Şimdi Ara

Turkcell Iphone 4 icin mikrosim cikartmakta cok gec kaldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vodafone'a baksınlar da kurumsal firma nasıl olur biraz öğrensinler...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dievas

şimdi turkcell i aradım ip4 için mikrosimler hakkında hiç bir bilgileri yok operatörlerin. Tek dedikleri ip4 gelince mutlaka simlerde gelecektir diip diyip duruyorlar. Başka bir şey demiyorlar. Turkcell bayisinden öğrenmiş olduğum mikrosimlerin mevcut hattımızın yedeği olarak geçmemesi hakkında da hiç bir bilgileri yok. Forumdan başkaları da bu konuyu tırmalayabilirse daha doğru bilgiler edinebiliriz.

aynen, operatörler çok bilgisiz. bende mikro sim sordugumda 128 kblik simkart hakkında bilgi vermeye başladı. hanımefendi sormak istedigim mikrosimlerdi dedim, evet bende onun hakkında bilgi verdim dedi. hiç mi supervisorleri yok bunların anlamıyorum
  • Turkcell musteri hizmetlerine mail attim gelen yanit su sekilde.

Sayın...........,

24.09.2010 tarihinde MikroSim’leri, Turkcell mağazalarımızdan temin edebilirsiniz.
    Saygılarımızla,

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Merih Özkan
  • @pittsburgh

ama bu bireysel kullanıcılar için sanırım..kurumsal hat kullananlar ocak sonrasında alacak diye bilgi vermişler..
  • bende ip4 ayırttığım bit timle görüştüm ,dedim sim kart gelecekmi ne yapıcaz hattı?
    microsimlerde sıkıntı var biz sipariş geçtik fakat gelmeme durumunda normal sim kartları özel bir zımba ile kesim mikro sime çevireceğiz....
    iyi dedim benim için problem yok.
  • Ben bugün Kadıköy Rıhtım'daki TİM'e sordum, mikrosim var ancak sadece data iletişimine açık dediler. Herhalde yurtdışı'ndan gelen Iphone 4 kullanımını engellemeye çalışıyorlar. Yarın bana yakın olan bir TİM'den temin etmeye çalışacağım.
  • sonuçta sahibindedde 40tlye o kesme aparatları mevcut. bence bunlar yurtdışı cihazı engellemeyi düşünmemiştir bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pittsburgh

Turkcell musteri hizmetlerine mail attim gelen yanit su sekilde.

Sayın...........,

24.09.2010 tarihinde MikroSim’leri, Turkcell mağazalarımızdan temin edebilirsiniz.
    Saygılarımızla,

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Merih Özkan

evet dediğinde haklısın ama onların mikrosimden anladıkları iPad için olan sadece data transferi için kullanılan mikrosimler. iphone 4 dediğinizde adam ağzı açık bakıyor laf geveliyor. Yurtdışından turkcell in cihaz alınmasını engelleyeceğini hiç sanmıyorum. Çünkü zaten hattan asıl parayı alıyor, sim kart dan da alacak yani turkcell her şekilde karlı çıkacak. Ama gelin görin ki turkcell in sitesinde ne ip4 hakkında adam gibi bir bilgi var, ne fiyatıyla ne de mikrosimle. Beni asıl şaşırtan olay bu. Bana daha türkiyede hala garantili adam gibi satışı başlamamış ipad için mikrosim satışını ne kadar zaman önceden başlatan turkcell yarın çıkacak olan iphone4 için hala mikrosimi yok. Bu nasıl bir mantıktır ben bunu anlamış değilim. Ama çok iyi biliyorlar sim kartlarınızı kesmeyin cihaza zararlı demeyi :/

• quote:

Orijinalden alıntı: volcano2K

sonuçta sahibindedde 40tlye o kesme aparatları mevcut. bence bunlar yurtdışı cihazı engellemeyi düşünmemiştir bile.

simkartı kesmek de çok mantıklı bir iş değil diyorlar cihaza zararlı olduğu söyleniyor bu konuda bilgisi olan biri varsa bizi aydınlatabilirmi lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Ben bugün Kadıköy Rıhtım'daki TİM'e sordum, mikrosim var ancak sadece data iletişimine açık dediler. Herhalde yurtdışı'ndan gelen Iphone 4 kullanımını engellemeye çalışıyorlar. Yarın bana yakın olan bir TİM'den temin etmeye çalışacağım.

iphone 4 kullanımı için henüz mikrosim kart bulunmuyormuş hocam bilgin olsun. Daha bugün sordum yokmuş. Hatta ne zaman geleceği hakkında bilgileri de yok. Tek dedikleri olay iphone 4 ün satışa sunulacağı zaman gelebileceği o kadar
  • Ben bu işi anlamadım.

