Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.329
Cevap
586
Favori
1.377.308
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mevcut Turkcell abonesi misiniz? evet faturalı

- Yaşınız 25'ten küçük mü? hayır

- Faturalı hat mı yoksa faturasız hat mı kullanacaksınız? Faturalı

- Aylık olarak ne kadar ödeyebilirsiniz? en dusuk miktar

- Paketin içeriğinde neler bulunmalı? 500 dk, 2 gb internet olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 19 Haziran 2017; 18:19:16 >
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Büyük internet paketi istiyorsanız faturalı hat kullanmak daha mantıklı.

Platinum 10 GB Paketini alabilirsiniz. Platinum Yeni Abone Hediye İnternet Kampanyası* ile birlikte toplamda aylık 15 GB internet paketiniz oluyor.

1000 DK + 1000 SMS + 15 GB + Platinum Avantajları = 79 TL

*Platinum Yeni Abone Hediye İnternet Kampanyası 30 Haziran 2017 tarihine kadar geçerli. (Numara taşıma işlemi sırasında geçen süreyi de hesaba katın.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 19 Haziran 2017; 18:26:1 >

• i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    İlk başta faturasız hat kullanmak en mantıklı çözüm.

Taahhütünüz bittiyse acele edin çünkü Platinum Yeni Abone Hediye İnternet Kampanyası 30 Haziran 2017 tarihine kadar geçerli. (Numara taşıma işlemi sırasında geçen süreyi de hesaba katın.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 19 Haziran 2017; 18:33:16 >
  • Kırmızı Kırlangıç K kullanıcısına yanıt
    Turkcell'de mevcut müşteriler için ucuz paketler yok.
  • A.Volkan A kullanıcısına yanıt
    1 aylık süre dolunca Yeni Yıldız 3 GB Paketini alabilirsiniz.
  • Taahhütünüz bittiyse hattınızı faturasız yapın. 30 gün sonra tekrar faturalı olup Kontrol Midi Paketini alabilirsiniz*.

*Daha önce Hazır Kart’tan Faturalı’ya Geçenler için geçerli olan paketlerden almamış olmanız gerekiyor.
  • ast hocam soyle bir paket gordum ben normal turkcell faturasiz kullaniyorum avantaj29 aliyorum genellikle ama bendeki 4 gb faturaliya gecsem ben alabilirmiyim bu paketi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BİTMEK ÜZERE OLAN KAMPANYALAR

4.5G Ramazan Kampanyası

Sahur 2 GB: Bip üzerinden 5 farklı kişiye mesaj atan abonelere ramazan boyunca 02:00-06:00 saatleri arasında geçerli 2 GB internet;
    Ramazan Haftasonu 1 GB: BiP üzerinden 10 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında yer alan haftasonlarında geçerli 1 GB internet;
    Ramazan Haftalık 1 GB: BiP üzerinden 15 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 7 günlük süre
    zarfında geçerli 1 GB internet faydası ;
    Ramazan Haftalık 2 GB: BiP üzerinden 20 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 7 günlük süre zarfında geçerli 2 GB internet;
    Ramazan Aylık 2 GB: BiP üzerinden 25 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında geçerli 2 GB internet;
    Ramazan Aylık 10 GB/Aylık 3 GB: BiP üzerinden 50 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında geçerli 10 GB internet faydası hediye edilecektir. Ramazan Aylık 10 GB faydası 200.000 kişi ile sınırlıdır.
    200.000 kişi sonrasında; BiP üzerinden 50 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında geçerli 3 GB internet faydası hediye edilecektir.

