Şimdi Ara

Turkcell Kim 1 GB İster? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
25
Favori
114.068
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    siz bence bir deneyin de ondan sonra değiştirirsiniz bu yorumu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sınırsız hediye kazanma sadece pazar günü oluyor kazandığınız müddetçe hediye yüklüyor diğer günler malesef tek hediye veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coupe96 kullanıcısına yanıt
    Bu hafta içerisinde bir kere ücretsiz ödül aldın. Pazartesi'ye kadar beklemeden tekrar yarışmak istiyorsan sadece 1TL ödeyerek yarışmaya baştan başlayabilirsin. Üstelik günlük 50 MB internet de hediye. Yarışmaya hemen başlamak için HEMEN yazıp gönder.

Denedik ve gorduk sagol.

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    O gelince tekrardan başla demeniz gerekiyor hocam, ve evet yalnızca pazar günü oluyormuş galiba.

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    O gelince tekrardan başla demeniz gerekiyor hocam, ve evet yalnızca pazar günü oluyormuş galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Bu hafta içerisinde bir kere ücretsiz ödül aldın. Pazartesi'ye kadar beklemeden tekrar yarışmak istiyorsan sadece 1TL ödeyerek yarışmaya baştan başlayabilirsin. Üstelik günlük 50 MB internet de hediye. Yarışmaya hemen başlamak için HEMEN yazıp gönder.

Denedik ve gorduk sagol.
    Ben anladım hocam demek istediğinizi

Size katılıyorum hocam sırf bir günlük internet için bir hafta boyunca yarışmaya katılmak imkansız ve bütün soruları bilsek bile verdiği günlük internet olduğu için pek işe yaramıyor.

• şu an girebilen var mı? sabahtan beri çalışma yapıyoruz diyor

• Günlük 50 mb dedii her gün 50 mb mi veriyor bir ay boyunca

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

Günlük 50 mb dedii her gün 50 mb mi veriyor bir ay boyunca
    haftada bir kere hediye internet alabiliyorsun, kazanamadığın zaman diğer gün yarışabiliyorsun

• beyler bana iki haftadır gelişiyoruz değişiyoruz diyor kim 1 gb ister ama arkadaşım oynayabiliyor, bi bana mı böyle bu?

• Herkese merhabalar öncelikle,

Forumda yeniyim vaktim oldukça girip genellikle önerileri vs. okuyarak zaman geçiriyorum. dün akşam milli maçın ilk yarısında Marmaray Gebze hattındaydım, normalde turkcellde haftalık 1 gb internet paketi yanlış hatırlamıyorsam 19 TL, bende bunun yerine
    Bip'ten yarışmaya girip final yazıp gönderdim. Final sorusunu bilemedim ama 6 TLye 1 GB internet almış oldum. Zaten maçın devresine kadar yetişsem yeterliydi. Evet fiyat biraz tuzlu gibi ama bu tarz günlük internet paketi ihtiyaçlarında uygulama iş yapar gibi bence. Bazen balığa gittiğimde vs de yine finalden 6 TL ye günlük 1 GB alıp faydalanıyorum. sorular zor finale kadar bedavadan gidebilmek daha zor.

Hala kullanan var mı yeni önerisi vs. olan var mı uygulama hakkında.

yazım ve uslüp için özür dilerim şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysim47

bu sınırsız hediye kazanma sadece pazar günü oluyor kazandığınız müddetçe hediye yüklüyor diğer günler malesef tek hediye veriyor
    Hocam bu açık hala devam ediyor mu yani pazar günü 50 megabayt alıp tekrar yarışıp 50 megabayt mı alıyoruz Bu döngüsel devam mı ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: İnternetAvcısı

Herkese merhabalar öncelikle,

Forumda yeniyim vaktim oldukça girip genellikle önerileri vs. okuyarak zaman geçiriyorum. dün akşam milli maçın ilk yarısında Marmaray Gebze hattındaydım, normalde turkcellde haftalık 1 gb internet paketi yanlış hatırlamıyorsam 19 TL, bende bunun yerine
    Bip'ten yarışmaya girip final yazıp gönderdim. Final sorusunu bilemedim ama 6 TLye 1 GB internet almış oldum. Zaten maçın devresine kadar yetişsem yeterliydi. Evet fiyat biraz tuzlu gibi ama bu tarz günlük internet paketi ihtiyaçlarında uygulama iş yapar gibi bence. Bazen balığa gittiğimde vs de yine finalden 6 TL ye günlük 1 GB alıp faydalanıyorum. sorular zor finale kadar bedavadan gidebilmek daha zor.

