Şimdi Ara

Turkcell Iphone 4s Kontrat Paketlerini Acikladi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
1
Favori
12.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teknofobi

Turkcell son şakasını yaptı

bu sefer güldürmedi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece Turkcell'in sitesinde bulunan Kontrat paketleri nedense kaldırılmış.
  • Aslinda oldukca ucuz. Zaten normal fatura 100, 150 geliyor bari 200 oderiz iphone kullaniriz. Gorusme yapanlar icin oldukca ucuz.
  • en pahalı kontratı 4bini geçiyor mu yoksa bana mı öyle geldi ?

ortalama 3bin seviyesinde olur dediğimde gülmüştü bazıları, buyursunlar şimdi

vodafone daha güzel kampanyalar yapacaktır, kalitesi biraz düşük olsa da kampanya işini biliyor adamlar
  • Arkadaşlar ben mi bi noktayı kaçırıyorum, anlamadım.. 2400TL'den filan bahsediyor herkes ama, olaya başka bir yönden bakalım.. ben hali hazırda Full paket kullanan biriyim ve ayda 69TL ödüyorum, ve tahminimce iphone olsa da olmasa da sürekli bu pakette de sabit kalacağım.. şimdi aşağıdaki tarifeyi baz alacak olursak (4s 16gb için konuşacağım):

----------------------
    Full Paket
    Turkcell:1000dk
    Her Yöne:1000SMS
    Data:1GB

iPhone 4S 16GB
    157 TL
    ----------------------

Yani 4s'e benim tarifenin fiyatını düşersek (157TL - 69TL) aylık 88 TL taksit vermiş olmayacak mıyım? Bu da 24 x 88 = 2112 TL telefona vereceğim fiyat olmayacak mı? Bişey mi kaçırıyorum acaba? 2400 en ucuz iphone filan deniliyor? Ek bir ödeme filan mı var?

Hatta biri en pahalısı 4000'i geçti filan diyor ama, tarifeye verilen parayı düşmüyor "(24 x tarife ücreti) - toplam tutar = ??"

???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siathorize -- 9 Aralık 2011; 9:15:01 >

• Çok özür dilerim bu fiyatları nerden aldınız ?
    Verdiğiniz link dahil böyle bir fiyat göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siathorize

Arkadaşlar ben mi bi noktayı kaçırıyorum, anlamadım.. 2400TL'den filan bahsediyor herkes ama, olaya başka bir yönden bakalım.. ben hali hazırda Full paket kullanan biriyim ve ayda 69TL ödüyorum, ve tahminimce iphone olsa da olmasa da sürekli bu pakette de sabit kalacağım.. şimdi aşağıdaki tarifeyi baz alacak olursak (4s 16gb için konuşacağım):

----------------------
    Full Paket
    Turkcell:1000dk
    Her Yöne:1000SMS
    Data:1GB

iPhone 4S 16GB
    157 TL
    ----------------------

Yani 4s'e benim tarifenin fiyatını düşersek (157TL - 69TL) aylık 88 TL taksit vermiş olmayacak mıyım? Bu da 24 x 88 = 2112 TL telefona vereceğim fiyat olmayacak mı? Bişey mi kaçırıyorum acaba? 2400 en ucuz iphone filan deniliyor? Ek bir ödeme filan mı var?

Hatta biri en pahalısı 4000'i geçti filan diyor ama, tarifeye verilen parayı düşmüyor "(24 x tarife ücreti) - toplam tutar = ??"

???

Tufkilleyi ciddiye almayin. 4bin dedi ya 4se :)

• paketleri sitelerinden kaldırmışlar mı yoksa ben mi göremedim?
  • Dün gece bir ara yayınladılar ama sonra kaldırdılar
  • Hayat paylaşınca güzel
  • tüm umudumuz yarına bağlanmış durumda eğer abartı bi fiyat olmadığı takdirde vodafone dan almayı düşünebilirim. ama yinede kararsızım 3gs var elimde eylüle kadar bekleyp i5 almayı düşünmüyorda değilim ama 3gs artık beklenti karşılamıyor oyunlarda çat diye kapanıyor artık. yükseltme vakti geldi sanırım.
  • Dün Ankara Ankamall da Vodafone Bayiinin camında İphone 4s gelmiştir yazıyordu. Fiyatı merak edip içeri girdim ve adama fiyatını sordum.Adam bana aşağılayıcı bir tavırla 3200 TL dedi. Bende hayırlı işler bol güneşler dedim çıktım
  • 100 mb internet diyorlar ya.. hala guluyorum :))))))) ilahi turkcell... teknoloji devi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

Dün gece bir ara yayınladılar ama sonra kaldırdılar

Desene açık verdiler
    Belki de fiatları duyurup insanları alıştırmaya çalışıyorlardır.

Bilgi için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

quote:

en yüksek paket için söylüyorum; çıkart vizeni al pasaportunu git ingiltere'ye güzeeeelce bir sightseeing yap gez toz alışveriş yap kahveni iç iphone 4s'ini al akşamına dön uçakla güldürdün beni turkcell

Dostum son günlerde okudugum en sacma yaziydi bu ne güzel mantık varmış sende öyle

hesaplarsan göreceksin kardeş tabii biletlerin önceden alındığını varsayıyoruz

aynen katılıyorum arkadasın yorumuna ben pegasusdan londraya gıdıs donus 200 tl verdım gıttım gezdım bahsettgı gıbı sightseeıng yaptım yedım ıctım gezdım aldım geldım telefonumu:)bır hafta keyfını cıkardım hatta turkıyede bır haftalık tatılden daha ucuza mal ettım.arkadasım demekkı oluyormus bu hesap

• quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

quote:

en yüksek paket için söylüyorum; çıkart vizeni al pasaportunu git ingiltere'ye güzeeeelce bir sightseeing yap gez toz alışveriş yap kahveni iç iphone 4s'ini al akşamına dön uçakla güldürdün beni turkcell

Dostum son günlerde okudugum en sacma yaziydi bu ne güzel mantık varmış sende öyle

hesaplarsan göreceksin kardeş tabii biletlerin önceden alındığını varsayıyoruz

aynen katılıyorum arkadasın yorumuna ben pegasusdan londraya gıdıs donus 200 tl verdım gıttım gezdım bahsettgı gıbı sightseeıng yaptım yedım ıctım gezdım aldım geldım telefonumu:)bır hafta keyfını cıkardım hatta turkıyede bır haftalık tatılden daha ucuza mal ettım.arkadasım demekkı oluyormus bu hesap

bende ornek vereyim.

18 aralik tarihine esimle kendime gidis gelis ucak bileti aldim almanya koln e. gidis gelis 675 TL , Hollanda apple storedan 1520 TL ye iphone 4s siparis ettim. Toplamda bana maliyeti 2200 tl. Turkcell 100mb internet ile 2400 tl :) hesap dogru yani

• Yayinlanan fiyatlar

Turkcell Iphone 4s Kontrat Paketlerini Acikladi
  • 4 gunluk tatile ciktim karismis buralar
  • @alemci54

altında donu yok hollandadan iPhone 4s almış, çağrı atıp karşı taraf arayınca konuşabiliyor, gelmiş burda ahkam kesiyor... gold plus'lı adamlara hakaret ediyor.

işine bak.

quote:

Orijinalden alıntı: alemci54

Valla ben hic sorun yamadim ne yalan soyleyim. ustelik bana gore gayet ucuza geldi gibi. sadece dakikamdan kismis oldum.

18x65= 1170 + 250 = 1420 faturamda 1420 idi. cihazi 1 hafta once 1470e sattim :) 1520 ye hollandadan iphone 4s aldim.

yani karli bir alisveris oldu. ha neydi , daha once dakikalarim fazlaydi, bu kampanya ile 250 dakikaya indi. yani sadece konusma suremden feragat ettim herkeste zaten artik konusma paketi var herkese cagri atiyorum :D

• Kontratsız fiyatlar ne zaman belli olur?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.