Şimdi Ara

Turkcell Iphone 4s Kontrat Paketlerini Acikladi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
1
Favori
12.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erniuif

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

en yüksek paket için söylüyorum; çıkart vizeni al pasaportunu git ingiltere'ye güzeeeelce bir sightseeing yap gez toz alışveriş yap kahveni iç iphone 4s'ini al akşamına dön uçakla güldürdün beni turkcell

en yüksek pakete ne gerek var, ucuz haliyle bile kurtarır. vize pasaport maliyeti 500 tl. pegasus yada easy jet ile maksimum 300-400 e biletde bulursun. ingiltere seyahati yanına kar valla.. oha diyorum turkcell başka birşey demiyorum..

İnsanımız bi anlayamadı ulkemizdeki vergilerin ne kadar yuksek oldugunu. Sanıyorlar ki iki ulke arasındaki fiyat farkını turkcell alıyor.

iphone 4 şu an 805 euro sanırım turkcellde.. yurt dışı fiyatı açısından 4 ile 4s tamamen aynı.. demek ki aynı vergilere tabii.. 4 ile 4s arasında fiyat farkı olmazsa tamam haklısın diyeceğim bende.. ama illaki olacak o da turkcellin cebine girecek bence.. bekleyip göreceğiz..

• kurumsal ön sipariş 24 ay tarife +109 tl 1gb int ile 149-- 4gb int ile 159-- limitsiz int ile 179 tl talep ettiğim cihaz 64gb beyaz ; onaylarsam ne zaman teslim dedim ; dediler 16 aralık cuma ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

kurumsal ön sipariş 24 ay tarife +109 tl 1gb int ile 149-- 4gb int ile 159-- limitsiz int ile 179 tl talep ettiğim cihaz 64gb beyaz ; onaylarsam ne zaman teslim dedim ; dediler 16 aralık cuma ..

o zaman suan kurumsalları arıyorlar bireyseller 2. planda
  • quote:

kurumsal ön sipariş 24 ay tarife +109 tl 1gb int ile 149-- 4gb int ile 159-- limitsiz int ile 179 tl talep ettiğim cihaz 64gb beyaz ; onaylarsam ne zaman teslim dedim ; dediler 16 aralık cuma ..

şöyle anladım,
    1. seçenek = mevcut tarifeniz + 109 tl
    2. seçenek = mevcut tarifeniz + 1 gb int ile 149 tl
    3. seçenek = mevcut tarifeniz + 4 gb int ile 159 tl.

e 1 gb int zaten 29 tl, 149 tl niye vereyim ki? ilk secenek uzerine 1 gb int alırım, 109+29=138 daha uygun.
    teklifte bi yanlışlık var yada ben yanlış anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

quote:

o zaman suan kurumsalları arıyorlar bireyseller 2. planda

Peeh

Bireyseliz haklıyız hakkımızı isteriz.

Peki 16 aralık kapıda mı teslim yani ?
    Birde bu tarifelere kişiye mi özel acaba ?

• kişiye özel olup olmadığı konusunda yorum yapabilmek adına ; kurumsal 64gb talep eden başka bir arkadaş(lar)ımıza yapılan teklif(ler)in bizimle paylaşılması durumunda netlik kazandırabiliriz.. dediğiniz üzere kontratlı alınırsa en mantıklı 109+29 =138tl .. randevu ile gelip adresinizde teslim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 13 Aralık 2011; 17:50:08 >
  • turkcell niyeti bozdu sadace kontratlı satış yapıcak bu sene sanırım
  • bizim millet ne yapar eder alir öyle demeyin :)
  • Bugunde aranmadik kaldi 2 gun :(
  • quote:

Bugunde aranmadik kaldi 2 gun :(

Beni de aramadılar hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97

quote:

Bugunde aranmadik kaldi 2 gun :(

Beni de aramadılar hala

hayır yani bari mail atsalardı 2000 kisi icindesiniz diye onu bile bilmiyorum daha
  • Bence bu fiyat belirleme yontemi. Maksat 2000 kisi degil talebi gormek. Vodafone kayit formu da ayni sekilde. Bayilere gittiginizde haricen kendileri de liste yapiyor.
  • 11 aylık aboneyim. Yapmazlar mı bi kıyak, 1 ayım kaldı sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Gatta Mangiona

Bence bu fiyat belirleme yontemi. Maksat 2000 kisi degil talebi gormek. Vodafone kayit formu da ayni sekilde. Bayilere gittiginizde haricen kendileri de liste yapiyor.

ben gittim vodafone'a liste falan yok öyle bi hakkımız yok dediler.ama türkcellle aveaya yazdırdım
  • yarında aramazlarsa umudum bitti tim tim dolasıcaz artık
  • Bu gün "ne oldu aradınız bir daha ne arayan var ne soran yok" diye telefon ettim.
    Ekranları ayın 16 sında açılacakmış, hiç bir şey yapamıyorlarmış.
    Halbuki ilk bana söylenen 15 ine kadar evrakları teslim alıp ayın 16 sında teslim etmeye başlayacaklardı.

Bu işte bir eşek izi varya dur bakalım
  • şu saçmalığa bakın yaw hem dünyanın en pahalı telefonunu alalım hemde gördüğümüze bakın bu ülke benim gözümde bundan sonra guetalamadan farksızdır
  • sadece ve sadece cihaz bedelleridir 24 ay kontrat taahhüt kapsamında ;

4s 16gb 2.298,48-tl
    4s 32gb 2.706,24-tl
    4s 64gb 3.102,96-tl

kaynak: "TURKCELL GİZLİ" ibareli kontrat sözleşmesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckanrap

şu saçmalığa bakın yaw hem dünyanın en pahalı telefonunu alalım hemde gördüğümüze bakın bu ülke benim gözümde bundan sonra guetalamadan farksızdır

hiçbir zaman farklı olmadıki
  • quote:

sadece ve sadece cihaz bedelleridir 24 ay kontrat taahhüt kapsamında ;

4s 16gb 2.298,48-tl
    4s 32gb 2.706,24-tl
    4s 64gb 3.102,96-tl

kaynak: "TURKCELL GİZLİ" ibareli kontrat sözleşmesi..

ohaaaaaa bu fiyatlar gerçekmi hemide kontratsız fiyatlara bakın eğer böyleyse fiyatlar allah belanızı versin sizin operötör şirketleri :S
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.