Şimdi Ara

Turkcell Internet Paketi Yurtdışında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu ilk 3 ayı 5tl olan paketi alıp yurtdışına çıkıtğımızda kullanırsak yine aynı sımı olur yoksa ayrıcadan para mı gider yurtdışında olduğumuz için ?

• Yurtdışında 5 liraya ancak 5 dakka falan kullanırsınız 3g'yi
  • turkcellin yurtdışı tarifesi 1kb-1mb arası 10 tl dir.10mb tan sonra 1mb kullanım fiyatı 6tl ye düşüyor.sakın kullanayım deme:)))
    gittigin ulkenin hattını alıp internet kullanman en karlısı.
    yanlıs hatırlamıyorsam bana bi mesaj geldi 50mb paket hazırlamıs turkcell fiyatı 157tl idi.şaka gibi:P
  • 5 tl lik paketi 1 sn kullanamazsın.hattın faturalı ise 5 dakikada 3-5 milyar ödersin
  • yurtdışında hiçbir operatörün internetini kullanmak akıl karı değil....100 mb internet kullanımı karşılığı 300 tl civarı bir fatura ile karşılaşabilirsiniz...
    turkcell 10mb a kadar 10 tl/mb
    10-20 mb arası 4 tl/mb
    20 mb üzeri 2 tl/mb

vodafone ilk 1 mb 10tl/mb
    1 mb üzeri ;
    vodafone yurtdışı operatörlerinde 1 tl/mb
    vodafone dışı operatörlerde 4 tl/mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican -- 30 Mayıs 2011; 16:53:00 >
  • tamam saolun peki diyelim ki ben yeni hat aldım bu hattı alınca 1 aylık 3g bedava oluyor ya bunu kullansam sorun çıkar mı ?

yurtdışında 15 gün kalıcam ve sürekli bi ülkede kalmiyacağım için ordan bi hat alamam
  • pasaportun olduktan sonra hat alman zor olmaz sanırım.kac gun kalırsan kal hat almak en iyisi.ulkesine gore degişir tabiki ama gunluk internet paketleri oluyor her operatorun.hatta turkiyedeki gibi pahalı deeğildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhellfirex

pasaportun olduktan sonra hat alman zor olmaz sanırım.kac gun kalırsan kal hat almak en iyisi.ulkesine gore degişir tabiki ama gunluk internet paketleri oluyor her operatorun.hatta turkiyedeki gibi pahalı deeğildir.

ya ben 15 gün kalıcam o sırada 6 ülke göreceğim 6 ülkedende tek tek hat bulmak zor olur internet paketi filan araştırmak zor olur geçen yıl gittiğimde gruptan bir kişi yeni bi telefon almıştı bedava 3g verilmişti 1 ay yurtdışında kullanıyodu acaba yeni hat alsam aynı şey olur mu ?
  • Tüm vergiler dahil - Avrupa&Amerika&Rusya&Çin&S.Arabistan

Yurt dışı Günlük İnternet 20MB: 19 TL’ye 24 saat boyunca 20 MB

Yurt dışı Günlük İnternet 100MB: 59 TL’ye 24 saat boyunca 100 MB

Yurt dışı İnternet 30MB: 39 TL’ye bir ay boyunca 30 MB

Yurt dışı İnternet 60MB: 79 TL’ye bir ay boyunca 60 MB

Yurt dışı İnternet 100MB: 99 TL’ye bir ay boyunca 100 MB

Tüm vergiler dahil - Diğer ülkeler

Dünyada İnternet 50MB: 159 TL’ye bir ay boyunca 50 MB

bunlar turkcellin şuan ki aktif yurtdışı internet paketleri detay bilgi için bir mh bilgi al istersen
  • Avrupa ve Rusya'da (Amerika da dahil mi bilmiyorum) ;

Data kullaniminiz MB basina 0-10 MB arasi 10TL, 10-20 MB arasi 4TL, 20 MB ve ustu 2TL'dir. Tum fiyatlara KDV, OIV dahildir. Ucretlendirme periyodu data kullanimi icin 1 MB'dir. Yurtici paketiniz yurtdisinda gecerli degildir.
  • Ayni sekilde yine Avrupa, Rusya ve (ABD de dahil mi bilmiyorum):

Bulundugunuz ulkede 19TLye gunluk 20MB internet icin GUN20MB,yada 79TLye aylik 60MB internet icin AY60MB yazip hemen 2222ye gonderin.Turkcellin cok avantajli internet paketlerinden mutlaka yararlanin, yurtdisinda da rahat rahat internete baglanin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Ayni sekilde yine Avrupa, Rusya ve (ABD de dahil mi bilmiyorum):

Bulundugunuz ulkede 19TLye gunluk 20MB internet icin GUN20MB,yada 79TLye aylik 60MB internet icin AY60MB yazip hemen 2222ye gonderin.Turkcellin cok avantajli internet paketlerinden mutlaka yararlanin, yurtdisinda da rahat rahat internete baglanin.

