Şimdi Ara

Turkcell Iphone 4 icin mikrosim cikartmakta cok gec kaldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Vallahi etrafımdaki herkes Turkcell'li olmasa bir dakika durmam. Yaşadığım bölgede çekmiyor, SÜREKLİ kopan konuşmalar yüzünden belki iki katı fatura ödüyorum. Artı zaten fiyatlar aşırı derecede fahiş, "kazıkçı falan ama hizmet iyi" diyorduk. Artık o da kalmadı. Turkcell bence de düşüşte.

O zaman Kendinize su soruyu sorun Lutfen, Etrafinizdakilermi sizin faturanizi oduyor yoksa 1 ay boyunca calisip kazanan siz' mi? sirf siz operator degistirdiniz diye sizimi aramayacaklar? eger gercekten oyle bir durum sozkonusu olacaksa butun samimiyetim ile soyluyorum sizin adiniza uzgunum. "seni aramak pahali" lafi dostluklarda veya arkadasliklarda hicte kabul gorebilecek bir laf degil e aileniz ise sizi hangi operatorde oldugunuza bakmaksizin zaten arar... geriside sizin cebinize kar kalir.

Saygilar...

• quote:

Orijinalden alıntı: aggressor19

vodafon türkcelli geciyor nekadar kazıklasada bu duruma türk firması oldugu için üzülüyorum

Turkcell Türk firması değil. %50'den fazlası yabancıların. Hala Türk şirketi diyip durmayın şuna
  • @Extreme Victory

Tanıdıklarımızın nerdeyse değil diyelim 200 kişi var rehberinde 20'si dışında hepsi turkcellli ee ne yapalım biz ozaman
  • Vodafone cekiyor mu? Büyük yalan!
    Egede denizde dolasin bakayim vodafonedean eser var mi?!!!!Turkcell cekiyor hemde 3G!!!!
    Turkcelle simi adasinda 3g ile 3.90mbps alabiliyorum daha ne isteyim!
    Vodanin daha 40 firin ekmek yemesi lazim!!!!!!!Her konuda!!!!!
    Ayrica hisaronundeki cogu koyda voda cekmiyor!!!!
    Turkcekl verdiginiz paralarin FAZLASINI hakeder!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoridon -- 5 Eylül 2010; 13:09:50 >
  • turkcell çok şeye geç kaldı
  • tanıdıgım herkes türkcelli, sms paketi alıyorlar oda sadece turkcellilere geçerli mesajlaşmak için mecburen turkcell kullanıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoridon

Vodafone cekiyor mu? Büyük yalan!
    Egede denizde dolasin bakayim vodafonedean eser var mi?!!!!Turkcell cekiyor hemde 3G!!!!

Nesin sen? Turkcell hissedarı falan mı?
    Yazın şeklinde chip.com.tr deki Edip Çiftçi ye benziyor. Umarım o değilsindir.
  • 11 yıllık turkcell hattım evin bir köşesinde dandik bir telde sadece arayanlar yada yeni numaramı bilmeyenler için açık duruyor. turkcell kadar peşin hükümlü müşterisinden yüklediği para kartı yada aylık fatura tutarına göre sınıflandıran utanmadan herşeyde biz iyiyiz diyen itiraz ettinizmi yapıcak birşey yok diyen.yıllarca beni sömüren ve karşılığında gene birşey ifade etmeyen bir operatördür. vodafone için aylık 70 tl veriyorum. voda sınırsız, sabit sınırsız, 750dk turkcell avea (yeni numara alıp vodaya geçinde beni arayan turkcell ve avealıları reddedip kendim arıyorum,ki gene bitmiyor dakikalarım) 250sms 1gb internet.(iphone 3gs kampanyası 175lik 105tlsi tel taksidi olarak geliyor.) çekim gücü ise şu an gümüşhanedeyim, haftasonu trabzondaydım yol boyunca yada sağda solda bulunamadığım olmadı. madenci olduğum için arazide bazen var bazen yok ama pek işi olmayanın gideceği yerler değil.sonuçta telsim haliylede kullandım bir ara 3 tel taşıyordum her operatörden telsim zamanıyla alakası yok.yanına bile yaklaşamaz. en azından her ay verdiğim 70tl yi helal edebiliyorum.ne kadarını kullanırsam kullanayım ama turkcellde bu kadar yoğun telde konuşşam batarım biterim fatura ödemekten helak olurum bide o kadar para verip telefon sahibide olamam o da ayrı bir konu. o yüzden fanatikliği bir yana bırakın cebinizi düşünün.para kolay kazanılmıyor.avea olsun turkcell olsun vodafone olsun.bu iş herkesin kendi cebine göre.ama çekmeme ne bilim kötü hizmet hat düşmesi gibi şeyler söz konusu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

