturasızda 59TL'ye 15GB kullanıyorum. kazıkcell ne halt yerse yesin.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/Sayfalar/Cep-Telefonumdan/faturasiz/faturasiz-bilgisayardan-internet-paket.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 28 Haziran 2016; 1:20:41 >
  • Aha bura yazıyorum
    Bu kazık fiyatlarla Nal toplayacaklar

• Ama Turkcell her yerde cekiocu tayfa alsin kullansin bu muhtesem paketleri 😀

• Turkcell yıllarca kaziklandim. 4g gelmeden önce vodafone geçtim tarife güzel. Telefon da 4g desteklemiyor zaten bana yetiyor 22 tl 2 gb+2gb geceleri, 750 dk, 5000 sms. Bu tarife şu anda 19 tl Vodafone'a. TT daha uygun tabii

• 4.5g gelmeden önce turkcell yetkilileri her videoda internet fiyatları düşecek diye zırvalıyordı Turkcell kullanmayın kullandırtmayın, 29 liraya 8gb+1000dk+1000sms satıyor Türk telekom arkadaş bu nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahya Yahya -- 28 Haziran 2016; 13:40:25 >
  • türkcell fiyatları pahalı olabilir , ama faturasızda çok güzel internet tarifeleri var
    vodafone faturasızlara çok az internet veriyor
    türk telekom ise onunda faturasızda türkcell gibi çok güzel internet tarifeleri var ve fiyatlarıda türkcelle göre uygun ..
    türkcell pahalı olabilir ama
    türk telekom çekmedikden sonra 10gb 10 lira 20gb yi 15 liraya versede ne olacak ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 28 Haziran 2016; 15:24:03 >

• Sürekli kendi köyünüzdeki şebeke durumunun ekran goruntusunu koyma amacınız nedir? Sizin orda Turkcell çekiyorsa kullanın, burada fiyatları eleştiriliyor, asıl turkcellin çektiği yerdekilerin yani sizin gibi turkcelllilerin eleştirmesi lazım, diğerlerinin alternatifi var ama sizin yok. Sizin iki çift laf etmeniz lazım Turkcelle.

• quote:

Orijinalden alıntı: bizum lumia 1520

türkcell fiyatları pahalı olabilir , ama faturasızda çok güzel internet tarifeleri var
    vodafone faturasızlara çok az internet veriyor
    türk telekom ise onunda faturasızda türkcell gibi çok güzel internet tarifeleri var ve fiyatlarıda türkcelle göre uygun ..
    türkcell pahalı olabilir ama
    türk telekom çekmedikden sonra 10gb 10 lira 20gb yi 15 liraya versede ne olacak ..

4.5G ile saniyede 5mb (50mbit) veri indirebiliyorum. SAhur 10GB ve 8GB internet paketim var. Bu ay 29 lira verdim. 29 liraya 18 GB!!!!
    Ayrıca 4.5G yi pek kullanmıyorum çünkü 18 GB ı 1 saatte bitirebilecek güce sahip.
    Bizim burada da vodafone 2G 4 Bucak G si nerde acaba? 4 Uçak G oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal mühendis -- 28 Haziran 2016; 20:03:32 >

• benimde türk telekom hattım var

türkcellin şuanda aşımsız 8GB 55 liraya internet paketi var , ben bu paketi kullanıyorum telefonum ve sim kartım 4.5g li olduğu için paket 2 ye katlanarak 16GB 55 lira olarak kullanıyorum

türk telekom 18GB 29 lira
    TÜRKCELL 16GB 55 lira
    vodafone 7GB 38 lira

türkcellde fiyatlar gerçekden çok pahalı
    ama bizim burda türkcell ve vodafone 3G var
    türk telekom 3g bizim buralarda olsada bende 29 liraya 18gb lık paketi kullansam ama türk telekom 3G yok

türk telekom 3g sadece bizim burdamı yok
    iyidere ikizdere yolunda bizim köyde dahil olmak üzere 17 km lik yolda hiç türk telekom 3g yok ....

yanlış bişey yazdıysam herkesden özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 28 Haziran 2016; 20:54:51 >
  • Yanlış bir şey yok. Üzülmeyin.

Ben de hem Turkcell hem de Türk Telekom var.

Turkcell Platinum (Faturalı)
    10 GB - 1000 dk - 1000 SMS = 89 TL (Aylık-Taahütsüz)

Türk Telekom (Faturalı)
    8 GB - 1000 dk - 1000 SMS = 29 TL (12 ay taahhüt)

Duruma göre değişen çekim güçlerine rağmen aynı anda kullandığım için söyleyebilirim kaliteleri arasında fark var.

İstanbul'da bulunduğum hiç bir bölgede Türk Telekom ne ses ne de internet kalitesinde ne yazık ki Turkcell'i geçemedi.

Ek olarak; Türk Telekom müşteri hizmetleri ve Anadolu yakasında üç bayii gezdim üçü de ciddi anlamda bilgi sahibi değillerdi yaptırmaya çalıştığım en basit işlemler hakkında bile, özetle işiniz düşerse çok sorun çektiriyorlar. Çözüm üretemiyorlar. Dosthane konuştum, onlar da şikayetçiler. 6 yıldır çalışan personel diyor böyle. Benim bildiğim kadar bile bilmez olmaları da çok garip. Pahalı reklamlar ve üst yönetimin her şey yolunda tavırları-röportajları yetmiyor. Devlet-özel şirket buluşması, eski devlet dairesi mantığından kalanlar, BTK uygulamaları, marka birleşmeleri derken karmakarışık bir ortam var. aycell >> aria >> avea >> Türk Telekom bütün bu marka değişimleri, birleşmeleri gördüm ve yaşadım durum gösteriyor ki bu işi yürütmekte zorluk çekiyorlar. Sadece fiyat ile olmuyor bir şeyler hep eksik kalıyor. Kullanmadığımız sabit telefonlardan ve tabii altyapıdan aldıkları büyük paralar, kârlar olmasa belki çoktan biterdi de işte neyse. Ben en azından gidip son sabit hattımı da kapatırdım.

Turkcell her anlamda kaliteli olmaya çalışmanın bir bedeli var diyor ve dikkat edin ilk yıllardan beri arka planı değişse bile markası ve müşteri algısı hiç değişmiyor. Bu da kurumsal anlamda bir başarı. Bu fiyatları isteyip hala var olmalarını başka nasıl açıklayabiliriz?

Umarım her şey daha iyi olur ama bence BTK her şeyin arkasındaki asıl suçlu. O yüzden söyleyecek bir şey de yok belki. Turkcell pahalı iken Türk Telekom ucuz ise yine BTK izni ve onayı olmadan olmuyor bu işler. Biraz tavşan kaç tilki tut olayı. Biz konuştuğumuz ile kalıyoruz.

Kota sorunu da böyle bir mesele.

Ve dikkat edin 4.5 G sonrası kota bitince durmuyor ek paketler satarak ödeyeceğiniz rakamları da büyütüyorlar. Bu 3G paketlerde yoktu. Bitince dururdu! Bu da çok tehlikeli bir sorun, izin veren BTK!

• 4.5 g yatırımının parasını çıkarıyorlar demekki.

• Mevzu diger paketler/operatorler degil.

9 liraya "Profesyonel 2 GB" paketi var mesala, ama 9 lira olan Platinum ek 2 GB Paylaşımlı İnternet paketi yok oldu.

Adım adım fiyatları katlıyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.