Şimdi Ara

Turkcell iPhone5 kampanyasi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Iphone5 almak istiyorum turkcell ile. Fakat turkcell hattim yok yeni hat alirsam faturasiz icin 105tl aylik ucretle telefonu alabilecek miyim sitesinde pek bilgi bulamadim. Anlayan biri detaylica anlatirsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 105 tlyi 24 ay ödiceksen telefon fiyatı uçuk oluyo. Kampanya şartlarını oku orda yazar yeni hat alanlara da geçerli olup olmadığı.

• baktim fakat tam bi bilgi yok. arastirdiklarimin arasinda en uygunu turkcell.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhancakir

Merhaba arkadaslar. Iphone5 almak istiyorum turkcell ile. Fakat turkcell hattim yok yeni hat alirsam faturasiz icin 105tl aylik ucretle telefonu alabilecek miyim sitesinde pek bilgi bulamadim. Anlayan biri detaylica anlatirsa sevinirim.

En az 12 aylık abonelik istiyor. Yeni hat tahsisinde sanırım yarısını kredi kartından kesiyordu emin değilim ama emin olduğum konu 12 aylık abonelik şart. 105 TL sadece tel parası. Size buna ek olarak konuşma + data + sms almak zorundasınız ve buda 105 TL'den fazla para ödeyeceğiniz anlamına geliyor
  • Turkcell iletisim merkezini arayip sormak varken konu acmakta pek ilginc

• bilgisi olan ve almis olan varsa onun fikirlerini de duymak istedim bunda bir sakinca yoktur umarim. direk iphone5 ucuz olarak satilan yerler var mi peki arkadaslar kampanya ile olmayacak. s3, s4 veya iphone5 ucunden birini alacagim fakat fiyat konusunda biraz muammadayim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhancakir

bilgisi olan ve almis olan varsa onun fikirlerini de duymak istedim bunda bir sakinca yoktur umarim. direk iphone5 ucuz olarak satilan yerler var mi peki arkadaslar kampanya ile olmayacak. s3, s4 veya iphone5 ucunden birini alacagim fakat fiyat konusunda biraz muammadayim.

Vatan da 1950 lira iphone 5

http://www.vatanbilgisayar.com/apple-app_iphone5_16_blk-iphone-5-16-gb-cep-telefonu(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=63629

• iPhone 5 kontratlı olarak alıcağına Turkcellden kazık yiyeceksin , online sitelerde 12 taksitle almak daha mantıklı olur senin için taksit önemliyse.
  • 12 taksit cok pahaliya geliyor yani aylik ucreti biraz sikinti yaratabiliyor. o yuzden 24 veya 36 olursa fiyati da ucmadan makul bi seviyede, alabilirim oyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.