Şimdi Ara

Turkcell Iphone 4s Kontrat Paketlerini Acikladi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
1
Favori
12.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağolsun turkcell yine yaptı yapacağını şu 4s'tende millete bi geçireyim demeden edememiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_CRIMINAL

quote:

Orijinalden alıntı: devito

Kontorlu hatlara kontratli satış olmuyor dimi?

faturalı şart , yetmiyor en az 1 yıllık abonelık , oda yetmiyor son altı aylık fatura 250 tl .. bunlardan en az biri yoksa ilk 12 ay kredı kartı :)

Saolasin:)
  • ben aveadan alacagım umarım 3gs i iyidir .d allahtan cok fazla ucuk degılmıs fıyatlar bende 150 falan yaparlar dıyordum iphone 8Gb den dolayı da :D 6 tl fark için kim 8gb alırki hey aklına milletin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 9 Aralık 2011; 1:10:58 >
  • olur mu canim sende.... tekinde 100mb intetnet veriyor tekinde TAM 5 KATI!!! 500 mb... dusunsene abi koskoca 500mb.. harca harca bitmez lan o- ahauhauhau
  • Şuna bak ya 100mb!!! ayıp o seçeneği oraya koymak, ama adı üstünde Turkcell

Müşteri: 99X24 2400tl aa iyiymiş hemen alayım, 1 ay geçer fatura gelir aa iyiymiş 199tl fatura geldi arkadaşlar benim yılbaşı şapkam nerde oynamak istiyorum.

• onceki vodafone kampanyasi gibi olursa ozaman alinir.

99 TL icinde 250 dk, 150 mesaj 1 gb internet. o zaman diyorsun ki 30 tl si zaten paket ucreti, 70 tl x 24= 1680 oyle olursa mantikli olur alinir o zaman yurt disindan garantisiz almaza degmez keske vodafone oyle yapsa
  • **Kampanya katılım koşulları: 16. Aralık 2011 tarihinden itibaren, başvuruda bulunan ilk 2.000 kişi, telefonla aranacak, teklif detayları telefonda aktarılacak, belirttikleri adreste, kendileri ziyaret edilerek 24 ay süreli sözleşme imzalanacaktır. Ürün teslimatı kurye aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Başvuru adedi 2.000 ile sınırlıdır. “iPhone 4S Kapınıza Gelsin” Bireysel Cihaz kampanyası için sadece İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya illerinden talep toplanabilecektir. Diğer iller kapsam dışıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci54

onceki vodafone kampanyasi gibi olursa ozaman alinir.

99 TL icinde 250 dk, 150 mesaj 1 gb internet. o zaman diyorsun ki 30 tl si zaten paket ucreti, 70 tl x 24= 1680 oyle olursa mantikli olur alinir o zaman yurt disindan garantisiz almaza degmez keske vodafone oyle yapsa

Geçen sefer İphone 4 -----99 *15 ve üzerine 250 tl ücret vardı değilmi?
  • Kaldirmislar siteden hemen, neyse gormus olduk fiyatlari ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarierdem

quote:

Orijinalden alıntı: alemci54

onceki vodafone kampanyasi gibi olursa ozaman alinir.

Geçen sefer İphone 4 -----99 *15 ve üzerine 250 tl ücret vardı değilmi?

evet oyleydi ama 18 aydi
  • Türkcell kontrat fiyatlarında hata yaptığını farketti ve sitesinden hemen kaldırdı, 99X24 100mb çok vermişlerdi.

Yeni düzenlemeye göre: 99X24 10mb internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 9 Aralık 2011; 1:41:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

Türkcell kontrat fiyatlarında hata yaptığını farketti ve sitesinden hemen kaldırdı, 99X24 100mb çok vermişlerdi.

Facebook paketi daha uygun olur hocam 10 mb diyerek naptin :)
  • İphone 4 u tam zamaninda almisim gecen sene be fiyatlara bakar misiniz turkiye sagolsun.

Yurtdisindan gelen bir tanidik olmadan iphone 4 s almanizi tavsiye etmem arkadaslar 4 nesil ayni gelen iphone fiyati bu sene degisti
    Sahsen bu fiyata ben alacak olsam almazdim resmen soygun bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsilk

quote:

Türkcell kontrat fiyatlarında hata yaptığını farketti ve sitesinden hemen kaldırdı, 99X24 100mb çok vermişlerdi.

Facebook paketi daha uygun olur hocam 10 mb diyerek naptin :)

Hocam ne 100mb ne facebook paketi neden bahsediyorsun, sen 4s 16gb telefonu türkiye garantili 24 ay taksitli (operatörlerin istediği şartlar uyarsa tabi ) 2400tl ye alıyorsun BEDAVA

• adam sanırım senın yorumu gördü kardeş hemen sitede :D degişiklik yapıyor
  • 24 eylül 2010 tarihinde türkcell'den aldığım iphone 4 32gb (1879tl) telefona aman birşey olmasın diye kılıf koleksiyonu yaptım Satarken 1400tl'ye gitti. Şimdi 99X24 = 2400tl'ye 4s 16gb alsam seneye iPhone 5 çıkınca 1400tl'ye satabilecekmiyim? Hayır!!!

Ama 100mbX24 ay = 2.4gb eder iyiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 9 Aralık 2011; 2:02:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

en yüksek paket için söylüyorum; çıkart vizeni al pasaportunu git ingiltere'ye güzeeeelce bir sightseeing yap gez toz alışveriş yap kahveni iç iphone 4s'ini al akşamına dön uçakla güldürdün beni turkcell

Vize almak o kadar kolay degil. Onun yerine vizesiz gidilen hong kong veya singapura gidilip 1 yerine 2 tane 4S alinir (ucak parasini kurtarmak icin). Yaninda da Macbook vs alinip ayni gun olmasada ertesi gun donulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

en yüksek paket için söylüyorum; çıkart vizeni al pasaportunu git ingiltere'ye güzeeeelce bir sightseeing yap gez toz alışveriş yap kahveni iç iphone 4s'ini al akşamına dön uçakla güldürdün beni turkcell

Vize almak o kadar kolay degil. Onun yerine vizesiz gidilen hong kong veya singapura gidilip 1 yerine 2 tane 4S alinir (ucak parasini kurtarmak icin). Yaninda da Macbook vs alinip ayni gun olmasada ertesi gun donulur.

HonKong uçak bileti ne kadar tutar? (gidiş-dönüş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 9 Aralık 2011; 2:11:33 >

• quote:

HonKong uçak bileti ne kadar tutar? (gidiş-dönüş)

Ingiltereden pahali. En az 600 euro.
    O yuzden dedim ya 1 degil 2 tane 4S alip birini satmak, aradaki farki cikarmak icinde yaninda baska urunlerde almak lazim diye. Tabi o kadar para verdikten sonra buralarda bir kac gun tatil yapilabilinir, Singapur filan gorulmesi gereken bir yer.
  • Turkcell son şakasını yaptı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.