Şimdi Ara

Turkcell: 'Mobil internet paylaşımı 'Hızlı Giriş' ile ücretsiz olacak! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
2
Favori
11.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte gündeme getirdiğimiz için geri adım attılar, bu kadar çok paylaşım yapıp tepkimizi göstermeseydik geri adım atmazlardı.

Bu her hukusuzluk, adaletsizlik için yapılmalı ki bu gibi olayların benzeri yaşanmasın.

Mesela internet ücretlerinin artması...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir turkcelli olarak Vodefone ye geçeceğim. Sanane kardeşim internetimi istediğim kişiyle paylaşırım.

• dünyadaki çeşitli internet paylaşım modellerindeki örneklerde görüldüğü gibi, aylık 9 TL’ye

Dunyada sinirsiz verdikleri icin paylasimina extra ucret istiyorlar.Siz zaten 5gb 10gb kota veriyosunuz bunuda paylastirmiyorsunuz yuh be.

Herseyi gectim ulan ucretsiz olan seyi once neden 9 lira yapiyorsun sonra musterilerimiz dinliyoruz biz onlari koruyoruz bakin ucretsiz yaptik diyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adım atılmaz attırılır....tepki gösteren Herkese teşekkür ediyorum.

• Güvenli internet ve kişisel erişim noktasından bahsediyorlar ama; kendi hizmetleri üzerinden giriş yapmaya mecbur edip fişliyorlar. Sonra ücret ödenmeyecek diyorlar. Ulan ne kadar saçma!

• Normalde firmaların siyasi görüşlerine takılmam, fiyat/performans'ın ötesini çok kurcalamam. Ama bir kere sınırı aşarsa da sonsuza dek kara listeye alırım.

1) Vestel. "Yabancı ürünlerden fazla vergi alınsın, rekabet edemiyoruz" saçmalığı.
    2) Continental. Türkiye'yi haritadan silme saçmalığı.
    3) TTnet. Kendileriyle yaşadığım sayısız şahsi problem ve akn'siz tarifelerdeki fiyat saçmalığı.

Okeyin dördüncüsü de sen oldun Turkcell. Kendilerini tebrik ediyor ve başka bir operatöre geçiş yapıyorum.
  • Güvenlikten dem vurmuşlar ama iphavuzu neden kullanılıyor onu açıklayabilen yok.

• Geri adim vol 1

• Yahu ben Polonya'da 25 PLN'e kontorlu hattimda 25GB internet, sinirsiz konusma, SMS ve MMS aliyorum aylik. Istedigim kadar cihaza internetimi de paylastiriyorum. Bunlar hala gelmis cok matah bir seymis gibi 2 GB vereceklermis, 9 TL keseceklermis.

Su an 25 PLN ortalama 35 TL ediyor. Bakin bu sadece kontorlu hat.

Almanya'da adam sana ek sim karti daha hatti alirken veriyor. 45 Euro'ya 60 GB internet veriyor, istedigin yere paylas diyor, ek sim kartini veriyor, tum Avrupa'da bu olanaklari da kullan diyor. 60 Euro verirseniz de internet tamamen limitsiz.

www.o2online.de
    Handyvertrag günstig abschließen: o2 Smartphone-Tarife
    https://www.o2online.de/tarife/?intcmp=epo2p_stage-teaser-splash_home-stage-icon-tarife

Bu Ensarcell de gelmis 2 GB desin hala. Hangi cagda yasiyoruz. Sonra yok 5G, yok dunya lideri, yok teknolojik gelismede ust siralardayiz falan.

• kırk katır mı kırk satır mı? yemezler...

• "...internet paylaşımı sonucu tarifelerindeki internetin tüketimini takip ve kontrol edemeyen, bunun sonucu olarak beklemedikleri fatura bedelleriyle karşılaşan müşterilerimiz ebele gübele...."

bu milletin yarısı okuma yazma bilmiyorken bile halka böyle aptal muamelesi yapılmıyordu bu nedir arkadaş!
  • Hızlıcamı internete girip çıkcaz ? Yoksa onlarmı anlamadım olayı şimdi ? Yavaş yavaş girsek olmuyomu ? 🙄

• TITAN kullanıcısına yanıt
    Keske bir arastirilsa. Lut kavmi ile aranizda bag bulunabilir. Gulmeyin ciddi soyluyorum xD

• Turkcell liyim ve vodafone a geçeceğim.

• quote:

Hotspot’la farklı cihazlarla yaptıkları internet paylaşımı sonucu tarifelerindeki internetin tüketimini takip ve kontrol edemeyen, bunun sonucu olarak beklemedikleri fatura bedelleriyle karşılaşan müşterilerimiz de bulunuyor. Bu müşterilerimizin sorununu gidermek amacıyla ‘Hızlı Giriş’ üzerinden giriş yapılmadan başka cihazlarla internet paylaşımı yapıldığında dünyadaki çeşitli internet paylaşım modellerindeki örneklerde görüldüğü gibi, aylık 9 TL’ye mevcut tarifesindeki internetine ek olarak 2 GB’lık paylaşımlı internet paketi devreye girecek.

özetle diyorlarki bazı müsterilerimiz tarifelerindeki interneti kontrol edemeyip fazla faturayla karşılaştıkları için bir de biz geçirelim. mantığa bak vay anasını, resmen aklımızla dalga geçiyorlar. diğer bir komedi de dünya'da bunun örnekleri var diyerek çıkardıkları bu saçmalığı aklamaya çalışmaları. zor tutuyorum kendimi küfür etmemek için. dünya'nın neresinde varmış böyle saçma bir uygulama? dünya'da var olan uygulamalar, yüksek kotalı veya sınırsız mobil data'nın suistimal edilerek sabit internetmiş gibi diğer cihazlarda yoğun şekilde kullanılmasını engellemek için var. belli bir miktar hotspot datası verilir üstüne çıkılırsa ücretlendirilir. turkcell'in yaptığı ise paylaşır paylaşmaz 9 tl geçirmek şeklinde. tam bir şark kafası zihniyeti.

• böyle dolambaçlı (tuzaklı) şeylerden nefret ediyorum.
    ben cepten neti tablet yada pc me aktarıyorum başkasınada
    kullandırmoıyorum bunuda sizemi soracam.
    asıl hattımı trkcll yapacaktım VAZGEÇTİM.

• Belki böyle sıvarız.

• Turkcell yine kendine pay çıkarmış. Her şey için, Enflasyonla mücadele için bile bip indirtti millete. Şimdi de bu adını ilk duyduğumuz hızlı giriş zımbırtısını kullandıracaklar. Yazık, gerçekten yazık.

• Bence bu “Hızlı Giriş”’in içinde farklı bir olay var ama hadi hayırlısı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.