Bana dün TİM'de "data iletişimine AÇIK" dediler. Ben de "yurtdışı'nda kullanacağım, yine de telefonla görüşemez miyim" dediğimde, "evet görüşebilirsiniz, ancak tarifesi farklı olur" dediler (uluslararası roaming'den bahsediyor).

Mikrosim'ler telefon görüşmesi için ayrı, data iletişimi için ayrı mı oluyor ? Bununla ilgili güvenilir yazılı kaynak (Türkiye veya yurtdışı) bilen var mı ?

Bir de Turkcell'in 24 Eylül dediğine takılmayın. Kendileri 24'ünde satacaklar ya, onu referans alıyorlar. Dün müşteri hizmetlerini aradığımda da bana aynısını söylediler. Sonra ben "yurtdışından getirdiğim cihazda kullanacağım, şimdi alamaz mıyım" dediğimde biraz telefon trafiğinden sonra, stoklarında bulunan TİM'lerden alabileceğimi söylediler.

Bugün öğleden önce bir TİM'e gideceğim mikrosim almak için. Gerçi henüz Ipad veya Iphone 4'üm yok ama (akşama olacak inşallah), en azından mağazada farklı bir bilgi alırsam paylaşırım.

quote:

iphone 4 kullanımı için henüz mikrosim kart bulunmuyormuş hocam bilgin olsun. Daha bugün sordum yokmuş. Hatta ne zaman geleceği hakkında bilgileri de yok. Tek dedikleri olay iphone 4 ün satışa sunulacağı zaman gelebileceği o kadar

Doğru, bu şekilde bilgi veriyorlar ama benim hala inanasım gelmiyor. Belki de kasıtlı olarak Iphone 4'te kullanamazsınız diyorlardır veya gerçekten 24'ünden önce Türkiye'de sadece data iletişimine açmışlardır. Yurtdışında bir deneyelim bakalım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• şöyle bir adilikte olabilir sadece kontratlı alanlarada satabilirler ilk zamanlar ... bu arada kesmenin herhangi bir zararı yok, çipe zarar gelmedikçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muratti1905

Bende 10 küsür yıllık turkcell faturalı hattımı geçen hafta vodafone a taşıttım. Turkcell gözümde bitmiştir artık. İlk başlarda vodafone çekmez diye çekiniyordum ama maşallah her yerde en az turkcell kadarda çekiyor. 70 TL ye sınırsız net her yöne 500 sms vodafonelularla sınırsız görüşme diğerleriylede ilk 3 ay 700 dakika sonrası 500 dakika. Daha ne olsun süperkulade bir olay.

Ben de tam 12 yıllık Turkcell faturalı hattımı 1 yıl önce Vodafone'a taşıttım ve çok da memnunum. Yurtiçi ve yurtdışında çok daha avantajlı ve süper bir çekim alanına sahip
  • Turkcell Ipad ve Iphone 4 "mikro simkart" hakkında önemli bilgiler

Büyük bir Turkcell Mağazası ile konuştum. Ipad ile Iphone 4 mikrosim kartlarının farklı olduğunu, Ipad için sadece data iletişimi yapılabilen kartlar olduğunu, Iphone 4 için mikrosim henüz gelmediğini söyledi.

Ipad için mikrosim istediğimde ise bana kendi hattım için bir mikrosim vermediler, yeni hat vermeye çalıştılar. Başkası ne der bilemiyorum ama, böyle olunca ben Iphone 4 için aynı hat, Ipad için ayrı hat almam. Iphone 4 için alırım, sonra internet paylaşımı ile Ipad'den Wifi ile bağlanırım. Bu durumda Ipad alırken benim gibi düşünenlerin 3G'li almasına gerek yok. Ama ben yine de 3G'li Ipad alacağım, ama 3G için değil GPS için.

Turkcell Müşteri Hizmetleri de ısrarla Iphone 4 mikrosim kartları hakkında kendilerinde bilgi olmadığını, 24-25 Eylül gibi bilgi alacaklarını ve kullanıcılarla paylaşacaklarını söyledi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volcano2K

sonuçta sahibindedde 40tlye o kesme aparatları mevcut. bence bunlar yurtdışı cihazı engellemeyi düşünmemiştir bile.

simkartı kesmek de çok mantıklı bir iş değil diyorlar cihaza zararlı olduğu söyleniyor bu konuda bilgisi olan biri varsa bizi aydınlatabilirmi lütfen.

dun arkadasimin getirdigi zimbaya benzeyen simkart kesme aletinde kartimi kestim. 2 ay sonra iphone4 umu rahatlikla kullanabilir oldum. Tavsiye ederim. Ancak youtube videolarinda kendim keserek denemistim, olmamisti.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.