Bildirim
TURKCELL KURUMSAL HATLA İPHONE 4 ALAN VAR MI ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben cihazi kurumsal hatla aldim AMA senin sorularin ne onu anlamadim tam olarak -
Ben de kurumsal hatla aldım. -
arkadaşlar herşeyden önce bahsedilenler kadar büyük problemlerle karşılatınız mı ? anten sorunu, sensör sorunu vb.... hangi pakelerden faydalandınız ve teslimat süresini paylaşırsanız sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: cenkrenda
arkadaşlar herşeyden önce bahsedilenler kadar büyük problemlerle karşılatınız mı ? anten sorunu, sensör sorunu vb.... hangi pakelerden faydalandınız ve teslimat süresini paylaşırsanız sevinirim
Sensör sorunu yok.
Sinyal sorunu yok yada ben sinyali kesmeyi beceremedim
Ekranda sarılık yok aksine ekran çok kaliteli -
dostum peki kaç günde eline ulaştı ??? -
ben aldım kurumsal hatla -
3 günde geldi. İstanbul'dan Genpa'dan direk kargo yaptılar şirkete(İzmir). Stok sorunu olmadığını söylediler kurumsal hatlara alanlar için. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadık şuana kadar. -
hayırlısı ile bende 3gsden aldığım kurumsalı 4 olarak yenisini alacağım. bakalım ne kadar sürecek. -
bende kurumsal aldım 129x15 lil paketten yalnız timden gidip aldım esnaf paketim vardı onun taahhütünün kalkması 2-3 gün sürer dediler 2 taahhüt aynı anda olmuyormuş felan, trcell telefonla aradıyıp fırçaladığımdanmı timdeki arkadaşların ilgisindenmi 1-2 saate aradılar timden gelin alın dediler ama bursaya ilk geldiği gündü 25 eylül birde önceden isim yazdırmıştım 95 lik paket var ama 24 ay oldugu için girmedim -
valla ben minimum paketle almak istiyorum. 3gs 16gb a aylık 180 kagıt veriyorum. 4 3g gb aylık 100 milyon ya düşünüyorum da keşke almasaymışım. neyse 1 aya 4ude alacağım -
arkadaslar pekı turkcell den aldıgınız teli avea hatla calıstırma ımkanı varmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: korax_53
arkadaslar pekı turkcell den aldıgınız teli avea hatla calıstırma ımkanı varmı?
tabiikide var ama çok saçma bir durum o. alıcaksan kontratsız al turkcellden -
bende 27.10.2010 çarşamba akşamı 129x12+320=1.868 tl paket için kontratı imzaladım..Bugün ayın 30 u bakalım ne zaman gelicek.3gs i de turkcellden kontratlı olarak almıştım. 24 aylık paketler hiç uygun gelmedi bana umarım bi sorunla karşılaşmam... -
quote:
Orijinalden alıntı: cenkrenda
bende 27.10.2010 çarşamba akşamı 129x12+320=1.868 tl paket için kontratı imzaladım..Bugün ayın 30 u bakalım ne zaman gelicek.3gs i de turkcellden kontratlı olarak almıştım. 24 aylık paketler hiç uygun gelmedi bana umarım bi sorunla karşılaşmam...
Merhaba Kurumsal Hatla kontrat nasıl oluyor ben Turkcell'in websitesinde böyle birşey bulamadım biraz detay verebilirmisiniz, kontrat süresi ve ücret vs.. -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzcansarol
quote:
Orijinalden alıntı: korax_53
arkadaslar pekı turkcell den aldıgınız teli avea hatla calıstırma ımkanı varmı?
tabiikide var ama çok saçma bir durum o. alıcaksan kontratsız al turkcellden
Aynen, çok saçma olur. -
geldi geldi geldi iphone 4 biraz önce y.kargo aracılığıyla elime ulaştı :))) teşekkürler turkcell... -
Arkadaşlar,
Hattımı şirkete geçireli 1 ay oldu.
İphone alabilmek için 6 ayı doldurmak gibi bir şart varmı acaba -
öyle birşey yok, kurumsal hattınız tanımlandıktan sonra 1-2 gün içinde alabilirsiniz...
...bulabilirseniz tabi.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon sessizde iken istediğiniz kişiler aradığında ses açılsın android
- iphone klavye rengi değiştirme
- iphone 15 kronik sorunları
- no caller id ne demek
- iphone tek sim çift sim farkı
- iphone 15 pro ile 16 pro arasındaki fark
- apple beta güncelleme açma
- adaptif parlaklık ne demek
- iphone açılmıyor kesin çözüm
- uygulama indirmeden karekod okutma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X