Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.282
Cevap
581
Favori
1.367.867
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eyvallah sağolasın reis oldu yorumları görmesem vodafone a geçicektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, şuanda mega+ 50 gb tarifesini 375 liraya kullanıyorum ama taahhütüm bitmesine 50 gün kaldı, ama tarife değişikliği bölümünde bana iyi bir teklif çıkmıyor, sizce git gel mi yapmalıyım. veya beklemelimiyim?
    Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Treleleloysh T kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah dostum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Sevindim senin adına dostum, hayırlı uğurlu olsun.

• faturam bitiyor bu ay faturada mı kalayım faturasız'a mı geçeyim sizce ?

• faturasıza geçince sim kartın değişmesi felan gerekiyor mu bilgisi olan var mı

• tunlab T kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var. Faturasıza geçip daha sonra faturalıya geçecem. Başka türlü uygun tarife bulamayız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sfydn S kullanıcısına yanıt
    Hayır değişmez. Operatör değiştirdiğinizde sim kart değişir.

• phoenix3434 kullanıcısına yanıt

Peki hazır karta geçince ,bankalar sim kart değiştirmiş gibi bloke koyuyor mu,yoksa herşey aynen devam ediyor mu?Sırf bu banka uygulamaları vs yüzünden senelerdir kıpırdayamıyorum.Zor geliyor prosedürlerle uğraşmak

• Demiurgos kullanıcısına yanıt
    Hayır operatör değiştirmediğiniz sürece mevcut operatörünüz içerisinde faturalıdan faturasıza veya faturasızdan faturalıya geçiş yapmak ( ödeme tipi değişikliği ) sim kart blokesine neden olmaz. Yalnızca mevcut operatörünüzde sim kartınızı değiştirdiğinizde ( kaybolma, kırılma vb sebeplerden ) ve operatör değiştirdiğinizde sim kart blokajı oluşur. Bunun nedeni operatör değiştirince ve mevcut operatörünüzde sim kartınızı değiştirince sim seri numarasının değişmesidir. Sim kart blokesi için endişelenmenize gerek yok. İlgili banka ATM'si üzerinden kredi / banka kartı ile giriş yaparak bu blokeyi kolayca kaldırabilirsiniz.

• beyler iyi teklif için turkcell faturalıdan faturasıza geçince bir bekleme süreci var mı? ikinci soru şu an 21 gün kaldı sözleşme bitimine şimdiden faturasıza geçmek gerekir mi yoksa son güne kadar bekleyip bitince mi faturasıza geçeceğiz?

• MobilRadar kullanıcısına yanıt

Selamlar hocam, Bankalardan dolayı operatör değişikliği yapmak istemiyorum çok uğraştırıyor. Bu 31 gün bekleme olayı teyitli mi? Bazıları 45 gün diyordu çünkü. Teyitliyse bende geçeceğim.

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Teyit derken şu an ne durumda bilemiyorum ancak 31 günü geçmez. Fazla paniğe gerek yok. Şu olabilir,Turkcell belki bu 31 gün içinde paketi kapatabilir. Bu riski almak size kalmış.

Aynı problemi yaşadım. Bilgisayardan Turkcell'in sitesinden giriş yaparak geçerseniz adres güncelleme kısmı var, oradan adresi değiştirince oldu. Günlerce başka telefondan uğraştım, uygulamayı kaldırdım yükledim ama çözüm olmamıştı.

• invaderbrain İ kullanıcısına yanıt
    Faturasiza gecikten 30 gun sonra falan teklifler gelmisti bana bide kalan aylarin telsiz kullanimini toplu olarak faturaya yansitiyolar.

10+10 180 tl olan paket var,20+20 290 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

kalan aylar derken benim 20 gün kaldı bitmesine kontratın. bugün geçersem ceza ödemesi gibi bir şey olur mu?

• Kamu star paketi 25 gb 190 tl ildi bugün geçersem 320 tl oldu aynı paket. 25 gb 320 ile devam mı etmek mantıklı yoksa bir sürü dolmbaçlı yollardan geçerek fiyatı biraz daha düşürerek ya da aynı fiyatlara daha fazla gb lı paket mi kovalamak mantıklı?

• invaderbrain İ kullanıcısına yanıt
    kalan aylar dedigim taahhutle alakasız normal aylık telsiz ucretı,taahhut olayını bılmıyorum normalde son aya gırınce ceza olmaz denıyor bu da oyle olmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol Star 20 GB paketine Vodafonedan turkcell faturasıza geçerek faydalanabilir miyim? Maddelerde yeni turkcelllier faydalanamaz diye bir ibare var ama?

• Ben tt den türkcelle geçmeye karar verdim 40 gün tahütüm var tt de cayma bedeli çıkarmı çıkarsa ne kadar öderim?

• 
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.