Bildirim
Turkcell Kontörlü Hat ve Nano SIM!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yani kısaca demişler ki ;
" fakirliğin alemi yok iphone 5 kullanıyorsun bi zahmet faturalı hat al "
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ellerine az sayıda NanoSim kart geliyor. Onlar da şımarıklık yapıp ya müşteri seçiyorlar ya da fahiş fiyat istiyorlar nano sim'e.
Turkcell müşteri hizmetlerinden iste, büyükşehirlere 2 gün içinde kuryeyle ulaştırıyorlar. 12,5TL -
Aynı şerefsizliği banada yaptılar.
Açtım telefonu Turkcell'e anlattım durumu. Ben daha durumu anlatırken telefondaki bey şikayeti yazmış bile :)) Çakallığı yapan TİM'in ismini cismini ve o çakalın ismini verdim. 96 saat içinde geri dönücez dediler. Tam 96 sonra aradılar :) fakat işim vardı açamadım. Msj attılar size ulaşamadık diye.
Yani ara şikayet et. 3 defa aynı yer aynı şikayeti alırsa. Sktri basarlar -
quote:
Orijinalden alıntı: ***Respect***
Aynı şerefsizliği banada yaptılar.
Açtım telefonu Turkcell'e anlattım durumu. Ben daha durumu anlatırken telefondaki bey şikayeti yazmış bile :)) Çakallığı yapan TİM'in ismini cismini ve o çakalın ismini verdim. 96 saat içinde geri dönücez dediler. Tam 96 sonra aradılar :) fakat işim vardı açamadım. Msj attılar size ulaşamadık diye.
Yani ara şikayet et. 3 defa aynı yer aynı şikayeti alırsa. Sktri basarlar
Deniyeceğim dostum yardımın için teşekkür ederim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 13 pil sağlığı hızlı düşüyor
- mtjv3tu/a vs mqd83tu/a
- no caller id ne demek
- 2 telefonda aynı apple kimliği
- iphone fotoğraflar çok yer kaplıyor
- iphone üretimi durdurulan telefonlar
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- iphone 15 sessize alma tuşu
- iphone 18.1 güncelleme
- 3d touch nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X