Hediye Miktarı: 1 GB - 2 GB - 3 GB - 10 GB
    Geçerlilik Süresi: Sahur - Haftasonu - 1 Hafta - 1 Ay
    Son Katılım Tarihi: 24 Haziran 2017

Kampanya Bağlantısı

4.5G Ramazan Dijital Servisler Kampanyası

4.5G Ramazan Kampanyası'nda BiP üzerinden 10 farklı kişiye mesaj atıp "Ramazan Haftasonu 1 GB" kazanan aboneler, Fizy, lifebox, Dergilik veya Upcall uygulamalarından birini ilk defa indirip kayıt olarak giriş yaptığında, ek haftalık 1 GB internet hediye!

Hediye Miktarı: 1 GB
    Geçerlilik Süresi: 1 Hafta

Kampanya Bağlantısı

Dergilik Hediye Kampanyası

Cihazı ve SIM kartı uyumlu Turkcell aboneleri Hesabım uygulaması üzerinden katılacakları Salla Kazan Kampanyası'ndan kazanacakları hediyelere ek olarak, Dergilik uygulamasından dergi indirmeleri durumunda sürpriz ikinci bir hediye kazanacaklardır.

Hediye Miktarı: 1 GB - 100 DK - 1000 DK
    Geçerlilik Süresi: Günlük - Haftalık
    Son Katılım Tarihi: 30 Haziran 2017

Kampanya Bağlantısı

GNÇ Uygulaması 1 GB Hediye Kampanyası

GNÇ uygulaman fırsatlarla dolu! Hemen indir, haftalık 1 GB internet hediyeni kap!

Kampanya Bağlantısı

Genç Numara Taşıma Kampanyası

Hemen numaranı üniversite kampüslerindeki Youth Store Gnçtrkcll noktalarından Turkcell'e taşı, toplam 8 GB hediyesi senin olsun! 8 GB hediyeni 4 ay boyunca aylık 2 GB olarak kullanabilirsin.

Hediye Miktarı: 8 GB (Her ay 2 GB)
    Geçerlilik Süresi: 4 Ay

Kampanya Bağlantısı

GNÇ Süper Hazır Kart Tanışma Seti Kampanyası

25 yaş ve altında Süper Hazır Kart Tanışma Seti Kampanyası’ndan yararlanan müşterilerimizin hatları, yurt içinde her yöne kullanabilecekleri GNÇ Full 6 GB Kampanyası kapsamında 750 dakika, 3 GB’ı gece toplam 6 GB internet, 1000 SMS ve interneti içinde BIP, Fizy, Dergilik uygulamaları hediyesi ile açılacak. Üstelik kampanyadan yararlanan müşterilerimiz, hat açılışını takip eden 6 ay boyunca, aylık tek seferde 20 TL ve üstü miktarda yükleme yaptıklarında veya POS kanalından 20 TL ve üstü tutarda bir paket satın aldıklarında hatlarına o ay için 30 gün boyunca kullanabilecekleri 250 dakika, 250 SMS, 500 MB daha yüklenecek! 250 dakika, 250 SMS, 500 MB hediye faydasından hat açılışını takiben, her ay bir kere olmak üzere 6 ay boyunca 6 kez faydalanılabilir.

Hediye Miktarı: 750 DK + 1000 SMS + 6 GB (Tek Seferlik), 250 DK + 250 SMS + 500 MB (6 Ay Boyunca)
    Geçerlilik Süresi: 6 Ay

Kampanya Bağlantısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 24 Haziran 2017; 1:40:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LastFaded

BİTMEK ÜZERE OLAN KAMPANYALAR

4.5G Ramazan Kampanyası

Sahur 2 GB: Bip üzerinden 5 farklı kişiye mesaj atan abonelere ramazan boyunca 02:00-06:00 saatleri arasında geçerli 2 GB internet;
    Ramazan Haftasonu 1 GB: BiP üzerinden 10 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında yer alan haftasonlarında geçerli 1 GB internet;
    Ramazan Haftalık 1 GB: BiP üzerinden 15 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 7 günlük süre
    zarfında geçerli 1 GB internet faydası ;
    Ramazan Haftalık 2 GB: BiP üzerinden 20 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 7 günlük süre zarfında geçerli 2 GB internet;
    Ramazan Aylık 2 GB: BiP üzerinden 25 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında geçerli 2 GB internet;
    Ramazan Aylık 10 GB/Aylık 3 GB: BiP üzerinden 50 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında geçerli 10 GB internet faydası hediye edilecektir. Ramazan Aylık 10 GB faydası 200.000 kişi ile sınırlıdır.
    200.000 kişi sonrasında; BiP üzerinden 50 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında geçerli 3 GB internet faydası hediye edilecektir.