turkcelldeki yurtdışı ülkelere göre paket gruplandırmasında
    - Avrupa&Amerika&Rusya&Çin&S.Arabistan diye bir grup var ve ayrıca diğer ülkeler diye bir grup var zaten diğer ülkeler için sadece Dünyada İnternet 50MB: 159 TL’ye bir ay boyunca 50 MB
    paketi mevcut
    Tüm vergiler dahil - Avrupa&Amerika&Rusya&Çin&S.Arabistan

Yurt dışı Günlük İnternet 20MB: 19 TL’ye 24 saat boyunca 20 MB

Yurt dışı Günlük İnternet 100MB: 59 TL’ye 24 saat boyunca 100 MB

Yurt dışı İnternet 30MB: 39 TL’ye bir ay boyunca 30 MB

Yurt dışı İnternet 60MB: 79 TL’ye bir ay boyunca 60 MB

Yurt dışı İnternet 100MB: 99 TL’ye bir ay boyunca 100 MB

paketleri mevcut
    katılım için de Paketler Web’den, Call Center’dan, TIM’lerden ve SMS ile satın alınabilir.

SMS ile satın almak için;

Yurtdışı Günlük İnternet 20MB için GUN20MB yazıp 2222'ye

Yurtdışı Günlük İnternet 100MB için GUN100MB yazıp 2222'ye

Yurtdışı İnternet 30MB Paketi için AY30MB yazıp 2222'ye

Yurtdışı İnternet 60MB Paketi için AY60MB yazıp 2222'ye

Yurtdışı İnternet 100MB Paketi için AY100MB yazıp 2222'ye

Dünyada İnternet 50MB Paketi için DUNYA50 yazıp 2222'ye gönderilmelidir.

Paketi almak için yurt içinde 2222'ye gönderilen SMS'ler ücretsizdir. Yurt dışında ise standart Turkcell Dünya Tarifesi’nden ücretlendirilir. yani yurtduşından katılırsanız 90 krş yansıyo ayrıca

İptal için;
    Tekrar eden paketler olmadıkları için iptal kurguları yoktur. Geçerli oldukları süre sonunda deaktif olurlar.
    ayrıca bu paketlerden sadece faturalı hat kullanıcıları faydalanabilir ve vınn hatları bu pakete dahil edilememektedirler.
    tekrar bilginize arkadaşlar

• ya tamam paketler çok pahalıda benim sorduğum şu yeni bi hat alınca 1 aylık bedava 3g veriyolar bunu yurtdışında kullanabilir miyim ? yada numaramı başka bi operatore taşıyınca bedava internet geliyo onu kullanabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Nargile Dumanı

ya tamam paketler çok pahalıda benim sorduğum şu yeni bi hat alınca 1 aylık bedava 3g veriyolar bunu yurtdışında kullanabilir miyim ? yada numaramı başka bi operatore taşıyınca bedava internet geliyo onu kullanabilir miyim ?

turkceliin bu uygulaması aylar önce kalktı ki aklınızda bulunsuz arkadaşlar operatörlerde özellikle yurtdışı için bir paket satın almamışsanız hiçbirisi yurtdışı kullanımını desteklemez yani verilen promosyonlar tamamı yurtiçi kullanım için geçerlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Nargile Dumanı

ya tamam paketler çok pahalıda benim sorduğum şu yeni bi hat alınca 1 aylık bedava 3g veriyolar bunu yurtdışında kullanabilir miyim ? yada numaramı başka bi operatore taşıyınca bedava internet geliyo onu kullanabilir miyim ?

Hayır kullanamazsınız.
  • Turkcell yurtiçinde bile pahalı bir operatör,heleji yurtdışına çıkınca dahada pahalı hale geliyor,avustralyaya gitmiştim geçen gün,gitmeden önce mhyi aradım bana 50kb ı bişe dedi tam hatırlamıyorum ama pahalıydı baya,bende daha havaalaninda kapadim hücresel veri ağını.:)
  • arkadaş yazdıklarına bakınca sakin faturalı hatla gitme yurtdisina diyesim geliyor .sonu facia olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

arkadaş yazdıklarına bakınca sakin faturalı hatla gitme yurtdisina diyesim geliyor .sonu facia olabilir :)

biliyorum kontorlüyüm zaten genelde Avupra ya gittiğimde ilk uğradığım yerden telefon kartı oluyo onlardan alıyorum çoğu ülkede geçiyo sokak başlarında oluyo genelde onla arıyorumda bana internet lazım

illa turkcell zorunlu değil ama çok iyi biliyorum geçen yıl biri yeni telefon almıştı samsung wave ve buna 1 aylık bedava internet vermişlerdi yurtdışında kullanıyodu
  • beleş wireless bulmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

beleş wireless bulmalısın.

sürekli bi yerde kalmiyacağım zaten kaldığım yerlerin wireless ini kullanıyorum

vodafone un reklamında şeyi gördüm bugün vodafone un olduğu ülkelerde yurtiçi/yurtdışı aynı fiyata acaba internet tede böyle midir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.