Merhaba, ben de 5800 var Turkcell'in saçmalığı yüzünden ayarları 2222'ye gönderdiğim mesajla alamadım. Müşteri hizmetlerini aradım, o da mesajla gönderdi ayarları. Bu tabii ki saçma bir şey ama aynı durumda olan arkadaşlar için ayarları naıl yapaacğınızı anlatayım. Ben 5800'a göre anlatıyorum ama diğer Nokia'larda da durum aynı pek fark yok.
Ayarlar -> Bağlantı -> Hedefler Seçenek -> Yeni Erişim Noktası -> Paket Araması
Bağlantı ismi: MOBIL TV Veri taşıyıcı: Paket Araması Erişim Noktası ismi: streaming Kullanıcı Adı: Yok (Boş) Şifre Sorma: Hayır Şifre: Yok (Boş) Doğrulama Normal: Anasayfa: Yok(Boş) Erişim Noktasını Kullan: Onaydan Sonra
bu ayarları yaptıktan sonra Uygulamalar -> RealPlayer Seçenek -> Ayarlar -> Akış -> Şebeke Erişim Noktası Kullanımda: MOBIL TV Çevrimiçi Süresi: Sınırsız En d. UDP bağl. noktası: 6970 En yük. UDP bağl. noktası: 32000
Son olarak yer imi olarak ekleyelim Internet -> Web Seçenek -> Yer İmi Seçenekleri ->Yer İmi Ekle İsim: Mobil TV Adres:http://wap.mobiltv.turkcell.com.tr Erişim Noktası: Turkcell WAP
Şimdi Web uygulamasından MobilTV'yi seçerek MobilTV'ye girebilirsiniz. Web uygulaması erişim noktası sorarsa Turkcell WAP'ı seçin. RealPlayer sorarsa MobilTV'yi seçin.
Bilgi için teşekkürler.arkadaşımda N70 telefon var ama mesaj gönderince telefonunuz bu servisi desteklemiyor yazıyo.düşün N70
3G olmadıgı için burada,hiçbir şey yapamıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Something
3G olmadıgı için burada,hiçbir şey yapamıyoruz.
Olsa da MobilTV çok pahalı geliyor şu anda, içerdiği kanal sayısı da az ve süre kısıtlaması da var.
bu mobiltv edgeden de izleniyo izledim hiç bir fark yok 3g ile izlemekten. biraz daha kaliteli yapsalar bari 3g nin amacı bu zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: cagrimir
bu mobiltv edgeden de izleniyo izledim hiç bir fark yok 3g ile izlemekten. biraz daha kaliteli yapsalar bari 3g nin amacı bu zaten.
edge den izlediğinde artı kontör gidiyor mu yoksa bedava kullamımdan mı gidiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: cagrimir
Evimin bulunduğu yerde 3G şu an çekmiyor.. Bende edge üzerinden izledim.. Söylediğinizden anladığım şu ki.. Siz hem 3G hem edge ile izlediniz ikisinde de aynı kalite mi ? Bende 3G olursa görüntü düzelir diye umut ediyordum.. Öyleyse boş yere umutlanmayayım..
dostum 3g bizim burda da yok ama edge var. ben edge'den izleyemedim sen nasıl izledin yav:D
5800 için program bulunmaması çok vahim ve ayarları yaptıktan sonra görüntü kalitesi de idare eder ! Fena değil beğenmedim açıkcası , kesik kesik oluyor , bundan 5-6 sene önce Telsim'den TV izliyordum Nokia 3650 cihazımla , onunla görüntü kalitesi açısından bir fark göremiyorum şimdilik
dünya kupası nedeniyle geçtim mobil tv ye ses iyi sorun yok ama görüntü kalitesi kötü geldi, çin malı cep telefonları kadar veremiyor görüntüyü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme