Şimdi Ara

Turkcell Iphone 4s Kontrat Paketlerini Acikladi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
1
Favori
12.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mckanrap

yaw başka aradıkları biri yokmu şittttttt size diyorum arkadaşlar :)

Bugunden gecti yarin icin duaya basladim
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

quote:

yaw başka aradıkları biri yokmu şittttttt size diyorum arkadaşlar :)

Bugunden gecti yarin icin duaya basladim

hadi bakalım kardeş seni arayınca 32 likleride sor :D
  • Vodafone'un karşı atağını bekliyoruz. Turkcell'e kazıklanmaya gerek yok.
  • Darty de 1999 tl ye sattılar, öyle olunca bu 24 ay taksitli 2064 tl ye geliyor. Daha hesaplı gibi.
    Ama 4gb internet 39 tl şartıyla tabii. Turkcellde daha öncede 39 tl miydi, ve şimdi diğer oporotorlerde kaç tl bilmiyorum.

Eğer 4gb internet heryerde bu fiyatsa çok uygun bu İphone 4s 16 gb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeykuzey

Darty de 1999 tl ye sattılar, öyle olunca bu 24 ay taksitli 2064 tl ye geliyor. Daha hesaplı gibi.
    Ama 4gb internet 39 tl şartıyla tabii. Turkcellde daha öncede 39 tl miydi, ve şimdi diğer oporotorlerde kaç tl bilmiyorum.

öyle bir paket warmı 4gb internet ve 2050 lira bende alayım ozaman kontratlı peki bu telefonla konuşmalar filan ne olacak onlar normaal standartmı yoksa onlar içinde öteki konuşma sms paketlerine girebiliyormuyuz yani bu 4gb internet paketinin dışında başka bir paketede abone olabiliyormuyuz :D
  • Bunlar ne zaman aramaya baslarlar acaba
  • kontratsızda satışa sunulacak değil mi arkadaşlar.ilk gün hayalkırıklığına uğramayalım
  • jusreal bildiğim normal olarak satışa sunulmayacak yani bayiler paket özelliklerini kendileri alacak üstünede 100 200 koyup satacaklar herhalde yani bildiğim kadarıyla 2350 lira olsa paket avatajlarını çıkartırsa 2500e satarlar :D
  • @mckanrap
    bence %50 %50 ortada kontratlı satıp satmama ihtimalleri

geçen sene sanırım genpa ön sipariş alıp getirmişti.ama o zamanlar iphone 4 aramadığımdan tam net hatırlamadığım bir şey var.genpa bu ön sipariş ile getirme olayına operatorler getirdikten sonra mı başlamıştı.belki operatorlere alternatif olabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 12 Aralık 2011; 22:40:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: justreal

@mckanrap
    bence %50 %50 ortada kontratlı satıp satmama ihtimalleri

geçen sene sanırım genpa ön sipariş alıp getirmişti.ama o zamanlar iphone 4 aramadığımdan tam net hatırlamadığım bir şey var.genpa bu ön sipariş ile getirme olayına operatorler getirdikten sonra mı başlamıştı.belki operatorlere alternatif olabilirler

buluruz diyorsun yani :D
  • justreal
    walla eğer getirirlerse süper olacak yoksa işimiz harap :D
  • bence kafadan direk satış yapmazlar kontratlı kilitlerler sonra kontratsız satmaya baslarlar
  • @ mckanrap

ayın 16 sı geldi sayılır.ak kara belli olacak yakında
  • hea öyle akın karanın belli olmasına çok az kaldı yarın çarşamba yada en geç perşembe fiyatlar ve kontrat olayı konusunda bilgi gelir :D
  • arananlar bildirsin hemen beyler. Ama anladigim kadari ile kisiye ozel bi fiyatlandirmami yapcak bunlarki?

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brscnzr -- 13 Aralık 2011; 0:08:08 >
  • Bu aralar siteye bakin az kaldi kontratlari koysbilirler
  • quote:

Türkcell Kurumsal olarak ön başvuru yapmıştım, bugün aradılar;
    tarifem + Iphone 4s 16gb için 1gb interneti içinde 115 tl (24 ay),
    4gb internetli: tarifem+125 tl fiyat verdiler.
    Sizce nasıl ?
    4 gb internet paketi 39 tl diyorlar, böyle olunca 125tl -39 = 86 tl x 24ay = 2046 tl ye geliyor telefon

Bu hesaplama doğrumu ? neler dersiniz.

tarifeniz nedir ?
  • bence cuma gününden önce kontratlı fiyatları koymazlar, ne turkcell ne de vodafone.
    zaten mantıklı da olmaz. telefonla arayıp fiyat bildireceğiz dedikten sonra sitesine fiyat koymaz adam.
    16'sını bekleyeceğiz mecburen.
    zifaf gecesini bekleyen gelin gibi bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscnzr

quote:

Türkcell Kurumsal olarak ön başvuru yapmıştım, bugün aradılar;
    tarifem + Iphone 4s 16gb için 1gb interneti içinde 115 tl (24 ay),
    4gb internetli: tarifem+125 tl fiyat verdiler.
    Sizce nasıl ?
    4 gb internet paketi 39 tl diyorlar, böyle olunca 125tl -39 = 86 tl x 24ay = 2046 tl ye geliyor telefon

Bu hesaplama doğrumu ? neler dersiniz.

tarifeniz nedir ?

36 tl lik kurumsal bir tarifedeyim ama adını hatırlayamıyotum.
  • quote:

quote:

Darty de 1999 tl ye sattılar, öyle olunca bu 24 ay taksitli 2064 tl ye geliyor. Daha hesaplı gibi.

öyle bir paket warmı 4gb internet ve 2050 lira bende alayım ozaman kontratlı peki bu telefonla konuşmalar filan ne olacak onlar normaal standartmı yoksa onlar içinde öteki konuşma sms paketlerine girebiliyormuyuz yani bu 4gb internet paketinin dışında başka bir paketede abone olabiliyormuyuz :D

Yanlış anlaşılma olmasın, 36 tl tarifem + 125 tl (iphone 4s +4 gb internet paketi)

Şu anda 4 gb internet paketini 39 tl/ay olarak satıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.