Şimdi Ara

Turkcell Iphone 4s Kontrat Paketlerini Acikladi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
1
Favori
12.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sitede böyle bişeyler yazmıyor yoksa benmi göremedim?
  • Arkadalşar burda yazmış aylık taksit diye. İyide 24 aylıkmı 12 aylıkmı bu turkcellin verdiği fiyat tarifesi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tramneil

Arkadalşar burda yazmış aylık taksit diye. İyide 24 aylıkmı 12 aylıkmı bu turkcellin verdiği fiyat tarifesi?

24 aydır diye düşünüyorum. 12 ay için inanılmaz bir fiyat olur

quote:

Orijinalden alıntı: 50.cal
    sitede böyle bişeyler yazmıyor yoksa benmi göremedim?

Bilgiler siteden kaldırıldı sabahtan.
  • Iphone un bedavaya gideceğini gören turkcell fiyatları değiştirecek galiba.Nede olsa alan çok
  • quote:

Arkadalşar burda yazmış aylık taksit diye. İyide 24 aylıkmı 12 aylıkmı bu turkcellin verdiği fiyat tarifesi?

24 aylık. turkcell hic bi zaman 12 ay taksitle iphone vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

aslanım darty

http://www.darty.com.tr/e_commerce/univers.cfm?cat_id=12&type_produit_id=46&m=-1&pmin=0&search=iphone%204s

ip4s : 1999 tl

demekki sabır.

bu telefon 1600 tl lere kadar düşer demedi demeyin.

avrupada da öyle ahım şahım bir satış yok.

stoklar şişiyor

yalnız turkcell'den öte dart'nin yaptığı inanılmaz bir dolandırıcılık olayıdır.
    Çok değil, daha 12 - 14 gün önce 4s 3300 lira idi..
    Şimdi ise 1999 lira diyorlar.
    Arkadaş, kanun nizam, kural bilmem ama 3300 liraya sattığın müşterilere direk olarak "sizi resmen soyduk,gidin bi soğuk su için" diyorsunuz.
    Bence bunu bi şekilde birileri dile getirmeli, böyle bir serbestlik yok, yazık günah..
    Alan razı veren razı denecek bir rakam değildir aradaki uçurum.. Ülke standartlarında 1 aylık orta gelir maaşı demektir. YAZIK..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercintemirtas -- 9 Aralık 2011; 16:41:36 >

• darty de apple iphones 16 gb E yazıyor.bu E ne demek acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscnzr

quote:

24 aydır diye düşünüyorum. 12 ay için inanılmaz bir fiyat olur

quote:

Orijinalden alıntı: 50.cal
    sitede böyle bişeyler yazmıyor yoksa benmi göremedim?

Bilgiler siteden kaldırıldı sabahtan.

KUTUDAN 36 AY ÇIKMASIN BİRDE

• quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

quote:

en yüksek paket için söylüyorum; çıkart vizeni al pasaportunu git ingiltere'ye güzeeeelce bir sightseeing yap gez toz alışveriş yap kahveni iç iphone 4s'ini al akşamına dön uçakla güldürdün beni turkcell

Dostum son günlerde okudugum en sacma yaziydi bu ne güzel mantık varmış sende öyle

hesaplarsan göreceksin kardeş tabii biletlerin önceden alındığını varsayıyoruz

Arkadaş haklı. Ben Zürih'e gittim haftasonu. gezdim tozdum bir gece kaldım geldim. 1 kendime 1 de satmalık 32GB 4S aldım masrafım çıktı.

• Kontratsızı beklemeyin bence, bir tanıdığınız yoksa kontratsız almak da zor çünkü ellerinde telefon yoka düşeceği için öncelikle kotratlı satışa ehemmiyet vereceklerdir. Ama zannedersem Türkcell 4 gibi bir talep göremez.
  • quote:

quote:

en yüksek paket için söylüyorum; çıkart vizeni al pasaportunu git ingiltere'ye güzeeeelce bir sightseeing yap gez toz alışveriş yap kahveni iç iphone 4s'ini al akşamına dön uçakla güldürdün beni turkcell

Dostum son günlerde okudugum en sacma yaziydi bu ne güzel mantık varmış sende öyle

pasaportu ve vizesi olanlar için gayet mantıklı bir öneri.

• 99TL olan kaç taksit?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

99TL olan kaç taksit?

99X24
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

99TL olan kaç taksit?

99X24

Sağol hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

quote:

Vize almak o kadar kolay degil. Onun yerine vizesiz gidilen hong kong veya singapura gidilip 1 yerine 2 tane 4S alinir (ucak parasini kurtarmak icin). Yaninda da Macbook vs alinip ayni gun olmasada ertesi gun donulur.

Sonra da Turkiye'ye gel Internet + Konusma ayda 200 TL para ode Turkcell e.
    Daha pahaliya gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

quote:

pasaportu ve vizesi olanlar için gayet mantıklı bir öneri.

sen yapsana o zaman? cihazı aldıktan sonra konusmaya internete para vermeyecegini düşünüyorsun herhalde. Eger mantıklı bir oneri istiyosan cihazın turkiyedeki kontratsız fiyatıyla ingiltereden almayı karşılaştırabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercintemirtas

quote:

aslanım darty

http://www.darty.com.tr/e_commerce/univers.cfm?cat_id=12&type_produit_id=46&m=-1&pmin=0&search=iphone%204s

demekki sabır.

stoklar şişiyor

Arkadaş, kanun nizam, kural bilmem ama 3300 liraya sattığın müşterilere direk olarak "sizi resmen soyduk,gidin bi soğuk su için" diyorsunuz.
    Bence bunu bi şekilde birileri dile getirmeli, böyle bir serbestlik yok, yazık günah..
    Alan razı veren razı denecek bir rakam değildir aradaki uçurum.. Ülke standartlarında 1 aylık orta gelir maaşı demektir. YAZIK..

Almanyada satış yasaklanmış ya onun etkisi olabilir, Darty avrupa mağazalarındaki stoğunu Türkiyede eritmeye çalışacak galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: ctarık

quote:

Orijinalden alıntı: ercintemirtas

quote:

aslanım darty

demekki sabır.

stoklar şişiyor

Almanyada satış yasaklanmış ya onun etkisi olabilir, Darty avrupa mağazalarındaki stoğunu Türkiyede eritmeye çalışacak galiba.

bi ihtimal olabilir ama olması gereken fiyat bu

• Bunlar neden kaldirdi fiyatlari anlayamadim gitti
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.