Şimdi Ara

Turkcell Kim 1 GB İster? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
390
Cevap
25
Favori
114.061
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sure dolmadan sure doldu diyor, cozum 30 saniyede cevaplamak, maks. Mahvetmisler.
  • Turkcell 1 haftadır cimriliğini gösteriyor. 3 gündür 3 kere daha 20 saniye varken süre doldu dedi. Valla helal olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • islamzeki kullanıcısına yanıt
    Bana da ilk ulusal marşı sordu. Cevap ingiltere olmalıydı hatta marşın adı da God save the queen. Cevap İsviçre çıktı

• Bırak da düşünelim turkcellciğim

Turkcell Kim 1 GB İster?

• aynı olay bende de oluyor daha 20-30 sn varken süren doldu diyor..
  • Bi hafta 10 gündür 20~30 sn kala süre doluyor bende de müşteri hizmetleri görüştüm bi numara yönlendirdi ama numara silindi hakkıımız yeniyor resmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10-20 saniyede sorular geciyor, bugun sordugu soru suydu

Ruhsar dizisinde mazhar karakterinin isi hangi sektordedir ?

Hasektor diyorum baska da bir sey demiyorum. Bu ne simdi genel kultur sorusu mu bu ? Yuh ulan, defolun gidin yapmayin bu yarismayi terbiyesizler ya. Ruhsarmis, mazharmis, ulan kac yil onceki dizi bu, 1998-2001 arasi oynamis, ne bileyim ulan mazharin isi hangi sektorde ruh hastasi manyak herifler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 29 Eylül 2017; 0:0:10 >
  • Yarışma bitti mi millet ?

• devam ediyor ama süre bitmeden yanlış cevap verdiniz diyip atıyor

• Süre bitmeden süre bitti uyarısını sanki bip açıkken sorunun cevabına bakmak için google girince veriyor gibi geldi. Sizde de öyle mi arkadaşlar. Turkcell google dan sorunun cevabına bakmayalım diye böyle bir üç kağıt mı yapıyor acaba. Bip sürekli ekrandayken böyle bir hata veriyor mu? Ben genelde bildiğim sorulara hemen cevap veriyorum bilmediklerimde google girince hemen bipten bildirim geliyor bip e girince 20 sn süre olmasına rağmen süre bitti diyor. Dikkat eden oldu mu?

• aytozlari kullanıcısına yanıt
    Onunla alakasi yok hocam,evdeki netten bakıyorum telden cevapliyorum yine ayni, ayrıca hic google acmadan da sure doldu hatasi almisligim oldu

• Muhtemelen bilerek yapılmış. Kaç gündür internet alamıyorum süresi ne zaman biteceği belli olmayan sorular yüzünden.
  • 30 sn geçmeden süre doldu diyor...

• Hangi unlunun ikizi yoktur ? >> Adile Nasit

Bunun neresi genel kultur ? Oturup unlulerin ikizlerini mi ezberleyecegiz ? Ne kadar sacma sapan isler yapiyorlar...
  • Turkcell sitesinde yarışma sona erdi yazsada deneme amaçlı yarışmada 3 soruluk 50 mb ödülünü kabul ettim ve 50 mb'yi verdiler.Yarışmaya her ne kadar sistem berbat durumda olsada devam edebilirsiniz.

• İyice tadini kacirdilar, zamaninda cevap veriyosun ama zamaninda cevap alamiyosun sureyi bitirene kadar sana dogru yada yanlis cevap verdin demiyor, sure bitiyo haliyle sonrada sureniz bitti diyor! Bir baska sinir bozucu olay; daha soruyu yanitlamak icin 20 saniyemiz varken sureniz doldu diyo, telefonu yere carpasim geliyo! Bip Rocks!

• bu gün gömdüm bir 1GB daha :D
  • Kazanıyoruz sms geliyor ama yüklenmiyor..

• vindobona V kullanıcısına yanıt
    12 saat içinde geliyor

• Sorular cok kaziklasmis, oyle ki asagidaki soruyu bile utanmadan sormuslar

Baska alanda aday gosterilmeden sadece en iyi film dalinda oscar alan film hangisidir ?

Cevap Grand Hotel ki ben bunu bildim tesadufen.

1gb yine kazanilabiliyor ama 3-4 gun ust uste deneyince.

Antalya kas aciklarindaki ada >> Kekova

Bisiklet ile dünyayı dolaşan Türk >> Gurkan Genc

Sorular boru gibi...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.