Şimdi Ara

Turkcell MaxiPlus5 Editlenmiş Süper Rom!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
13.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell MaxiPlus5 ilk kullananlardan biriyim. Piyasaya çıkmadan önce ilk benim elime geçti diyebilirim.

Üzerinde çok çalıştım. Uyumlu dosyaları sisteme entegre etmek zaman isteyen bir olaydı. Ama ortaya güzel bir sistem çıktı.

Sistem de Güncel Android Sürümü olan P752TV1.0.0B11 sürümü üzerinde çalıştım. Özellikle CWM yükleyip güncel rom yükleyemeyenler içinde bir fırsat diyebilirim.

Samsung alt yapısı olan touchwiz launcher kullandım.
    · İconlar dan başlayarak,
    · 3D Galeri
    · Dosya Yöneticisi
    · Hesap Makinesi
    · Kamera
    · Video
    · Widget’ler Dijital ve Analog saat vs.
    · Çalar Saat
    · Quickoffice Pro
    · Google Arama Butonu
    · Samsung Klavyesi vs.
    Bir çok değişiklikler yaptım. Ram kullanımını yarı yarıya düşürdüm. Sistem Stabil ve hızlı bir şekilde çalışmaktadır.
    Not: Sistemi kurmak için CWM Recovery gereklidir. CWM için Windows 7 - Windows 8 64 bit işletim sistemi gereklidir. Sistemi kurduktan sonra orijinal Recovery’e dönebilirsiniz. Böylece Orijinal Rom’uda yükleyebilirsiniz ve telefonun garantisi devam eder.

Link:
    https://hotfile.com/dl/193329354/f2a2ac7/clockworkmod.rar.html

GÖRSELLER

Alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyamas -- 2 Ağustos 2013; 13:59:01 >

• merhaba,

CWM Recovery

bu sayfadan hangi telefon modeli icin olani indirmeliyim.

emekleriniz icin tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: venedikli

merhaba,

CWM Recovery

bu sayfadan hangi telefon modeli icin olani indirmeliyim.

emekleriniz icin tesekkurler

Maxiplus5 için cwm recovery diye aratırsanız bulursunuz
  • abilerinen dosya rar halinde ne yapmam gerekiyo?nasıl atıcam root yaptım ama rom yükleme kısmı nasıl olucak anlamadım.bide cwm diyosunuz ben root ettikten sonra sadece su geldi oda sanırım unlockroot la yaptığım için.cwm falan görünmüyo.nasıl bu rom u kurucam ve arattım googleda cwm maxiplus5 diye bişey bulamadım
  • up
  • Rom gayet başarılı :)) touchwize benzemiş :D
  • Bu rom'u yapan benim. V2 rom çıkmıştır. Denemenizi tavsiye ederim.
    google de maxiplus 5 rom v2 diye aratırsanız bulursunuz.

İyi günler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcEnGin -- 9 Ekim 2013; 12:11:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mcEnGin Allah senden razı olsun kardeşim ne muradın varsa versin çok saol tüm turkcell saçmalıklarından kurtuldum çok teşekkür ederim çok iyisin paylaşımlara devam etmelisin .
  • mcEnGin Kardeşim şu link i Bi kontrol edermisin ben bu romu sildimde yanlışlıkla link patlamış lütfen hemen bi el atarmısın Teşekkürler.
  • Yakında deodexed rom gelecek ve cihaz özgürlüğe kavuşacak. Dış ülkelerden hiçbir desteği olmayan cihaz için heyecanlanmamak elde değil. Şu an cihazım brick oldu. Yeni cwm sürümü bulundu ve bu cwm ekranı kullandığımız sürüm gibi değil, kusuru yok.Rom perfonmans romu olacağı için bir iki uğraşımız kaldı. Sizlere son durumu anlatırım
  • venedikli V kullanıcısına yanıt
    hotfile öldü başka link varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi link sıkıntılı bu web adresi kullanılmıyor yeni bir link yayınlayabilrmisin şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakakturk

abi link sıkıntılı bu web adresi kullanılmıyor yeni bir link yayınlayabilrmisin şimdiden teşekkürler

dostum ben model degistirdim mp5 destegim bitti artik ama google'a maxiplus5 toplama touchwiz rom dersen benim roma ulasirsin, linki saglam
    (olmadi 2. 3. sayfada yandisk linki olacakti)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.