Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: neonxxl1001 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.328
Cevap
586
Favori
1.376.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam şimdi ben numaramı tt'den bu pakete taşımak istiyorum

bu işlemi yaptıktan sonra şu pakettende yararlanabiliyormuyum

yani bu şekilde olursa 500dk+1000sms+2+2gb oluyor ve 23tl gayet ii fiyat gibi

• Faturalı veya faturasız farketmez. Sadece çift hatlı telefonumda interneti için kullanmak istiyorum. En az 4gb olacak şekilde en uygun hangi paketi alabilirim. Yaşım 25 den fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturasızda 25 TL'ye kadar 3gb 600dk ve az sayıda SMS olan bir tarife mevcut mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut Turkcell abonesi misiniz? HAYIR
    Yaşınız 25'ten küçük mü?EVET
    Faturalı hat mı yoksa faturasız hat mı kullanacaksınız?FATURALI
    Aylık olarak ne kadar ödeyebilirsiniz?30-35
    Paketin içeriğinde neler bulunmalı? 4-5GB İNTERNET,Dakika ve sms çok önemli değil

Şu anda TurkTelekomun Fırsat8GB tarifesini kullanıyorum 1000dk+1000sms+8gb internet 31 tl taahüt bu ay doluyor
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    4.5G’li Hediye 4.5 GB İnternet Kampanyasından bahsediyor.
  • @LastFaded hocam şu an Türk Telekom'da 5gb 1000dk 1000sms 37tl veriyorum ayın 9unda taahhüt bitiyor Turkcell'de interneti bol neye geçebilirim? Maskimum 45tl verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myth61 -- 2 Haziran 2017; 17:42:0 >
  • barissch kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri ile görüştüm. İlk ay ücretsiz olarak GNÇ Full 6GB paketinin yükleneceğini söyledi. Hat açılış tarihinden itibaren 6 aylık sürede, 20 TL yüklerseniz aylık 250 DK + 250 SMS + 500 MB hediye edilecekmiş.

Müşteri temsilcisi sadece internet sayfasında yer alan bilgiyi okudu. Yeni hat alırken Turkcell İletişim Merkezindeki görevliden bilgi alıp, ona göre yeni hat alabilirsiniz. Veya daha bilgili bir müşteri temsilcisi ile görüşebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 2 Haziran 2017; 17:59:19 >
  • faatih F kullanıcısına yanıt
    Haydi Gel Kampanyası, Turbo Akıllı Duran Ekstra Paket için geçerli değil.
  • Yeni Yıldız 3 GB Paketini alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 2 Haziran 2017; 18:2:10 >
  • balamirkan B kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda yer alan soruları cevaplamanız gerekiyor.
  • eftpft kullanıcısına yanıt
    GNÇ Full Paketini alabilirsiniz.

Faturasız hat kullanmak isterseniz GNÇ Full 6 GB Kampanyasından yararlanabilirsiniz.
  • mgzgn kullanıcısına yanıt
    Turbo Akıllı Bitmeyen Paketini alabilirsiniz.
  • Myth61 kullanıcısına yanıt
    Turbo Akıllı Bitmeyen Paketini alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFaded

GNÇ Full Paketini alabilirsiniz.

Faturasız hat kullanmak isterseniz GNÇ Full 6 GB Kampanyasından yararlanabilirsiniz.

Hocam kendim 25 yaş üzeri tüm Turkcell e taşısam 25 yaş altı birinin TC ile ile bu tarifeye geçebilir miyim geçersen nasıl bir işlem yapmam gerekiyor olmaz ise 4 GB 30 TL civarı hazırkaylı hangi tarifeye geçebilirim

• sile S kullanıcısına yanıt
    hocam bana sormamışsınız ama cevaplıyayım. evet başka birinin tcsi ile olabilirsiniz . GNC BOŞLUK TC NUMARANIZI 2222ye yollamanız gerek gnctrkclli olmak için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam,kolay gelsin

Müşteri hizmetleri aracılığıyla 25 yaşından küçük birisini kullanıcı olarak tanımlayabilir ve bu paketi alabilirsiniz.

@Hérmés Artık SMS ile GNÇ üyesi olamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 2 Haziran 2017; 19:58:36 >
  • Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFaded

Müşteri hizmetleri aracılığıyla 25 yaşından küçük birisini kullanıcı olarak tanımlayabilir ve bu paketi alabilirsiniz.

@Hérmés Artık SMS ile GNÇ üyesi olamıyoruz.

Cevaplar için teşekkürler

Rica ederim.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.