Şimdi Ara

Turkcell Kim 1 GB İster? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
25
Favori
114.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarışma bitmiş o zaman. Türkcell iyice sıvamış. Kim1gb uygulamasınında anlamı kalmayınca dandik bip uygulamasını kim yükleyip kullanır ki. Bir ton gereksiz servis eklemiş. Sözde bip ten 1000 dk var ama uygulamadan 8 çekirdek 3gb ramli telefon da bile kasım kasım kasılıyor. Ben üfürükten de olsa mail ve şikâyetvar üzeinden memnuniyetsizliğimi yazacağım. İster sallasın ister sallamasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gibi hediye gb verecekseniz verin maymun etmeyin insanları, bir takla attırmadıkları kaldı.
  • Yenilenecek ayağına kim 1 GB ister kapatılmış.
    4 ay açılmaz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 15 Mart 2018; 8:45:2 >
  • Bence burada kendi kendimize sitem etmenin faydası yok.

Bip üzerinden bize ulaşın kısmından durum ile ilgili şikayet ve öneri yazalım. Müşteri hizmetleri uygulansında da yazalım durumu.3 dakikanızı almaz Dikkate alır mı almaz mı kendi bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 15 Mart 2018; 10:34:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakteristik61

Yarışma yenileniyormuş. Genel de bu yenilemeler pek hayra alamet değildir ama inşallah yanılırım.

Zaten sorulari yanitlamak cok zordu. Ve fazla soru var 1gb icin.

• yenileme sonrasi yaristigini soyleyenler var ama hala yenileniyor diyor baslatmaya calisinca ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

yenileme sonrasi yaristigini soyleyenler var ama hala yenileniyor diyor baslatmaya calisinca ?

Ben dün akşam yarıştım ve günlük 500 mb kazandım. Bu gün ne alemde diye tekrar kontrol ettiğim de yenileniyor diye bildirim verdi.

Turkcell baktı ki günlük de çok , en iyisi ödülü saatliğe çevirelim dedi herhalde.

• rez bakalım neler olacak

• Açıldı tekrardan, yumulun
  • aldım ama 1 günlük 1gb maalesef

haftalık olaydı iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysim47 -- 16 Mart 2018; 16:59:14 >
  • Haftalık olayı kaldırılmış galiba günlük veriyor artık
  • Camino Del Rio kullanıcısına yanıt
    ertesi gün tekrar kazanılabilir mi tekrar acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük verecekler sanırım artık

• Soysuzlar Çetesi, (Inglourious Basterds) daha ilk haftasında Quentin Tarantino'nun çektiği filmler arasında en fazla gişe geliri elde eden film oldu.
  • yarışmak artık parali

Yeni yarışma pazartesi başlayacak. Pazartesi'ye kadar beklemeden tekrar yarışmak istiyorsan sadece 1TL ye yarışmaya baştan başlayabilirsin. Üstelik günlük 50 MB internet de hediye. Yarışmaya hemen başlamak için HEMEN yazıp gönder.

• Bende 250 MB geldim ardından uyarı geldi 250 MB hediye fakat devam için 3 tl kesiyor tabi 250 vermek için 3 tl bayılmak lazım Turkcell cimriliği tuttu verdiği 1 gb mak.onu da koklatamayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paninho

yarışmak artık parali

Yeni yarışma pazartesi başlayacak. Pazartesi'ye kadar beklemeden tekrar yarışmak istiyorsan sadece 1TL ye yarışmaya baştan başlayabilirsin. Üstelik günlük 50 MB internet de hediye. Yarışmaya hemen başlamak için HEMEN yazıp gönder.

Haftada 1 hak mı veriyor artık?

• Haftada 1 hak (her pazartesi hakkınız yenileniyor) veriyor ve verdiği ödüllerin hepsi artık günlük olmuş önceden haftalık 1gb oluyordu iyiydi şimdi çok kötü olmuş ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tekrar yenilenmeye girmiş :)

• 10 milyonlarca kullanicisi olan sirket, 20-30 bin kisi haftada 1 er GB internet alamasin diye 9 takla atiyor, bir Turkiye klasigi.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.