Hediye Miktarı: 1 GB - 2 GB - 3 GB - 10 GB
    Geçerlilik Süresi: Sahur - Haftasonu - 1 Hafta - 1 Ay

Kampanya Bağlantısı

4.5G Ramazan Dijital Servisler Kampanyası

4.5G Ramazan Kampanyası'nda BiP üzerinden 10 farklı kişiye mesaj atıp "Ramazan Haftasonu 1 GB" kazanan aboneler, Fizy, lifebox, Dergilik veya Upcall uygulamalarından birini ilk defa indirip kayıt olarak giriş yaptığında, ek haftalık 1 GB internet hediye!

Dergilik Hediye Kampanyası

Cihazı ve SIM kartı uyumlu Turkcell aboneleri Hesabım uygulaması üzerinden katılacakları Salla Kazan Kampanyası'ndan kazanacakları hediyelere ek olarak, Dergilik uygulamasından dergi indirmeleri durumunda sürpriz ikinci bir hediye kazanacaklardır.

Hediye Miktarı: 1 GB - 100 DK - 1000 DK
    Geçerlilik Süresi: Günlük - Haftalık

Kampanya Bağlantısı

GNÇ Uygulaması 1 GB Hediye Kampanyası

GNÇ uygulaman fırsatlarla dolu! Hemen indir, haftalık 1 GB internet hediyeni kap!

Kampanya Bağlantısı

Genç Numara Taşıma Kampanyası

Hemen numaranı üniversite kampüslerindeki Youth Store Gnçtrkcll noktalarından Turkcell'e taşı, toplam 8 GB hediyesi senin olsun! 8 GB hediyeni 4 ay boyunca aylık 2 GB olarak kullanabilirsin.

Hediye Miktarı: 8 GB (Her ay 2 GB)
    Geçerlilik Süresi: 4 Ay

Kampanya Bağlantısı

GNÇ Süper Hazır Kart Tanışma Seti Kampanyası

25 yaş ve altında Süper Hazır Kart Tanışma Seti Kampanyası’ndan yararlanan müşterilerimizin hatları, yurt içinde her yöne kullanabilecekleri GNÇ Full 6 GB Kampanyası kapsamında 750 dakika, 3 GB’ı gece toplam 6 GB internet, 1000 SMS ve interneti içinde BIP, Fizy, Dergilik uygulamaları hediyesi ile açılacak. Üstelik kampanyadan yararlanan müşterilerimiz, hat açılışını takip eden 6 ay boyunca, aylık tek seferde 20 TL ve üstü miktarda yükleme yaptıklarında veya POS kanalından 20 TL ve üstü tutarda bir paket satın aldıklarında hatlarına o ay için 30 gün boyunca kullanabilecekleri 250 dakika, 250 SMS, 500 MB daha yüklenecek! 250 dakika, 250 SMS, 500 MB hediye faydasından hat açılışını takiben, her ay bir kere olmak üzere 6 ay boyunca 6 kez faydalanılabilir.

