< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (539. sayfa)
-
-
Teşekkürler bekleyeceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başka operatörden Turkcell faturasıza geçip aynı gün faturalıya geçiş yapabiliyor muyuz? Bu bahsedilen paketleri alabilmek için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Platinum Bol Star 40 GB tarifesi için lansman tarihi itibariyle Turkcell’e yeni tesis ya da numara taşıma ile gelenlerin bu kampanyadan yararlanamayacağı yazıyor. Diğer yandan Bol Star 20 GB için böyle bir şart belirtilmemiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam. Merak ettiğim husus aslında şuydu. Ben numaram faturasız hatta taşınır taşınmaz tekrar faturalıya geçiş yapabiliyor muyum ? Şu kadar beklemelisin derler mi diye merak ediyordum?
Rica ederim hocam. Turkcell faturalıdayken hattınızı diğer operatöre taşıyıp, geri Turkcell faturasıza taşıdığınız durumda 30 gün beklemeniz gerekir. Çünkü 30 günde 1 ödeme tipi değişikliği ( faturalıdan faturasıza veya faturasızdan faturalıya ) yapabilirsiniz. Siz daha öncesinde Turkcell'den hizmet almadığınız ve hattınızı direkt diğer operatörden Turkcell'e taşıyacağınız için sizin için herhangi bir bekleme süresi bulunmuyor. Hattınız faturasızda açılır açılmaz Bol Star 20 GB'a geçebilirsiniz.
Hocam emim misiniz bekleme konusunda? Cunku turkcell faturalıdayken faturasıza tasıdıgınızda 30 gun bekleme süresi var dıye bılıyorum.
diğer yandan tutkcell faturalıdan örnegın ttkom a tasıdıktan snra beklemeden tturkcell fatırasıza tasıdıgınızda süre beklemeden uygulama üzerinden gecıs yapılabılır dıye bılıyorum.
ödeme degısıklıgı yapma hususnda ise diğer yazılanlara baktıgmda pc den turkcell sıtesıne gırıp adres degısıklıgı yaptıgımızda sorunun kalmadıgını okumustum.
Kendim tecrübe etmedim hocam sadece burada yazılanları okuyarak söyledim bunu. 30 günde 1 ödeme tipi değişikliği doğru ama Turkcell'in sitesinde yazıyor. Faturalıdan faturasıza veya faturasızdan faturalıya geçişlerde 30 günlük bekleme süresi oluyor. Turkcell faturalıdan diğer operatöre geçip geri Turkcell faturasıza taşıdığınızda da sistem ödeme tipi değişikliği yapmanıza izin vermez. 30 gün faturalıya geçemezsiniz. Mantıken düşünürseniz zaten git gel yapıp faturalıdan faturasıza geçmiş oluyorsunuz. Dolayısıyla geri faturalıya geçmek için de 30 gün beklemeniz gerekir. Diğer yandan Türk Telekom veya Vodafone'dan direkt Turkcell faturasıza geçen müşteriler ( git gel yapmadan veya en az 30 gün diğer operatörde kalmak şartıyla ) hatları açılır açılmaz faturasızdan faturalıya geçiş yapabilirler.
Sizde haklısınız ama ben bu konuda veya diğer hat tasıma konularında farklı tecrübelerini yazan arkadaslara ıstınaden bunları yzdım. Teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için hocam
Rica ederim hocam bildiğim kadarıyla ve burada yazılanlardan anladığım kadarıyla süreç böyle işliyor. Ama net bilgi almak açısından bunu tecrübe eden biri bilgilendirirse daha iyi olur.
Merhabalar, bilgi paylaşımı amacıyla yazıyorum. Turkcell faturalıdaydım taahhütün bitmesine 10 gün kalmışken hattı vodafone faturasıza taşıdım. Vodafone faturasız hattımın açıldığı gün turkcell faturasıza geçtim. Turkcell faturasız hattım açıldığı anda platinum bol 40 gb tarifesine geçiş yaptım.
Turktelekomdayim 40gb 200 lira civari bi egm paketi var gecebilirim. Fakat cok iyi cekmiyor. Turkcellde 35-40 gb civari en uygun ne var bilen var mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba hocam,
mega mutlu 70 gb kullanıyoruz şu anda , internet bitti ,Bol Star 20 GB almak istiyorum ama uygun değilsin diyor ? nasıl geçebilirim bu tarifeye ?
birde Bol Star 20 GB gb bitince duruyor mu , ay sonunda sürpriz fatura olur mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 3 Mart 2024; 15:20:15 > -
Hocam dediğiniz gibi geçiş yaptınız mı acaba? ben de aynısını yapmayı düşünüyorum da, yaparsanız deneyiminizi burada paylaşırsanız süper olur
-
Bir kaç gün içinde yapacağım yazarım
salı tcell den ttkom kontörlü başvuru yaptım perşembe hattım açıldı . perşembe akşamı ttkomdan tekrar tcell kontörlü hat aldım pazar sabahı hattım açıldı. kolayca 40 gb tarifeye geçiş yaptım . tek sorun ttkom telsiz ücreti mesajı atmış.
-
Çok iyiymiş. Ben de merakla bekliyordum biri yapsa diye. Ben de 10 gün önce Bimcell e geçtim, Turkcell güzel numara taşıma kampanyası yapar da geçeriz diye, dişe dokunur bir kampanya yapmadılar. Platinum Bol Star 40 GB'ı gözüme kestirdim bakalım. Sanırım ben de sizin gibi yapmayı deneyeceğim.
Uygulamadan mı yaptınız hocam, kendiniz direkt tarifeyi açıp mı geçtiniz yoksa o mu size sundu?
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158169902
Başka bir arkadaş da benim yapacağım işlemi yapmış sonuç olumlu olmuş haberiniz olsun.
Bimcell den turkcell faturasiza geçtim. Uygulama üzerinden de bol star 20'ye sıkıntısız geçiş yaptim
Bol star 40 da gözüküyor bilginize
-
hangi faturasız olduğunun bir önemi var mı? herhangi biri olur mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X