@Extreme Victory

Tanıdıklarımızın nerdeyse değil diyelim 200 kişi var rehberinde 20'si dışında hepsi turkcellli ee ne yapalım biz ozaman

Sende haklisin kardesim benim haddime degil size yapacaginizi soylemek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: Zoridon

Vodafone cekiyor mu? Büyük yalan!

Nesin sen? Turkcell hissedarı falan mı?
    Yazın şeklinde chip.com.tr deki Edip Çiftçi ye benziyor. Umarım o değilsindir.

+1 Demin yukarida bahsettigim Fanatik sinifina giriyor kendisi acaba kendi yazdiklarina kendisi inaniyormu merak ediyorum ve ispati varmi ama benim ege koylarinda gayet iyi cektiginin ispati var zira gectigimiz yaz ege sahillerinde idim bilhassa ildirda ve Vodemim ile cok saglam 3G+ hizinda baglandim..

• benimde tanıdığım herkes turkcelli ve turkcell hattımı daha ilk çıktığı anda aldım o zamandan beri kullanıorm ve first class hat. First class la dolduruyorlar ama yaşadığım yerde şu anda telefon çekmiyor ben böyle bir şey görmedim. Ücretleri de çok yükseldi. Turkcell kullanıyorum çünkü alışkanlık da oldu ama iphone 4 üm var ama gel görki mikro sim olmadığı için telefon olduğu yerde yatıyor. Sim kartımı da kesmek istemiyorum açıkçası ve daha da kötüsü az önce tekrar turkcell le konuştum mikro simler yedek hat olamayacakmış bu yüzden 0 dan hat açmak lazımmış bu nasıl bir uygulama ya? Ben normal 532 li sim kartımla mikrosim alamıyormuşum.
  • turkcell microsim kart cikartmiyorki millet iphone 4 alsin onuda bizden alsin yurt disindan iphone 4 alanlari magdur edelim bekletelim diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: dievas

benimde tanıdığım herkes turkcelli ve turkcell hattımı daha ilk çıktığı anda aldım o zamandan beri kullanıorm ve first class hat. First class la dolduruyorlar ama yaşadığım yerde şu anda telefon çekmiyor ben böyle bir şey görmedim. Ücretleri de çok yükseldi. Turkcell kullanıyorum çünkü alışkanlık da oldu ama iphone 4 üm var ama gel görki mikro sim olmadığı için telefon olduğu yerde yatıyor. Sim kartımı da kesmek istemiyorum açıkçası ve daha da kötüsü az önce tekrar turkcell le konuştum mikro simler yedek hat olamayacakmış bu yüzden 0 dan hat açmak lazımmış bu nasıl bir uygulama ya? Ben normal 532 li sim kartımla mikrosim alamıyormuşum.

hocam senin söylediğinde bir yanlışlık olmasın. millet hattını kırıp yeni hatmı alacak microsimle.böyle dayatma yapacaklarını sanmıyorum.

