Şimdi Ara

Turkcell Kredi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar kredi hakkında bir sorum var. Düzenli olarak 2 yıla yakındır platinum dahil faturalı hat kullandım. Maaş bordrom 3k ve üstünde. kredi fatura vb ödemelerim düzenli kısaca borçlu olduğum veya gecikme faizi ödediğim bir işlem bulunmamakta. Anneme tarifeme ek bir telefon almaya çalıştığımda bana 900TL gibi komik bir kredi miktarı tanımlıyor. Şirketteki çaycıyla muhabbet ediyorum çocuk daha 24 yaşında ve ip7 yi kontratlı olarak vermişler. Bu finansman sistemi ne üzerine nasıl çalışıyor? Neye göre hesaplıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell seni düşünüyor boşuna kazıklanma diye.
    Yahu youtube da elli tane video var.
    Bağıra bağıra Turkcell den almak yerine banka kredisi ile alın daha avantajlı diyorlar.
  • Operatörlerden cihaz kesinlikle alma!! Kalın bağırsağını -böbreğini keser alırlar..sakın!!! Git mediamarketler de /denizbank kredi köşesi var ordan al..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturanın 1 tanesinin bile son gününü geçirdiysen puanın hemen düşüyor,Turkcell seni kara listeye almış gibi oluyor.

Turkcell den daha önce telefon aldıysanız,onun da etksi olur

Turkcell'e gittiğinde Finansbank kredisiyle almak istiyorum derseniz,hemen sistemde sorgular ve operatöre göre değil,banka nezdindeki durumunuza göre kredi tanımlanır.Bankalarla bir sıkıntı olmadıysa kesin verirler zaten,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.