Şimdi Ara

Turkcell Komboyla 8 GB Paket 30 Lira (Yeni Gelenlere LIFECELL Paketleri İndirime Girdi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
33
Favori
56.300
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    500 dakika her yöne konuşma normal konuşma içinde oluyor değil mi program gerekmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutuzov

500 dakika her yöne konuşma normal konuşma içinde oluyor değil mi program gerekmiyor

Yok hocam gerekmiyor normal bildigin 500 dk

• yeni geçicem bi tanıdığımda onun için soruyorum..

bip den 1000 dk

Upcall den 500 dk yı illa bu uygulamadan mı kullanmak zorundayız..?

kendi telden çevirsek geçmiyor mu?

şubat ayına özel 2gb

yeni gelene müş. 1 gb =3 gb da alınır mı?

• Dün baktığımda yoktu. Sağolun bugün bende başvurdum hayırlısı artık

• Arkadaşlar kullandığım hat abimin üstüne kayıtlı. Abim yurt dışında farklı operatöre geçmem için ne yapmam lazım? Hattı üzerime almak dışında bir yöntem varmı? Abimin kimlik fotokopiside var bende.
  • Faturasız lifecell avantaj için geçiş yaptım bakalım hayırlısı artık... Bu tavsiye ediyor kısmı nasıl olacak peki bilen var mı

• ibo3182 kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla Şubat ayına özel 2 GB paketlere dahil. Mh’de aynısı söyledi

• Dakika olayini netlige kavusturamadim. Burdaki arkadaslar normal 500 dk diyor. Mh yi aradim bipten diyor. Kafam karisti kesin bilgi verecek olan varmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hattımı da aynı gün turkcell faturasıza taşısam tl yüklediğim hat tavsiye alıp verebilir mi diğer hatta hediye gelmesi önemli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

Dakika olayini netlige kavusturamadim. Burdaki arkadaslar normal 500 dk diyor. Mh yi aradim bipten diyor. Kafam karisti kesin bilgi verecek olan varmi?

Normal hocam 2 aydir kullaniyorum müşteri hizmetlerine bakarsaniz siz hiçbir şey bildikleri yok

• tkblack kullanıcısına yanıt
    500 normal, 1000 BiP.

• Hocam babamı da 1,5 ay önce aramışlar babam da kabul etmiş.500 dakika normal 1000 dk bip veriyor

• Arkadaslar turkcel faturasiza gececem, bol gbli max 30 tl hangi paketi tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jovi

Anladığım kadarıyla Şubat ayına özel 2 GB paketlere dahil. Mh’de aynısı söyledi

peki davet ile gelen 6*1 gb dahil midir?

• faturasız hat, 30 tl 8 gb faydalanmak için sırasıyla ne yapmak lazım arkadaşlar, kafam karıştı kombo olduğu için açıkçası, 3 5 madde şeklinde yazabilir misiniz hem davet kodunu da kullanırım, yarın taşıma başvurusu yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi answer my question -- 13 Şubat 2018; 21:5:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunsantosunluğunubil

Az önce online olarak numara taşıma kaydı oluşturdum.

(LIFECELL FIRSAT PAKETİ 750 DK HER YÖNE, 25+5 GB 34 TL )

Zannedersem 8 Gb hediye vercekler)

https://www.turkcell.com.tr/tr/lifecellli-olmak/yeni-hat?place=LMNT_Lifecell

3 gün önce orada o paketler yoktu. Ben de baktım. Kaçırdık.

• ibo3182 kullanıcısına yanıt
    dahil değil 1 gb

• Şöyle 20 TL ye falan birşeyler yok mu ya? Bunlar çok pahalı.

• bip aramaları her yöne imiş karşı taraf da bip olmasada arama yapılıyormuş, o zaman heryone dk ile arasında ne fark var internet üzerinden olması hariç

• Arkadaşlar şimdi lifecelle geçene ayda 2 gb hediye olayı zaten paket dahilinde anlaşılan?

Lifecell Avantajda da durum öyle mi? Eğer öyleyse ek gb olarak numara taşıma ile ayda gelecek olan 1 ve tavsiye ile ayda gelecek olan 1 ile 2 gb ek internet olacak? diğer türlü 4gb hediye olacak ki bu da 8gb yapıyor 30 liraya çok tatmin edici
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.