Şimdi Ara

Turkcell Iphone 4 icin mikrosim cikartmakta cok gec kaldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simkarti kesmiyim biraz bekliyim dedim olmadi. Turkcelle defalarca mail attim, Iphone4 cikinca cikartacagiz dediler, utanmadan turkcell.com.tr den takip edin demisler. Sacmaliga bakiniz, sanki ben nereden takip ediyorum. Vodafone'e gececegim dedim onu da yemediler :)Ipad icin cikartmalarina ragmen Iphone4 icin halen mikrosim uretebilmis degiller. Yaziklar olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pittsburgh -- 4 Eylül 2010; 2:23:06 >

• sim kartı kes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingpin54

sim kartı kes.
    hat bizim pederin uzerine, ve kendisi yurtdisinda. Bir keresinde tel calindi cok ugrastik yeni kart cikartmaya yok vekalet yok baska seyler. Galiba vodafone hat alicam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pittsburgh

hat bizim pederin uzerine, ve kendisi yurtdisinda. Bir keresinde tel calindi cok ugrastik yeni kart cikartmaya yok vekalet yok baska seyler. Galiba vodafone hat alicam.

Alıntıları Göster
    o zaman suçu turkcell'e atmak gereksiz. sonuçta yeni sim kartı da hat sahibi dışında kimseye vermeyeceklerdir. yani turkcell mikro sim çıkartsa bile yine vekaletle falan uğraşacaksın. şu durumda vodafone mantıklı görünüyor.
  • Yalnız turkcel çok yavaş bu konuda. Vodafon ön kayıt almaya başladı turkcel de tık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

Yalnız turkcel çok yavaş bu konuda. Vodafon ön kayıt almaya başladı turkcel de tık yok.
    tecrubelilik bu olsa gerek adamlar neredeyse butun Dunyada olduklari icin microsim konusundada turkcellden kat,kat tecrubeliler tabii...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

tecrubelilik bu olsa gerek adamlar neredeyse butun Dunyada olduklari icin microsim konusundada turkcellden kat,kat tecrubeliler tabii...

Alıntıları Göster
    Turkcell her konuda geriliyor. Verebileceğiniz en iyi cevap numaranızı başka bir operatöre taşımanızdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEsemi22

quote:

+1

Alıntıları Göster
    vodafone bile cıkardı turkcell cıkaramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle
    Turkcell her konuda geriliyor. Verebileceğiniz en iyi cevap numaranızı başka bir operatöre taşımanızdır.

Turkcellden hangi operatore tasiyalimki? Varmi onun seviyesinde baska bir operator? Attan inio esege binmeyi kimse istemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Turkcellden hangi operatore tasiyalimki? Varmi onun seviyesinde baska bir operator? Attan inio esege binmeyi kimse istemez

Su an essegin sirtinda oldugunuzun farkinda degilsiniz o zaman. Prestij ise Dunyada Vodafone' dan daha prestijli operator varmi Turkcell 814578 Km2 de var Vodafone Butun Dunyada, Kalite ise kalite Dunyanin su anda ulastigi en son teknolojiyi kullaniyor Turkcell gibi 1 adim geriden gelmiyor, Dunyanin en cok aboneye sahip 2. operatoru (1.si china telekom ) haa siz hala cekim v.s. olayinda iseniz gecmiste yasiyorsunuz demektir (Telsim doneminde) ses kalitasi ise ses kalitesi ayni, fiyatlara gelelim hangi tarifeye bakarsak bakalim sizinkinden cok daha iyi sartlara cok daha az para odiyerek sahibiz ornegin siz 55 TL ya yurtdisi ile kac dakika gorusebilirsiniz ben soyleyeyim 0 dakika ama biz 500 dakika gorusebiliriz v.s. v.s. v.s daha sayayimmi? butun bunlar operatorunuze fanatik bir sekilde bagli olmanizdan kaynaklaniyor bende eskiden Turkcell abonesiydim Vodafone' dan sonra degilim. Herhangi bir takimin fanatikligini anlarim o gonul isi ama para veripte hizmet aldiginiz herhangi bir kurulusun fanatizimini anlamak gercekten guc. Yarin Vodafone' dan daha iyi hizmet veren bir operator gelsin numarami aninda tasirim. Kalin saglicakla...

• quote:

quote:

quote:

Su an essegin sirtinda oldugunuzun farkinda degilsiniz o zaman. Prestij ise Dunyada Vodafone' dan daha prestijli operator varmi Turkcell 814578 Km2 de var Vodafone Butun Dunyada, Kalite ise kalite Dunyanin su anda ulastigi en son teknolojiyi kullaniyor Turkcell gibi 1 adim geriden gelmiyor, Dunyanin en cok aboneye sahip 2. operatoru (1.si china telekom ) haa siz hala cekim v.s. olayinda iseniz gecmiste yasiyorsunuz demektir (Telsim doneminde) ses kalitasi ise ses kalitesi ayni, fiyatlara gelelim hangi tarifeye bakarsak bakalim sizinkinden cok daha iyi sartlara cok daha az para odiyerek sahibiz ornegin siz 55 TL ya yurtdisi ile kac dakika gorusebilirsiniz ben soyleyeyim 0 dakika ama biz 500 dakika gorusebiliriz v.s. v.s. v.s daha sayayimmi? butun bunlar operatorunuze fanatik bir sekilde bagli olmanizdan kaynaklaniyor bende eskiden Turkcell abonesiydim Vodafone' dan sonra degilim. Herhangi bir takimin fanatikligini anlarim o gonul isi ama para veripte hizmet aldiginiz herhangi bir kurulusun fanatizimini anlamak gercekten guc. Yarin Vodafone' dan daha iyi hizmet veren bir operator gelsin numarami aninda tasirim. Kalin saglicakla...

