Şimdi Ara

Turkcell Kontörlü Hat ve Nano SIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bir Turkcell bayisine gittim ve Kontörlü hattımı Nano Sim olarak çıkartmak istediğimi söyledim! Aldığım cevap ise Kontörlü hatlara Nano sim çıkmadığı ve hattımı kesebileceklerini söylediler kestirmeden çıktım bu nasıl çözemedim!

• yani kısaca demişler ki ;

" fakirliğin alemi yok iphone 5 kullanıyorsun bi zahmet faturalı hat al "

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerine az sayıda NanoSim kart geliyor. Onlar da şımarıklık yapıp ya müşteri seçiyorlar ya da fahiş fiyat istiyorlar nano sim'e.
    Turkcell müşteri hizmetlerinden iste, büyükşehirlere 2 gün içinde kuryeyle ulaştırıyorlar. 12,5TL
  • Aynı şerefsizliği banada yaptılar.

Açtım telefonu Turkcell'e anlattım durumu. Ben daha durumu anlatırken telefondaki bey şikayeti yazmış bile :)) Çakallığı yapan TİM'in ismini cismini ve o çakalın ismini verdim. 96 saat içinde geri dönücez dediler. Tam 96 sonra aradılar :) fakat işim vardı açamadım. Msj attılar size ulaşamadık diye.

Yani ara şikayet et. 3 defa aynı yer aynı şikayeti alırsa. Sktri basarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Aynı şerefsizliği banada yaptılar.

Açtım telefonu Turkcell'e anlattım durumu. Ben daha durumu anlatırken telefondaki bey şikayeti yazmış bile :)) Çakallığı yapan TİM'in ismini cismini ve o çakalın ismini verdim. 96 saat içinde geri dönücez dediler. Tam 96 sonra aradılar :) fakat işim vardı açamadım. Msj attılar size ulaşamadık diye.

Yani ara şikayet et. 3 defa aynı yer aynı şikayeti alırsa. Sktri basarlar

Deniyeceğim dostum yardımın için teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Turkcell yeni hat, YEDEK HAT.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.