Şimdi Ara

Turkcell: 'Mobil internet paylaşımı 'Hızlı Giriş' ile ücretsiz olacak! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
2
Favori
11.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani wınn ile paylaşıyorsanız bu ücret alınacak mı?

• Az bi insani gelişmişlik olsa Türkcell şu an yalvar yakar p*kunuzu yiyim, biz ettik siz etmeyin diye ele ayağa kapanması lazımdı.

Hala dalga geçer gibi açıklama yapıyorlar, ya bırak7n şu lanet olası hattı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dansöz gibi kıvırmaya başladı ya la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlayan varsa lütfen bana da anlatsın. Direkt önemli kısım:

quote:

Hotspot’la farklı cihazlarla yaptıkları internet paylaşımı sonucu tarifelerindeki internetin tüketimini takip ve kontrol edemeyen, bunun sonucu olarak beklemedikleri fatura bedelleriyle karşılaşan müşterilerimiz de bulunuyor. Bu müşterilerimizin sorununu gidermek amacıyla ‘Hızlı Giriş’ üzerinden giriş yapılmadan başka cihazlarla internet paylaşımı yapıldığında dünyadaki çeşitli internet paylaşım modellerindeki örneklerde görüldüğü gibi, aylık 9 TL’ye mevcut tarifesindeki internetine ek olarak 2 GB’lık paylaşımlı internet paketi devreye girecek. Bu 2 GB’lık ek paketin kullanım durumu Hesabım uygulaması üzerinden takip edilebilecek. Ayrıca bu müşterilerimiz, 30 günlük süre içerisinde 2 GB’lık paylaşım internetleri sona erdikten sonra ek ücret ödemeden tarifelerindeki interneti paylaşmaya devam edebilecekler.

Şimdi güya tüketimini kontrol edemeyen müşteriyi korumak için diyorsun. Buraya kadar güzel. 2 GB ek paket var 9 TL karşılığında bunun için diyorsun , tamam eyvallah.

Ancak bunu dedikten sonra şunu ekliyorsun.

quote:

Ayrıca bu müşterilerimiz, 30 günlük süre içerisinde 2 GB’lık paylaşım internetleri sona erdikten sonra ek ücret ödemeden tarifelerindeki interneti paylaşmaya devam edebilecekler.

E hani nerde kaldı tüketim çılıgını adamı koruma? Zira kabarık fatura ile karşılaşmasını diyorsun ya , 2 gb'tan sonra katiyen paylaşım yapamaz desene.

Yok , bunların derdi sadece haberi olmayan, bilmeyen kişilere ( ki çoğu kişi bu durumda olacak , bilhassa faturalılar ) ekstra 9 TL ödetmek. Paketi aşıp aşmamanız umurlarında değil.

• Ben bulamadım o hızlı giriş zımbırtısını androidde nasıl yapılıyor bilen var mı

• O değilde bu aç gözlü Turkcell in drone reklamı varya afetlerde filan kullanıcakmış. Kesin öyle bir durumdada para ister.

• Bakın bu Romanya da kullandığım kontörlu Orange hattım. Fiyatı aylık 5 euro yani 30 tl civarı
    50 + 6 gb internet
    2 gb uluslararası internet
    Sınırsız konuşma / sms
    300 dk uluslararası konuşma
    1700 dk usa canada eu sabit hatla konuşma vs
    @turkcell emin misin dünyada ki örneklere baktığına?

Turkcell: 'Mobil internet paylaşımı 'Hızlı Giriş' ile ücretsiz olacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 25 Aralık 2018; 20:40:04 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yarın vodafone a geçiyorum

• hızlı giriş ile haber verecegiz ona göre muamele 😉 easytether felan kullanırız gerekirse bi yolunu buluruz 😏

• turkcell degil kazıkcell, her tarafın yerli olsa ne yazar!

• Vodafone açıklama yapmasa geri adım atmazlardı

• Bu kıvırış baya hızlı olmuş.Neyse kullanıcının yararınaysa eyvallah.
  • Başlık "'Mobil internet paylaşımı 'Hızlı Giriş' ile ücretsiz olacak!" Olmalıydı

• ha diyorsunuz illa o internetle nerelere giriyorsunuz kontrol edeceksiniz.. kararı iptal etmek yok yöntem değiştirmek var..

biz de operatörü değiştiririz sorun değil..
  • "Son dönemde müşterilerimizin yoğun şekilde..." Ulan doğru konuşun be. Sıçıp sıvamayın. İnsanların aklıyla dalga geçmeyin. eğer gerçekte böyle bir talep olduğuna bir gram inanıyorsam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarlabasi -- 25 Aralık 2018; 21:8:22 >
  • Vodafone adamı dansöz yapar ensaaar

• 25gblık turkcel paketi kullanıyorum, platin paket. hafta sonu vodofone geçicem. Bu rezaletten kurtulmak için sart.

• Amaç belli nereye girip çıkıyorsun kayıt altına almak kısacası bu bi nevi fişleme takip özgürlük sıfır

• 2 ay var taahhüt'ün bitmesine. Şimdi çıkarsam son 2 ayın ücretini mi ödeyeceğim? Geçen mesut bey bir program yapmıştı. Orada tüketici hakları derneği başkanı öyle söyledi sanırım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.