Alıntıları Göster
    vodafon türkcelli geciyor nekadar kazıklasada bu duruma türk firması oldugu için üzülüyorum

• Ben de uzulerek microsimcard isinden ve internet paketlerindeki cazibeden dolayi 12 yillik turkcell hattimi vodafone a tasidim. Boyle giderse vodafone abone saysinda 5 yila turkceli yakalar. Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lk1973

Ben de uzulerek microsimcard isinden ve internet paketlerindeki cazibeden dolayi 12 yillik turkcell hattimi vodafone a tasidim. Boyle giderse vodafone abone saysinda 5 yila turkceli yakalar. Saygilar
    Türkcell türkiyede vodefone dünyada iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lk1973

Ben de uzulerek microsimcard isinden ve internet paketlerindeki cazibeden dolayi 12 yillik turkcell hattimi vodafone a tasidim. Boyle giderse vodafone abone saysinda 5 yila turkceli yakalar. Saygilar
    Vallahi etrafımdaki herkes Turkcell'li olmasa bir dakika durmam. Yaşadığım bölgede çekmiyor, SÜREKLİ kopan konuşmalar yüzünden belki iki katı fatura ödüyorum. Artı zaten fiyatlar aşırı derecede fahiş, "kazıkçı falan ama hizmet iyi" diyorduk. Artık o da kalmadı. Turkcell bence de düşüşte.
  • aynen arkıler türkcell olmasa hiç durmam -5.23 tl de çagrı atamıyorum ama başka operatöre msj atabiliyorum varmı böyle saçmalık :S
    quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Vallahi etrafımdaki herkes Turkcell'li olmasa bir dakika durmam. Yaşadığım bölgede çekmiyor, SÜREKLİ kopan konuşmalar yüzünden belki iki katı fatura ödüyorum. Artı zaten fiyatlar aşırı derecede fahiş, "kazıkçı falan ama hizmet iyi" diyorduk. Artık o da kalmadı. Turkcell bence de düşüşte.
  • Bende 10 küsür yıllık turkcell faturalı hattımı geçen hafta vodafone a taşıttım. Turkcell gözümde bitmiştir artık. İlk başlarda vodafone çekmez diye çekiniyordum ama maşallah her yerde en az turkcell kadarda çekiyor. 70 TL ye sınırsız net her yöne 500 sms vodafonelularla sınırsız görüşme diğerleriylede ilk 3 ay 700 dakika sonrası 500 dakika. Daha ne olsun süperkulade bir olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beavis.

Bende 10 küsür yıllık turkcell faturalı hattımı geçen hafta vodafone a taşıttım. Turkcell gözümde bitmiştir artık. İlk başlarda vodafone çekmez diye çekiniyordum ama maşallah her yerde en az turkcell kadarda çekiyor. 70 TL ye sınırsız net her yöne 500 sms vodafonelularla sınırsız görüşme diğerleriylede ilk 3 ay 700 dakika sonrası 500 dakika. Daha ne olsun süperkulade bir olay.
    turkcell'de göçüşte demek, avea zaten toparlanamadı, öğrenci tarifeleri olmasa avea hapı yutmuştu.
  • quote:

quote:

Siz Turkcell'den memnunsanız kullanmaya devam edin. Gün gelir nasıl bir şeyin üzerinde oturduğunuzun ciddi şekilde farkına varırsınız.
    Turkcell'in tek esprisi çekim gücü, diğerleri fasa fiso. Ki buda tarih olmak üzere Vodafone bu konuda da çok geliştirdi kendini.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

quote:

quote:

Siz Turkcell'den memnunsanız kullanmaya devam edin. Gün gelir nasıl bir şeyin üzerinde oturduğunuzun ciddi şekilde farkına varırsınız.
    Turkcell'in tek esprisi çekim gücü, diğerleri fasa fiso. Ki buda tarih olmak üzere Vodafone bu konuda da çok geliştirdi kendini.

Alıntıları Göster
    Uzun zamandır turkcell kullanıyordum çekimi tarifesi falan iyi geliyordu bi ara TELSİMe geçtim ama rezalet(şuanki vodafone değil eski telsim)

ama sonra telsim vodafone oldu ve ben ona geçtim inanın turkcellden aşağı kalır yanı yok hatta tariflerde turkcelli geçmiş durumda

örneğin; Turkcell'de 40KR 15dk konuşma
    Vodafone 40KR sınırsız konuşma bu yeterli sanırım şimdilik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prooge -- 5 Eylül 2010; 12:49:49 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.