Hediye Miktarı: 750 DK + 1000 SMS + 6 GB (Tek Seferlik), 250 DK + 250 SMS + 500 MB (6 Ay Boyunca)
    Geçerlilik Süresi: 6 Ay

Kampanya Bağlantısı

Cevap bekliyorum ustadim

• smhzhl S kullanıcısına yanıt
    Kampanyanın şartları var.

quote:

Kampanyadan 29.11.2016 tarihi itibari ile
    Son 90 günde Turkcell faturasız hattan faturalı hatta geçen
    Faturalıya geçiş tarihi itibariyle en az 3 ay Turkcell Faturasızda kalmış olan,
    Son 3 ayda en yüksek aylık harcaması 34 TL olan aboneler yararlanabilecektir(kampanyaya katılabilecek abone kitlesi 30 günde bir belirlenecektir)

Bu şartlara uymanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 19 Haziran 2017; 18:48:38 >
  • A.Volkan A kullanıcısına yanıt
    Risk almanıza gerek yok, tam 1 ay dolduktan sonra başvuru yapın.
  • hayır.
    evet.
    fatura.
    35-40-45
    dk sms internet lazım. ağırlık internette

geçen cama asmışlar bir tarife gördüm 1000dk 1000sms 7gb 45 tl diye gayet güzel gözüküyor fakat mevcut hattımda taahütün bitmesine 1 ay var onu bekliyorum. genede önden bir de size sorayım dedim
  • Turbo Akıllı Bitmeyen Paketini alabilirsiniz.
  • Ben Turkcell'den yeni faturalı hat aldım. Hattım açıldı, kullanabiliyorum. BiP'ten 50 kişiye mesaj attım herhangi bir internet gelmedi ve Salla Kazan'ı da kullanamıyorum. Hattım ve telefonum 4G destekli. Ne yapmam gerekir? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10gb 1000 dk başka operatörler sınırsız turkcell 1000 sms kullanıyorum 69 tl sms i neredeyse hiç kullanmıyorum internet fazla olsun istiyorum ama yoook

• LastFaded hocam size bir sorum olacak;

Farklı operatordeyim ve Turkcell Faturalı kullanmak istiyorum. Hazır Karttan Faturalıya geçiş kampanyalarını incelediğimde yeni gelenlere özel faturalı tarifelerinden daha uygun geldi bana

Örneğin bana en uygun olan 3GB internetli Kontrol Midi Paket 24 tl ve buna benzer faturalı yeni müşteri kampanyasındaki Turbo Akıllı Duran Paket 28 Tl.

Ben de önce hazır karta numara taşıyıp, taşıma tamamlanır tamamlanmaz Faturalı Kontrol Midi Paket'e geçmeyi düşünüyorum. Bu mümkün müdür?

Biraz karışık gelmiş olabilir, şimdiden teşekkürler.
  • - Mevcut Turkcell abonesi misiniz? (Evet hazır kart)
    - Yaşınız 25'ten küçük mü? (evet)
    - Faturalı hat mı yoksa faturasız hat mı kullanacaksınız? (faturalı)
    - Aylık olarak ne kadar ödeyebilirsiniz? (25 Tl civarı)
    - Paketin içeriğinde neler bulunmalı? (internet 2 gb olursa iyi olur)
  • - Mevcut Turkcell abonesi misiniz? (Evet hazır kart 1yıl)
    - Yaşınız 25'ten küçük mü? (evet)
    - Faturalı hat mı yoksa faturasız hat mı kullanacaksınız? (faturasız)
    - Aylık olarak ne kadar ödeyebilirsiniz? (25 Tl civarı)
    - Paketin içeriğinde neler bulunmalı? (internet 2 gb 500dk)
  • - Mevcut Turkcell abonesi misiniz? (Hayır)
    - Yaşınız 25'ten küçük mü? (Değil, fakat duruma göre kullanıcı tanımlatılabilir sanırım)
    - Faturalı hat mı yoksa faturasız hat mı kullanacaksınız? (Farketmez)
    - Aylık olarak ne kadar ödeyebilirsiniz? (15-25 TL)
    - Paketin içeriğinde neler bulunmalı? (Öncelik 200-300 dk konuşma + 500 MB - 1 GB internet)
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim peki en az 750 dakika sms ve 4 gb dan fazla faturasız paket var mı

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.