Şimdi Ara

Turkcell mobil imza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2929'a sms gonderdim sureci baslatmak icin (sim kartim uygun degilmis)

aranizda turkcell mobil imza kullanan varsa surec nasil isliyor acaba? aylik 8 lira disinda bir para veriyor muyuz? (yeni 125K'lik sim kart bedeli vb.)

• Forumda defalarca konuşuldu eski postları okuyabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Faturasız olarak (Hazırkart) mobil imza hizmetini kullanan var mı beyler? Ben kullanıyorum. Şurada yeni bir sıkıntıyı yazdım, bakabilirseniz sevinirim:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/147241512

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Aralık 2020; 15:23:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır haftalık 4.25₺ iken (aylık 17₺) şu an gelen bildirimle haftalık 4.32₺ olduğu yazıyor. 4.32₺ ne alaka? Küsuratlı bir sayı?

@Yokizm bilginiz var mıdır hocam bu konuda?

Edit: KDV zammını yansıtmışlar hesabıma göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Temmuz 2023; 19:52:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende var ,önce Turkcell işlem merkezlerinden 128 kb güvenlikli sim kart alıp sözleşme imzalıyorsunuz aylık ücret 17 TL faturaya yansiyor

• Aylık 25₺ olmuş şimdi de. Haftalık 6.25₺.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Temmuz 2023; 13:38:18 >
  • Aylık 34₺ ve haftalık 8.5₺ oldu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Mayıs 2024; 13:6:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Mobil Ödeme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Yıllık paket alırsanız yine aylık 17 tlye geliyor sanırım o açıdan iyi gibi.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    Eski Hazır Kart abonesi olduğum için seçenek sunmadan haftalık 8.5₺ aylık 34₺ alıyorlar benden hocam. Yeni abonelere yıllık 215₺ ve aylık 17.5₺'ye geliyor. Yani ben eski faturasız abonelerden olduğum için 2 katını geçiriyorlar bana ve benim gibilere. Türkcell işte bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar çok acil mobil imza almam.gerekiyor. Uyap'a dosya yükleyebilmek icin.

Turktelekom faturali hat istiyor ancak benimkisi faturasiz. ( Yurtdisinda yasamam sebebiyle faturali hatta ihtiyacim yok )

Turkcell faturasiz hatta veriyormuş. Herhangi bir paket olmadan sadece bu mobil imzayı almak için turkcele gecmek istiyorum. Bu mumkun mu?

Ne yapmaliyim acil tavsiye lutfen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • biyikliadam kullanıcısına yanıt

Turkcele geçseniz de sim işlemleri nasıl olur bilmiyorum yurtdışında olmanızdan kaynaklı zor olacaktır.

En hızlı çözüm tc kimlik kartınız üzerinden e imza alarak kart okuyucu ile uyap sistemine giriş yapıp belge yükleyebilirsiniz.

İcra takibi için mi evrak yükleyeceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 30 Aralık 2024; 19:50:55 >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tavsiye icin. Arastirmalarim sonucu en mantiklisi dediginiz gibi kimlik kartina sertifika yuklemek ve kart okuyucu.

Evet icra takibi icin kullanacaktim ancak gerek kalmadi. Sirket avukati ile ugrasamayip borcumu ödedim. İtiraz edecegim konu yablis adrese beyan etmeleri idi. Arayip soyleseler 1 saat icinde odeyecgim para, 1.6x oldu yanlis adrese yolladiklari icin. ( İslem hacize dondu ekstra masraflar cikti )

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yurtdışında mobil imza kullanıyorum.Uyap üzerinde her türlü evrağı yüklemeye olanak sağlıyor.Örneğin icra takibi başlatıldı konsolosluğa veya Türkiye'ye gidecek durum yok en mantıklı çözüm itiraz dilekçesi hazırlayıp dosyaya yüklemek oluyor.Bu sayede takip durduruluyor.7 günlük kısa sürede özellikle yurtdışında yaşayan kişilerin mutlaka en azından mobil imzası varsa e imzası olması çok önemli bir husus.

Böyle aslında ekstra masraf ödemenizin de önüne geçilmiş olurdu,takip durdurulur bir şekilde olayı çözerdiniz borcunuzu ödeyerek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.