• bi tanıdığım şirket hattı kullanıyor ve dün benden bi tane iphone 4 aldı..müşteri hizmetlerini aramış mikro sim talep etmek için, kurumsal hatlar için ancak ocak sonrasını beklemek zorundasınız demişler..bu mudur lider operatörlük? 24'ünde hiçbir kurumsal müşteri istese de iphone 4 alamayacak o zaman? böyle saçmalık mı olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatlisevgi

quote:

Orijinalden alıntı: dievas

benimde tanıdığım herkes turkcelli ve turkcell hattımı daha ilk çıktığı anda aldım o zamandan beri kullanıorm ve first class hat. First class la dolduruyorlar ama yaşadığım yerde şu anda telefon çekmiyor ben böyle bir şey görmedim. Ücretleri de çok yükseldi. Turkcell kullanıyorum çünkü alışkanlık da oldu ama iphone 4 üm var ama gel görki mikro sim olmadığı için telefon olduğu yerde yatıyor. Sim kartımı da kesmek istemiyorum açıkçası ve daha da kötüsü az önce tekrar turkcell le konuştum mikro simler yedek hat olamayacakmış bu yüzden 0 dan hat açmak lazımmış bu nasıl bir uygulama ya? Ben normal 532 li sim kartımla mikrosim alamıyormuşum.

hocam senin söylediğinde bir yanlışlık olmasın. millet hattını kırıp yeni hatmı alacak microsimle.böyle dayatma yapacaklarını sanmıyorum.

hocam az önce turkcell ile görüştüm, mecbur ya kartını kıracaksın ya da yepyeni hat alacaksın uygulama bu yönde. Yada beklicez bakalım. Ben simimi kırmak istemiyorum açıkçası ve diğer hattım da şirket hattı arkadaş da şimdi ocakta verileceğini yazmış. Turkcell ne yapmaya çalışıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

bi tanıdığım şirket hattı kullanıyor ve dün benden bi tane iphone 4 aldı..müşteri hizmetlerini aramış mikro sim talep etmek için, kurumsal hatlar için ancak ocak sonrasını beklemek zorundasınız demişler..bu mudur lider operatörlük? 24'ünde hiçbir kurumsal müşteri istese de iphone 4 alamayacak o zaman? böyle saçmalık mı olur ?

aynı şeyi bende bir sorayım doğruluk payı nedir bilmeyen bir operatöre mi denk geldi acaba:/ kurumsal da olsa bireysel kullanıcı da olsa 2 side kullanıcı 2 sinden de para kazanıyor bu nasıl bir mantalite? turkcell in sitesini de aradım ama bilgi bulamadım açıkçası ben
  • abi simi kırmak illegal bir iş yani kurumsal bir şirket böyle birşey yapılmasını teşvik yada teklif edemez. bunun neticesinde satılan iphone ile kart verilmediğini düşünürsek iphoneler milletin elinde süs olarak kalır.heralde bunu düşünmüşlerdir.telefonla birlikte vermeleri gerekir bunu.
  • tanıdığıma dediklerine göre terminal numaraları mı ne farklıymış kurumsal sim kartların? o yüzden veremiyorlarmış şimdi. tamamen saçmalık..bu telefonun ne zaman satışa çıktığı, buraya ne zaman geleceği açık seçik belli iken hala hazırlığını yapmamak acemilikten başka bişey değil..
  • şimdi turkcell i aradım ip4 için mikrosimler hakkında hiç bir bilgileri yok operatörlerin. Tek dedikleri ip4 gelince mutlaka simlerde gelecektir diip diyip duruyorlar. Başka bir şey demiyorlar. Turkcell bayisinden öğrenmiş olduğum mikrosimlerin mevcut hattımızın yedeği olarak geçmemesi hakkında da hiç bir bilgileri yok. Forumdan başkaları da bu konuyu tırmalayabilirse daha doğru bilgiler edinebiliriz.
  • Eklemeyi unuttuğum için söylüyorum. Operatör sadece ipad ler için data hatlarının mevcut olduğunu söylüyor ip4 ler için yok diyor. Bende ipad lerin daha türkiyede tam olarak satışa başlanmasından önce mikrosimlerin turkcell ce satıldığını bunun aynısın nası ip4 için uygulanamadığını ben anlayamadım dedim. Kadıncağız da anladığım kadarıyla bu konudan 1 haber. Elimde telefon süs olarak duruyor çok ilginç gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.