Şimdi Ara

TURKCELL PAKET VE HEDİYELERİN BİTİŞİ ARTIK GÜN DEĞİL, SAAT BAZINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turkcell'den aldığınız sms paketleri, nar paketleri veya yüklemeyle gelen hediyeler kullanımının son günü 23.59'a kadar değil de kontorü yüklediğiniz veya paketi satın aldığınız saatte bitiyor. bilmiyorum kimsenin dikkatini çekti mi . bu konuda çok magduriyet yasadım . gun ortasında sms paketi bitip de normal kontorden gittigi çok oldu veya hediyemin 23.59'a kadar geçerli olacağını düşünerek rahat davranıp gun ortasında kalan bakiyenin iptal olması gibi . önceleri saat 00.00'dan sonra yapardım -ne yapacaksam- , bir gün kazanmak için. şimdi bunun önüne geçmişler gün bazında değil saat bazında bitiyor paket ve hediyeler. aslında aylardır böyle ama şimdi yazma ihtiyacı duydum. kimse daha önce değinmemiş. sonuç olarak turkcell çok akıllı kılı kırk yarıyor :)) bilgilerinize

• bu sekilde hakkiniz zayi olmuyor iste, o gun 23:59 degilde ertesi gun aldiginiz saatte bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır 1 gun ekstradan vermiyor dostum yanılıyorsun . saniyesi saniyesine bitiyor. önceden atıyorum 23 mayıs 00.05de aldığım paketi 23 haziran 23.59una kadar kullanıyordum . şimdi ise 23 haziran 00.05te bitiveriyor. anlatabildim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi propesyonel -- 19 Haziran 2012; 15:16:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

hayır 1 gun ekstradan vermiyor dostum yanılıyorsun . saniyesi saniyesine bitiyor. önceden atıyorum 23 mayıs 00.05de aldığım paketi 23 haziran 23.59una kadar kullanıyordum . şimdi ise 23 haziran 00.05te bitiveriyor. anlatabildim mi

harbiden iyi olmamış bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

hayır 1 gun ekstradan vermiyor dostum yanılıyorsun . saniyesi saniyesine bitiyor. önceden atıyorum 23 mayıs 00.05de aldığım paketi 23 haziran 23.59una kadar kullanıyordum . şimdi ise 23 haziran 00.05te bitiveriyor. anlatabildim mi

yeni olayı bilmiyorum ama eskiden örnegin 23 mayıs 0:01 de aldıgın paket 22 haziran 23:59 da bitiyordu 1 gün fazladan olmuyordu yanılıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avea da 30. günün sonunda 23,59 a kadar kullanılıyor, vodafone da da saatiyle bitiyor... bu da gün içinde paketin bitmesine sebep oluyor... aynı günün sonuna kadar sürse kullanıcı için daha iyi olacak...
  • Adaletli olan da buydu zaten...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Adaletli olan da buydu zaten...

adaletlidir değildir orasını bilmem ama biz kullanıcıların aleyhine bir durum . kaç kez gün ortasında çat diye paket bitip kontorümün gittiğini biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.