1000dk 500sms 30gb internet + 5gb sadece ins için aylık 175tl :) Çekim kalitesi cabası. |
Bildirim
1000dk 500sms 30gb internet + 5gb sadece ins için aylık 175tl :) Çekim kalitesi cabası. |
Bende 25+25+25 toplam 75gb 184tl ödüyordum ama tarife süresi bitti Şimdi istediğim paket 550tl < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sorma hocam seninki yeni bitmiş. Benım paket 6ay oldu alalı allah bilir 18ay sonra alacağım paket ne kadar olacak. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk sebep: 532 karizması İkinci sebep: Dar bir vadi arasında kalan mevcut evimde şebeke ve mobil veri olarak diğer operatörlerle kıyas edilemeyecek başarısı. |
Türk telekomdan Türkcell geçiş yaptım tercih nedenim Türkcell Eşcell hat olduğundan dolayı. |
Diğer operatörlerde yokmu hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnşallah bulabilirsin eşcell simkartını. |
Aynı gün hat açıldı ve aynı gün eşcell simkart aldım.Kullanıyorum bir sıkıntı yok. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Ağustos 2023; 18:13:50 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkcell ve Vodafone mevcut Türk Telekom’da böyle bir hat yok. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 25 Ağustos 2023; 8:29:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şirket ödüyor çünkü fiyata bak indirime bak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |