Şimdi Ara

Turkcell Iphone 4s Kontrat Paketlerini Acikladi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
1
Favori
12.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci54 -- 9 Aralık 2011; 12:04:11 >

• Vodafone daha iyi bir kampanya ile gelecektir yarin. eminim. bu ne yahu 100mb internet icin mi kendimi 24 ay baglicam.. bari 100dk verseydin :D
  • ödediğimiz faturalara bakılırsa fena değil gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 9 Aralık 2011; 0:24:36 >
  • Yine soygun vaaaaar en ucuz 2400 tl vay anasını sayın seyirciler
  • haydi hayırlı uğurlu olsun şimdiden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok abi ben garantili iyidir falan diyordum ama 2 adet telefon alinir garantisiz amerikadan neredeyse:)
  • en yüksek paket için söylüyorum; çıkart vizeni al pasaportunu git ingiltere'ye güzeeeelce bir sightseeing yap gez toz alışveriş yap kahveni iç iphone 4s'ini al akşamına dön uçakla güldürdün beni turkcell
  • Kontorlu hatlara kontratli satış olmuyor dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

Kontorlu hatlara kontratli satış olmuyor dimi?

faturalı şart , yetmiyor en az 1 yıllık abonelık , oda yetmiyor son altı aylık fatura 250 tl .. bunlardan en az biri yoksa ilk 12 ay kredı kartı :)
  • Diğer operatörlerde çok farklı olmayacaktır. Şaka gibi fiyatlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

en yüksek paket için söylüyorum; çıkart vizeni al pasaportunu git ingiltere'ye güzeeeelce bir sightseeing yap gez toz alışveriş yap kahveni iç iphone 4s'ini al akşamına dön uçakla güldürdün beni turkcell

Dostum son günlerde okudugum en sacma yaziydi bu ne güzel mantık varmış sende öyle

• Benim aklimin almadigi,

92TL x 24 ay iphone 4 8gb

99TL x 24 ay iphone 4s 16gb.

nasil bir mantik anlayamadim ben. iki telefonda ayni bir farki yok demek mi istiyorlar acep ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci54 -- 9 Aralık 2011; 0:45:31 >
  • Kontratsiz fiyatin da 2200 civari olacagi belli oldu böylece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

quote:

en yüksek paket için söylüyorum; çıkart vizeni al pasaportunu git ingiltere'ye güzeeeelce bir sightseeing yap gez toz alışveriş yap kahveni iç iphone 4s'ini al akşamına dön uçakla güldürdün beni turkcell

Dostum son günlerde okudugum en sacma yaziydi bu ne güzel mantık varmış sende öyle

hesaplarsan göreceksin kardeş tabii biletlerin önceden alındığını varsayıyoruz

• quote:

Kontratsiz fiyatin da 2200 civari olacagi belli oldu böylece

Bulunursa tabii :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci54

Benim aklimin almadigi,

92TL x 24 ay iphone 4 8gb

99TL x 24 ay iphone 4s 16gb.

nasil bir mantik anlayamadim ben. iki telefonda ayni bir farki yok demek mi istiyorlar acep ?

Nesini anlayamadin ?
  • quote:

quote:

quote:

hesaplarsan göreceksin kardeş tabii biletlerin önceden alındığını varsayıyoruz

Bilet önce olsun sonra olsun ne farkeder elmayla armutu karşılaştırmışsın kontratli için boyle bi hesap yapmak sağlıklı mi sence

• benim icin gb'in onemi olmadigi icin sanirim 99 ve 92 arasinda hic fark yok giib geliyor.

ayrica abi 100mb internet paketi nedir yahu?? 100 mb nedir, hangi yuzyildir ben anlamiyorum ki, utanmiyorlar 100 mb paket barindirmaya halen.. saka gibiler. insan en azindan 3 5 dakika konusma verir :) 2400 veriyorsun sana 2 video izleme hakki veriyorlar ahahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci54 -- 9 Aralık 2011; 0:51:19 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.