Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.329
Cevap
586
Favori
1.377.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 18 Haziran 2017; 1:5:30 >
  • bazen13 kullanıcısına yanıt
    Turbo Akıllı Duran Paketini almışsınız. Kontrol Plus Paketine de geçebilirdiniz.

İsterseniz hattınızı faturasız yapın ve 30 gün sonra tekrar faturalı olup Kontrol Plus Paketini alın.

Fakat bu işlemi yapmak için taahhütü bozmanız gerekecek ve cayma bedeli ödeyeceksiniz.

Turbo Akıllı Duran Paket

600 DK + 1000 SMS + 3 GB* = 28 TL

Faydalar
    Akıllı Fatura
    Paket Değiştirme Hakkı

Uygulamalar
    BiP - 1 GB
    Dergilik - 5 GB

*Haydi Gel Kampanyasından gelen 2 GB dahil.

Kontrol Plus Paket

750 DK + 1000 SMS + 4 GB* = 29 TL

Faydalar
    Akıllı Fatura
    Cayma Hakkı
    Paket Değiştirme Hakkı

Uygulamalar
    BiP - 1 GB
    Dergilik - 5 GB
    Goller Cepte - Üyelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 18 Haziran 2017; 1:28:10 >

• AlphaCenta kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

Teşekkürler.

• Deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak.

Turkcell sitesinde giriş yapmadan once cihaz kampanyalarında fiyatlar görüyorum.

Örneğin Gear S3 Classic de kampanya vardı.

41 TL X 36 ay idi.

Giriş yapıyorum.

Paketinize uygun kampanya bulunmamaktadır diyor.

24 ay evel Turkcell üstünden kredi kullanarak 1,600 TL lik telefon almıştım hiç aksatmadan Ayda 59 TL paket + 79 TL cihaz ücreti Sürekli 140 TL ve üstü ödemeler yaptım. bazen net cok kullandım 200 Tl ödedim.

Ama hiç aksatmadım.

Şuanda Platinum üyesiyim.

Yine aksatmadan kullanıyorum fakat hi. bir kampanya bana uymuyor.

Benim patron da Turkcell li ve telefonu veya cihazları Turkcellden gidip canlı parayla alıyor.

Annem konturlu turkcell kullanıcısı Samsung S3 mini kullanıyor 6-7 yıllık

Yani ne benden ust nede benden alt kategori kullanıcı Turkcellden Taahütlü telefon almıyor.

Ben ve benim gibileri alıyorken nasıl oluyorda hiçbir kampanya bana uygun olmuyor.

İlla kredi çekelim adınıza oyle alın diyorlar.

Bu sefer sitede 41 TL gözüken cihaz 49 TL ye çıkıyor.

1470 Civarına gelecekken kampanya ile kredi ile 1760 TL ye falan geliyor.

Cihazın nette satış fiyatı kampanya kart puanı vs ile 1.000 civarında.

Turkcell bildiğin düdüklüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LastFaded

Turbo Akıllı Duran Paketini almışsınız. Kontrol Plus Paketine de geçebilirdiniz.

İsterseniz hattınızı faturasız yapın ve 30 gün sonra tekrar faturalı olup Kontrol Plus Paketini alın.

Fakat bu işlemi yapmak için taahhütü bozmanız gerekecek ve cayma bedeli ödeyeceksiniz.

Turbo Akıllı Duran Paket

600 DK + 1000 SMS + 3 GB* = 28 TL

Faydalar
    Akıllı Fatura
    Paket Değiştirme Hakkı

Uygulamalar
    BiP - 1 GB
    Dergilik - 5 GB

Kontrol Plus Paket

750 DK + 1000 SMS + 4 GB* = 29 TL

Faydalar
    Akıllı Fatura
    Cayma Hakkı
    Paket Değiştirme Hakkı

Uygulamalar
    BiP - 1 GB
    Dergilik - 5 GB
    Goller Cepte - Üyelik

Çok teşekkür ederim, bayideki bilgisiz çalışanlar bana kontrol paketini söylemediler.
    Turbo' da internet hızı belki yüksektir dedim o da değilmiş.

Bir de neden bir sonraki fatura döneminde diğer pakete geçemiyorum onu da anlamıyorum.

Teşekkürler.

• Bende vodafoneden Turkcell'e geçmeyi planlıyorum suan kullandığım tarife 750 dk 1000 SMS 3 gb akıl küpü kamu 30 tl ödüyorum ama vodafone netten son zamanda şikayetim var. Her neyse Turkcell'de buna benzer tarife var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • interior designer kullanıcısına yanıt
    Sorununuz hakkında bilgim yok.

Mümkün olduğu sürece hiç bir operatörden cihaz almayın. Normalden daha pahalıya geliyor.
  • bazen13 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatmayı deneyin. Belki cayma bedeli ödemeden Kontrol Plus Pakete geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 18 Haziran 2017; 12:47:49 >
  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Turbo Akıllı Duran Paketini veya Turbo Akıllı Devreden Paketini alabilirsiniz.
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

Paketinizi iyi günlerde kullanın.
  • Yine bir kulaklık kampanyası var. Bunu pek beğenmedim. İsteyen bitmeden alabilir. Yolladıkları Philips iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedWheelBarrow -- 18 Haziran 2017; 14:14:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @LastFaded iyi pazarlar hocam. 2 tane sorum olacaktı.

1- TT'de 1000 dk-sms 8 gb 29 liralık tarifedeyim ama iş yerinde kullanamadığım için Turkcell'e geçiş yapmayı düşünüyorum. Taahhütümün bitmesine 1 ay kaldı, bu ay içinde başvuru yapmayı düşünüyorum. Hangi tarife (interneti bol olsun istiyorum özellikle) uygun fiyata bulunur ? 50 lirayı geçmesin istiyorum.

2- Eşim mevcut Turkcell kullanıcısı. 40 liraya 500 dk 1K sms 4 gb ödüyor. Bana göre çok ödüyor ama önerdikleri tarifeler de çok pahalı. Hazırkarta mı geçirelim yoksa isteyebileceğimiz güzel bir tarifeleri var mı ? Yine bol internet istiyoruz :)

Dip not: Eşim öğretmen-memur. Kamu için bir şeyler varsa diye ekleyeyim istedim. Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuzParmak -- 18 Haziran 2017; 14:16:4 >
  • hattı babam kullanıyor,25 yaş üstüyüm.3 mayısta geçti. bir-iki aylığına ucuz konuşma ağırlıklı paket hangisi vardır? 500 dk,1000 sms,1 gb net gibi birşeyler de olur.
  • Şu ensarın sponsoru olan hatta nasıl vicdanınız rahat ediyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar interneti bol bi kampanya arıyorum

türktelekomdan geçeçegim yaşım 25 den büyük faturasız terçih edeceğim bununla internet paketi birleşir mi

Bu internet paketi ile

Veya bununla

yardımcı olursanız sevinirim.

Birde faturalı var bunu mu almak mantıklı ilk defa turkcell kullanacağım

m.turkcell.com.tr
    Platinum 10 GB Paketi - Yeni Abone Hediye İnternet Kampanyası
    https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/platinum-10-gb-paketi-yeni-abone

• Ttkom yeniyıl 10gb 59tl lik paketini kullanıyorum ama köyde olduğum için internet e bile çekmiyor.

Turkcell 'in 79 luk paketini alacağım oda çekmez diye korkuyorum 12 ay taahüt var ondan sonra da uğraşmak istemiyorum o yüzden faturasıza geçip denerim olmazsa yine ttkoma geri dönüş yaparım ne dersiniz.

Yorumlarınızı bekliyorum.

• Mevcut Turkcell abonesi misiniz? evet

- Yaşınız 25'ten küçük mü? hayır

- Faturalı hat mı yoksa faturasız hat mı kullanacaksınız? faturasiz

- Aylık olarak ne kadar ödeyebilirsiniz? en dusuk miktar

- Paketin içeriğinde neler bulunmalı? sadece dakika, en az 400 dk

• BuzParmak kullanıcısına yanıt
    Turbo Akıllı Bitmeyen Paketini alabilirsiniz.

Eşinizin hattını faturasız yapın, 30 gün sonra tekrar faturalıya geçip Kontrol Ekstra Paketini alabilirsiniz*.

*Daha önce Hazır Kart’tan Faturalı’ya Geçenler için geçerli olan paketlerden almamış olmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 19 Haziran 2017; 18:12:29 >

• tefotevfik T kullanıcısına yanıt
    Yeni Yıldız 1 GB Paketini alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 19 Haziran 2017; 18:13:57 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.