Bildirim
Turkcell İnternetim Hızım Yavaşlamıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çaktırma kullan derdin ne işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer ki sadece Aşımsız 2Gb aldıysan ve bu şekilde düşmediyse 10-15 gün sonra hızda düşme oluyor.. Eğer şanslıysan 1 ay boyunca böyle olur ama bence 10-15 gün sonra hızın düşecektir.. O yüzden kullanmana bak..
Turkcelli aradım müşteri temsilcisi bana hızın sistem tarafından otomatik olarak düşürülür dedi. Yani kendisi birşey yapamazmış.
Yav, sana ne müşteri hizmetlerinden; varken kullan bol bol. 96 kbit'e inince çok iyi mi oluyor sanıyorsun. Çaktırma. ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: sis651
Yav, sana ne müşteri hizmetlerinden; varken kullan bol bol. 96 kbit'e inince çok iyi mi oluyor sanıyorsun. Çaktırma. ;)
Eskiden 96 kbps idi sonra Turkcell bu hızı çok görüp 1 kbps ye düşürdü. Her geçen gün biraz daha gelişiyoruz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- balkanlar e sim
- bimcell akıllı saat tarifesi
- turkcell neden çok internet yiyor
- turkcell wifi ile arama çalışmıyor
- turkcell fatura ödenmezse ne olur
- kapanan hat nasıl açılır
- ağda kayıtlı değil ne demek
- turkcell internet gönderme
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X