Hala kullanan var mı yeni önerisi vs. olan var mı uygulama hakkında.

yazım ve uslüp için özür dilerim şimdiden.
    Hocam final sorusuna kadar gelip yanlış bilince mi 6 tl'ye 1 gigabyte verdi günlük mü oluyor
    günlük bence pahalı cünkü ücretsiz günlük kampanyaları var
    bip hile süre dondurma diye var ama geçerli mi bilmiyorum
    yarışmaya başlayinca hemen final mi deyince 6 TL kesiyor soruları cevaplamadan yani

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    uzun zamandır türkcell li değilim bilemeyecem

• quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Hocam final sorusuna kadar gelip yanlış bilince mi 6 tl'ye 1 gigabyte verdi günlük mü oluyor
    günlük bence pahalı cünkü ücretsiz günlük kampanyaları var
    bip hile süre dondurma diye var ama geçerli mi bilmiyorum
    yarışmaya başlayinca hemen final mi deyince 6 TL kesiyor soruları cevaplamadan yani

Alıntıları Göster
    hocam şöyle anlatayım daha net olsun, günlük ücretsiz yarışma hakkın var başla dedin başladın, sonra yanlış cevap verince zaten bildiri cıkıyor "hem son aşamaya atlamak hem de yanında ekstra 1 GB kazanmak sadece 6 TL diye" ben işte burada final diyorum. 6 tlye 1 gb günlük geliyor, eğer final sorularını da doğru bilirsem 1 GB daha geliyor. bazen akşamları falan balığa gittiğimde 6 tl ye günlük 1 gb oluyor. hile süre dondurma falan androidde varda konu android olunca güvenemiyor insan. günlük ücretsiz yarışma hakkın var başladığında kesmez hemen TL yi zaten onay alıyor ücretlendirme için senden

• İnternetAvcısı İ kullanıcısına yanıt
    5 TL ye çok daha fazla internet kazanabilirsin hocam gollercepte süper paket ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

5 TL ye çok daha fazla internet kazanabilirsin hocam gollercepte süper paket ile.
    direkt veriyor mu nasıl oluyor ?
  • İnternetAvcısı İ kullanıcısına yanıt
    direk vermiyor hemen o an lazımsa işine yaramaz. ama 8 tane maç hakkı veriyor.

gollerceptede çok gol olacağını düşündüğün bir maça oynuyorsun ve o maçtaki gol sayısı x100 mb veriyor, gol olmazsa da 100 mb veriyor. 8 hak demek 3 gollü bir maça oynasan 2400mb haftalık demek oluyor. hatta pazartesileri hakların yenilendiği için 8 maç daha oynayabilirsin paketin süresi bitmeden.
    maçların hediyeleri hemen yüklenmiyor sen bir hafta içinde istediğin zaman yüklüyorsun, o da avantaj hakkını saklı tutarsın lazım olduğu zaman yüklersin.

• Şu sıralar yılbaşına kadar yarışarak toplanan puanlar ile sıralamada ilk 20 kişiye 20 GB ilk 100'e 10 GB internet hediyesi vermeye başlayan yarışma. anladığım kadarıyla yarıştıkça puan kazanılıyor ve sıralama oluşturuluyor. Puan durumunu görmek için yarışmada yanlış cevap verince çıkan "Puan durumu" butonuna tıklamak gerekiyor. Turkcell Kim 1 GB İster?
  • yeni güncelleme gelmiş, bugün 1 gb internet almak için girince fark ettim, final aşamasında "ballı soru" diye bir şey cıkıyor, direkt son soruya atlıyorsun ve doğru bilirsen 2 gb veriyor. ben final sorusunu zaten 6 tlye satın almıştım. ballı soru da satın almak için 4 tl istiyor. 10 tl ye 3 GB internetim oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.