Şimdi Ara

Vodafone 8 Tl internet paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vodafone un 8 TL ye sınırsız internet paketi olduğunu gördüm.Sitesinde 3G abonesiyseniz 3G hızında bağlanabilirsiniz yazıyor.3G abonesi olmayanlarda 2G/EDGE hızında bağlanabilir yazıyor.Ben 3G abonesi değilim.Eğer olursam ayrıyeten 3G içinde ücretlendirme yapılır mı yoksa birtek internet paketi içinmi ücretlendirme yapılır.

Birde günlük 0,50 TL internet paketi olduğunu duydum hala devam ediyormu o paket.Sadece girdiğin gün için ödeme yapılıyor değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __SpartacuS__ -- 25 Eylül 2011; 17:39:06 >

• evet devam ediyor fakat onuda aylık yapar gibi mesajla almalısın dikkat et direk girme 3gye geçmek ücretsiz geçebilirsin bir sıkıntı yaratmaz benim telefonumdada 3g konuşma yok ama internet hızından faydalanıyorum beleş kampanyalar oldukça
  • quote:

Orijinalden alıntı: oys14

evet devam ediyor fakat onuda aylık yapar gibi mesajla almalısın dikkat et direk girme 3gye geçmek ücretsiz geçebilirsin bir sıkıntı yaratmaz benim telefonumdada 3g konuşma yok ama internet hızından faydalanıyorum beleş kampanyalar oldukça

Ayrı ayrı tarifelerimi var yani 3G nin kardeş benimkinde konuşma yok felan diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_yldz_

quote:

Orijinalden alıntı: oys14

evet devam ediyor fakat onuda aylık yapar gibi mesajla almalısın dikkat et direk girme 3gye geçmek ücretsiz geçebilirsin bir sıkıntı yaratmaz benim telefonumdada 3g konuşma yok ama internet hızından faydalanıyorum beleş kampanyalar oldukça

Ayrı ayrı tarifelerimi var yani 3G nin kardeş benimkinde konuşma yok felan diyorsun.

Kendi telefonunda görüntülü görüşme özelliği yok demek istemiş.
  • 3g yaz 3636 ya gönder otomatik geçiş yaparsın. ek ücret falan almazlar merak etme.3g nin şebeke kullanımında para alımı söz konusu değil.
  • Tamam çok teşekkürler yardımlar için arkadaşlar :) Yeni telefon aldım sırf bu internet paketi için numarayı vodafone yapıcam yarın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.